Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedim size oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
canıım nasılsın? canım aç git bence çünkü kan testinde başka değerlere de bakmışlardı bende. İlk gittiğimde toktum o zaman sadece betaya baktılar daha sonra tekrar gidip kan vermiştim. Kan düşüklüğü,demie eksikliği,tiroid bu değerlere de bakmışlardı. Oruç tutmayı da doktorunla konuş kuzum.O ne derse o.

Merhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedim size oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
Canım bence de ilk aylar tehlikeli bebeğin senden besini alıp kendini oluşturacak uzun süre aç kalmamalısın

Nasıl akıntı kuzum. Normalde gecikir miydi

Canım akıntın fazlaysa gebelik olma ihtimali yüksek. Akıntın nasıl beyaz veya yumurtlamadaki gibi şeffaf mı

Canım bende dün başladım çörek otu bal tarçına bakalım inşalah iyi gelir adetin ikinci üçüncü günü başlanması gerekiyormuş. İnşallahh işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…