Amin canım inşallahMaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tam kan biyokimya istemiş. Geç döllenme mi acaba 6 hafta ya senin. Normalde 7 olman gerekmiyor mu sat göreSon adet 11 Mart canım bunları istedi
KesinlikleKoronanın en güzel tarafı o oldu zaten kimseyle görüşmüyorum ben de
Ahh canım benim. Bende regl olunca ağlayıp rahatlıyodum anca. İnsan çok doluyo çünkü. Ağlayıp rahatlıyacaksan en doğrusunu yapmışsın. Bigün gelcek bu ağlamalarımızı hatırlayıp gülümseyeceğiz kucağımızda bebegimizleKizlar bugun agladim agladim agladim ve bi nefes aldim aglamak terapi gibi oldu oh rahatladim. Son kez ovu yaptim siliklesio iice yani gec yumurtlamis olabilirim adetde buyuden gecikti tahmini nys sonra dusundum
Dedimki bu ay c life macun kullandim belki oyuzden geciktim adet duzenliomus sonucda ve esime kuru incir aldirdim iki 3 ay kuru incir havuc yemeyi dusunuorum gircegimiz ayda c life macunu kullanicam ve ertesi ay hala hamile olmazsam bal tarcin corek otunu kurunu denicem sira ile duzenli bisekilde daha once duzenli kullanmamistim ve nasil bole gaza geldim anlatayim dusunurken aklima bi ögretmen arkadasim geldi bna dediki 5 sene denedim sinavi gecmek icin ve gectim simdi ögretmenim cok zordu cok pes ettim ama yinede calistim demisti ayni biz gibi bizde bi sonavi gecmeye calisioruz pes edioruz ama geri dönup calismamiz cabalamamiz gerekio ve bn sinavimi gecene kadar cabalicam sonucda cennet kokum olucak ve hepinize binlerce kez ts ederm cok buyuk destekler verdiniz allah razi olsun.
Ayy bat ne zaman cnm inş hamişssindir. Öyle hissettimKızlar napıyosunuz? Sonunda belirti vermeye başladım beyaz akıntım gelmiş
6 gün var canımAyy bat ne zaman cnm inş hamişssindir. Öyle hissettim
Yaa canım benim o kdar haklısın ki bak bana da umut oldun şimdiKizlar bugun agladim agladim agladim ve bi nefes aldim aglamak terapi gibi oldu oh rahatladim. Son kez ovu yaptim siliklesio iice yani gec yumurtlamis olabilirim adetde buyuden gecikti tahmini nys sonra dusundum
Dedimki bu ay c life macun kullandim belki oyuzden geciktim adet duzenliomus sonucda ve esime kuru incir aldirdim iki 3 ay kuru incir havuc yemeyi dusunuorum gircegimiz ayda c life macunu kullanicam ve ertesi ay hala hamile olmazsam bal tarcin corek otunu kurunu denicem sira ile duzenli bisekilde daha once duzenli kullanmamistim ve nasil bole gaza geldim anlatayim dusunurken aklima bi ögretmen arkadasim geldi bna dediki 5 sene denedim sinavi gecmek icin ve gectim simdi ögretmenim cok zordu cok pes ettim ama yinede calistim demisti ayni biz gibi bizde bi sonavi gecmeye calisioruz pes edioruz ama geri dönup calismamiz cabalamamiz gerekio ve bn sinavimi gecene kadar cabalicam sonucda cennet kokum olucak ve hepinize binlerce kez ts ederm cok buyuk destekler verdiniz allah razi olsun.
Ay hadi bakalım canım ne güzel umarım vardırKızlar napıyosunuz? Sonunda belirti vermeye başladım beyaz akıntım gelmiş
Evet çatlamış canımKızlar ya çatladı mı dersiniz
Umarım canım,sonunda hayal kırıklıgı yaşamayı hiç istemiyorum. Göğüslerimde damarlar da belirginleşti ama bazılarında o adet belirtisi oluyomuş o yüzden ona umut bağlamıyorum. Göğüs ucumda dokununca acıyo ama bilmiyorum delircemAy hadi bakalım canım ne güzel umarım vardır
Karından baktı canım vajinal yaptırmam asla öbür hamileliğimde yaptırdım kanamam leke leke geliyordu daha çok arttı bebeğim öldü
Göğüsde mor damar direk gebelikdir canımUmarım canım,sonunda hayal kırıklıgı yaşamayı hiç istemiyorum. Göğüslerimde damarlar da belirginleşti ama bazılarında o adet belirtisi oluyomuş o yüzden ona umut bağlamıyorum. Göğüs ucumda dokununca acıyo ama bilmiyorum delircem
Özele mi devlete mi gidiyorsun canım?Son adet 11 Mart canım bunları istedi
Ay hadi insallah canımKızlar napıyosunuz? Sonunda belirti vermeye başladım beyaz akıntım gelmiş
ayyy ciddi misin yaGöğüsde mor damar direk gebelikdir canım
inşallah kzum zaman yaklastıkca bende de heycan baslıoAy hadi insallah canımsıra sende guzel haberlerini bekliyorum
Insallah o gun icin cabaliorum su an insallah hep birlikde hatirlariz bugun leri ve biz gibilere destek oluruzAhh canım benim. Bende regl olunca ağlayıp rahatlıyodum anca. İnsan çok doluyo çünkü. Ağlayıp rahatlıyacaksan en doğrusunu yapmışsın. Bigün gelcek bu 8 hatırlayıp gülümseyeceğiz kucağımızda bebegimizle
Ne mutlu bna umut verdiysem hep birlikde destek olcaz birbirimizeYaa canım benim o kdar haklısın ki bak bana da umut oldun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?