Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı var ya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)

Sakin ol sakin insallah guzl hber verirsin cok stres yapma birak kndini belirti dinleme adetle hamilelik ayni oluo zaten sadece her zmn olmayan belirtini dikkat et insallah minnak gelir senden de

Yalnız artış Google bakmıyorum belirtilerimi sizler iyi ki varsınız

Kuzum herkezde farkli oluo ablam ve kardesimden tecrubeliyim bnde biri migde bulantisi hic yasamadi biri dogana kadar oyuzden sakin kalmak lazim hormon salgilandigi andan itibaren her belirti olabilir

Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadım digerlerini hep yaşadım gebelik olmadi. İnşallah hamilelik belirtisidir .

Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadım digerlerini hep yaşadım gebelik olmadi. İnşallah hamilelik belirtisidir .

Benimde bi o kalmıştı oda oldu tamamlandı :))

Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum ama

Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum ama

Oyy bak şimdi sevindim:) umarım art arda güzel haberler alırız canım inş inş inş

Çok şükür ki biz de şehir dısındayız, gelip gidemiyolar.

Yapsana test çıkar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…