- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Senin 2 güne yakın sürmüş çatlaması canım ondan test bozuk değilmiş. İşte bazen böyle oluyor ovulasyon testiyle takip etmek en iyisi . İnşallah bebişin gelir canım hepimiz için güzel bir ay olsunTamam canım ay inşallah bebişlerimize kavuşuruz bu ay
Tamam canım inşallah mayıs ayında kırmızıları görmicezPcos var canım bende Düzensiz adetlerim 25 ile 30 gün arasında oluyor genelde. O yüzden erken geldi bu ay . 28 mayıs diyelim yeni bat.
Umudum azdi yok oluo iste 27 yasindayim . Ilk bebegim olcak olursa tabiİnşallah güzel haberlerle hepimizin yüzü gülecek eminim sen kendini üzmemeye çalış belki bebeğin seninledir. Yaşın kaç canım bu arada
E ben de 27 yaşındayım eşim 33 canım ikimizin de yaşı genç değil bizim de yok öyle düşünme ne yapalım bekleyeceğizUmudum azdi yok oluo iste 27 yasindayim . Ilk bebegim olcak olursa tabi
Umudum azdi yok oluo iste 27 yasindayim . Ilk bebegim olcak olursa tabi
Cok imreniorum zaten duzenli adet gorenlere hemen anliolar gebelik die bn gibilerin sansi az uzulmesi cok oluo .s insallah.İnşallah reglin de bekletmeden gelir kuzum
O zaman değerlendirin yine bugünlerde sıvı alımına göre silikleşebiliyor önce de yumurtlama görmediğinizi söylüyorsunuz inşallah geç yumurtlamışsanız hâlâ şansınız vardır.Kuzum bnm koyu oluo silik oluo sabit kalmio .s bilmiom sanirim gec yumurtlama oluo.s
Çatlama önemli canım kadın doğumcumda öyle söylemişti ki aşılamayıda çatladığında yapıyorlar spermle yumurta buluşssun diye. Pik olduğu günde değerlendirin demelerinin sebebi spermin 72 saat canlı kalabiliyor olması böylelikle tutma ihtimalini arttırmış oluruzKızlar bu sorum hepinizeyumurtlama Pik mi önemli çatlama mı ilişki için canlar artık biri net Bi şey söylesin valla
E ben de 27 yaşındayım eşim 33 canım ikimizin de yaşı genç değil bizim de yok öyle düşünme ne yapalım bekleyeceğiz
Aa ayni bnm esimde 33 yasinda . Ne biliyim 2 yildir hic korunmadik korunmak ne bilmioruz 2 yildir ewliyiz zaten ama hic olmadi insan uzuluo.E ben de 27 yaşındayım eşim 33 canım ikimizin de yaşı genç değil bizim de yok öyle düşünme ne yapalım bekleyeceğiz
Daha yaşında fazla değilmiş. Hiç umutsuzluğa kapılma bence.Umudum azdi yok oluo iste 27 yasindayim . Ilk bebegim olcak olursa tabi
Peki hafif rengin açıldığı gün mü yoksa koyulukta tamamen silik hale geldiği gün mü canım hangisi çatlama oluyor hafif renginin açılması mı tamamen silik olması mı?Çatlama önemli canım kadın doğumcumda öyle söylemişti ki aşılamayıda çatladığında yapıyorlar spermle yumurta buluşssun diye. Pik olduğu günde değerlendirin demelerinin sebebi spermin 72 saat canlı kalabiliyor olması böylelikle tutma ihtimalini arttırmış oluruz
Ben de 30 um canım benimde ilk olacak inşallahUmudum azdi yok oluo iste 27 yasindayim . Ilk bebegim olcak olursa tabi
Orasi öle deniorum cabaliorum ama bilmiorum ya tekrar asilama yapmadan kndiliginden olsun cok istedim. Ts ederm cnmÜzülme hiç. Umudunu da hiç bir zaman yitirme. Hayırlısıyla olacak inş. Zamanı varmış demekki. Sen elinden geleni yapıyorsun nasıl olsa
Aynı yaştaymışız umarım biz de bir an önce hamile oluruz.Benimde 33eşiminde 35 ben napim :)) vardır bi hayır napalm
Silikleşmesi LH ın azaldığını çatlamanın olduğunu gösteriyor canım. Tamamen silikte artık yumurta çatlamış gitmiş oluyor diye biliyorumPeki hafif rengin açıldığı gün mü yoksa koyulukta tamamen silik hale geldiği gün mü canım hangisi çatlama oluyor hafif renginin açılması mı tamamen silik olması mı?
Canımsın çok teşekkür ederim ❤ pik halden hafif silik olduğu ilk gün önemli yani anladımSilikleşmesi LH ın azaldığını çatlamanın olduğunu gösteriyor canım. Tamamen silikte artık yumurta çatlamış gitmiş oluyor diye biliyorum
Hic bilgim yok oldumu pik olmadimi surekli silik koyu oluo cunku sivi alimina dikkat ediom ilk zmnlar bilmipdum oyuzden emin olamiorum oldumi pik olmadimi nys nasip gorcez nolcak gircefimiz ay daha deneyimli olurum die dusunuorum.O zaman değerlendirin yine bugünlerde sıvı alımına göre silikleşebiliyor önce de yumurtlama görmediğinizi söylüyorsunuz inşallah geç yumurtlamışsanız hâlâ şansınız vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?