Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya öyle diyor sebep o değildir falan diyor doktor. Biraz da araştırdım az önce septum ameliyatından sonra hamilelik oranları artıyormuş, e yapsana madem bu işlemi. Yaşım da 28 20 yaşında değilim ki bekletiyorsun
İnşallah hamile kalırım canım ama bu sefer de hep düşük olursa diye korkucam

canım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evladı kucağına almayı nasip etsin, duamdasın artık

Kötü düşünme. Belli olmaz yine de. Gerekirse başka doktora da görünürsün daha sonra.

canım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evladı kucağına almayı nasip etsin, duamdasın artık

Çok teşekkür ederim saol canım

8 aydır deniyorum canım 2 defa klomen kullandım bir defa catlatma ignesi ama hiç biri ise yaramadi sen ne zamandir deniyorsun peki ?
Canım ben daha cok yeniyim 6 aylık evliyim 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. Kürtajdan sonra hc korunmadım ama nasip olmadı. İnşallah mayısda olur hepimiz için çatlatma iğnesini neden kullanıyodun

Kizlar selam.bisi sorcam adetimin 3.gunu ama yumurtlama.agiria gbi agri olunca dedim bi ovulasyon testi yaptim baya koyu cikti 2 3 gun sonra yumurtlicakmis gbi bole bisi olablir mi yada testmi yanlis acaba

İnşallah kuzum inşallah olmazsınn Aman boşver hiç belirti arama zaten en iyi rahat olmak masipte barsa olcak zTen inşallahh kaç gün kaldıı test yapmana

İnşallah kuzum inşallah olmazsınn Aman boşver hiç belirti arama zaten en iyi rahat olmak masipte barsa olcak zTen inşallahh kaç gün kaldıı test yapmana
6 gün var canım. Evet ama insan ufak ta olsa belirti arıyo işte

Amin insallah dogru diosun ama anlamadigim su ki stres dioruz aklimiza bi o gelio bi cok kisi bizden daha stresli ama hamile oluo ewt nasip konusunda haklisiniz ama stres dogru degil bnce bnm kardesim 1 ayda 50 test denedim dedi ama hamile oldu bnm sinavim bu sanirim umarim bu sinavi saglikli hayirli bisekilde atlatiriz hepimiz hamile oluruz sonra dogumi ve dis derdini konusruz uykusuz geceler fln

Doktor verdi canım klomen den sonra catlatma ignesi vuruldum ama yine de olmadi inşallah canım mayıs ayı hepimiz için uğur getirsin insallah

inşallahh cnm bende çok istiyorum o uykusuz gecelerim bir an önce gelmesinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…