Bunu okuduğumda o kadar sinirlendim kiCanımsın ya millet için bu kadar yıprattıgına değmez kendını inan,ben hala düşünmüyorum daha cocuk mocuk diyorum ısrar edenlere evlılıgın tadını cıkarıyorum zamanı gelince olur ınsallah diyorum. Bı de o gıcık eltıden ben de de var, eşimle ikimizin en sevdıgımiz kız ismi Zeynep, ilk tanıstıgımız zamandan beri soylerız kız olursa Zeynep koyarız dıye, bunu da eltim bılıyor, 1 ay sonra dogumu var 3.yü dogurcak 10 yıl aradan sonra cocuk yapmaya karar vermıs ler adını da Zeynep koyacaklarmıs, eşim abısıne demıs şakayla karısık bızım ismi çalmıssınız diye, başka isim mi yok demiş. Evet altı ustu bır ısım ama hayalımızı calmak bunun adı bence
Evet gercekten öyle bizlerde verebiliriz inşallahHos bulduk canımçok güzel ve uğurlu bir site her gün yeni bir hamile haberi alıyoruz darisi başımıza inşallah
Çatlamış canım artık değerlendirKızlar ya çatladı mı dersiniz
Benimki bu şekilde
Ben de bu korona muhabbeti bitince ilk histereskopi deneyeyim diyorum belki o yüzden tutunma olmuyor
Son 3 aydir duzenli gibi biseydi 17.gun 21.gun oluodu hep hic gecikme olmadan .s nasip iste .kuzum üzülme ya. Senin reglin gecti oysa ki. Böylr düzensiz mi normalde de
Siz ovulasyon testiyle takip edip koyuluk görmüştünüz dün değil mi ? Acaba bu ay geç mi yumurtladınız ?Insan uzulmeden edemio tabiki nasip ama ne biliyim. Ts ederm bitnm saol
İnşallah güzel haberlerle hepimizin yüzü gülecek eminim sen kendini üzmemeye çalış belki bebeğin seninledirCok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom
Bekle bakalım regl geliyo mu. Gelmezse bi kaç gün yine test yaparsnSon 3 aydir duzenli gibi biseydi 17.gun 21.gun oluodu hep hic gecikme olmadan .s nasip iste .
Aynen canım aynı durumda olan biriyle konuşmak çok iyi oluyor doktorlara kalsa ben daha beklicemAa benimki de böyleydi. Buda engelliyormuş canım. Bencede eğer olmazsa mutlaka yaptır derim. Sonra sıkıntı olmasın
Evet canım çatlamış bugünü muhakkak değerlendirinKızlar ya çatladı mı dersiniz
Yok yapmicam canim yanio yaptikca bklicem olsaydi cikardi zaten. Allah razi olsun hepinizden cok buyuk destekcilersiniz saolun.Bekle bakalım regl geliyo mu. Gelmezse bi kaç gün yine test yaparsn
Test bozuk sanmaya ramak kalmıştı canım valla teşekkür ederimÇatlamış canım artık değerlendir
İnşallah reglin de bekletmeden gelir kuzumYok yapmicam canim yanio yaptikca bklicem olsaydi cikardi zaten. Allah razi olsun hepinizden cok buyuk destekcilersiniz saolun.
Ben de yok ama Bi arkadaşım da vardı canın tabi bilmiyormuş Bi türlü tutmuyordu sonra rahim filminde görüldü ameliyat olduAynen canım aynı durumda olan biriyle konuşmak çok iyi oluyor doktorlara kalsa ben daha beklicem
yildizsavascisi canım sende de mi vardı
Çatlamış canım benimTest bozuk sanmaya ramak kalmıştı canım valla teşekkür ederim
Tamam canım ay inşallah bebişlerimize kavuşuruz bu ayEvet canım çatlamış bugünü muhakkak değerlendirin
Tamam canım teşekkür ederimÇatlamış canım benim
Aynen canım aynı durumda olan biriyle konuşmak çok iyi oluyor doktorlara kalsa ben daha beklicem
yildizsavascisi canım sende de mi vardı
Pcos var canım bende Düzensiz adetlerim 25 ile 30 gün arasında oluyor genelde. O yüzden erken geldi bu ay . 28 mayıs diyelim yeni bat.Güncel bat tarihin ne canım. 3 mayıs fa olman gerekmiyp muydu
Kuzum bnm koyu oluo silik oluo sabit kalmio .s bilmiom sanirim gec yumurtlama oluo.sSiz ovulasyon testiyle takip edip koyuluk görmüştünüz dün değil mi ? Acaba bu ay geç mi yumurtladınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?