- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
Hahahah inanıyor musunuz böyle şeylere ya yıl 2020Arkadaslar hani yuzukle cinsiyet testi yapiliyor ya bunu avucunda degilde gobeginizin uzerinde denedinizmi eger alyans donerse hamilelik var donmezse yok demekmis
Yumurtlamadan 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor, 2 3 güne belirtiler baslayabılırSelamlar hamilelik belirtileri ne zaman başlıyor ortalama? yumurtlamadan sonraki 9. Gündeyim herhangi bi belirti hissetmiyorum bugün belimde sızı gibi bi ağrı var ama onu da hamilelik ile ilgili olduğunu sanmıyorum önceki gebelikte belirtiler çok erken başlamıştı kasıklarda sancı göğüs hassasiyeti kimyasal ile sonuçlandı bu ay Ovülasyon testi ile takip ederek değerlendirdim ama çok nötr üm
Eski dönem dizilerinde de yapılıyordu o, eger hamıle ise kadın kız mı erkek mı oldugunu soyluyordu, bizim bi arkadas yaptı bana da 2 kız cıktı ☺yasayıp görcez dogru muArkadaslar hani yuzukle cinsiyet testi yapiliyor ya bunu avucunda degilde gobeginizin uzerinde denedinizmi eger alyans donerse hamilelik var donmezse yok demekmis
Benim kimyasalda yumurtlamadan 3 4 gün sonra göğüs ve kasık ağrım başlamıştı hatta herkes bu kadar erken olmaz diyordu ama sağlıksız sonuçlandı belki de sağlıksız olduğu için vücudum bu kadar belli etti diyorumYumurtlamadan 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor, 2 3 güne belirtiler baslayabılır
Nasıl yapılıyor anlatır mısınızArkadaslar hani yuzukle cinsiyet testi yapiliyor ya bunu avucunda degilde gobeginizin uzerinde denedinizmi eger alyans donerse hamilelik var donmezse yok demekmis
Çok geçmiş olsun oncelikle cnm, Allahım tekrarını yasatmasin.Benim kimyasalda yumurtlamadan 3 4 gün sonra göğüs ve kasık ağrım başlamıştı hatta herkes bu kadar erken olmaz diyordu ama sağlıksız sonuçlandı belki de sağlıksız olduğu için vücudum bu kadar belli etti diyorum
Göbekte denedim yuvarlak döndü bakalım 5 güne belli olurEski dönem dizilerinde de yapılıyordu o, eger hamıle ise kadın kız mı erkek mı oldugunu soyluyordu, bizim bi arkadas yaptı bana da 2 kız cıktı ☺yasayıp görcez dogru mu
Hadi hayırlısıGöbekte denedim yuvarlak döndü bakalım 5 güne belli olur
Aynen öyle bizim ilk denememizdi istediğim ilk ay hamile kaldım ama nasip değilmiş demek ki bu ay üstünde durmuyorum açıkçası çok reglim gecikmeden test yapmayacağım belirti de olmayınca heyecan da yok hamile değilim gibi geliyorÇok geçmiş olsun oncelikle cnm, Allahım tekrarını yasatmasin.
Adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı derler hep, aslında Bı cok kadın kımyasal yasıyor ama gebelik testi vs. Yapmadığı ıcın yanı gebelik suphesıyle test yapmadığı ıcın farkeetmıyor, adet gecıkmesı olarak gecıstırıyor, biz biraz meraklıyız adet gününden once test yapmayaaslında adet geçtikten sonra test yapsak bu kadar kendımızı uzup yıpratmayız
Yalnızca ovulasyonumun 3 gününü değerlendirebildim eşim yoğun çalışıyordu. Bel sızım var ama iki gündür adet olucakmış gibi göğüs hassasiyetim var. Göğüs her zaman olurdu belim ağrımazdı. Bunun dışında farklı giden birşey yokHyt52 @Fulyacennet16 @kkrkn67 esraaa bozkir @Okuyanse @prnss @Paresilaaa
Batlarımız aynı sizde var mı belirti
Bende ilk ay denedğimizde 10.günde test yaptırdım 3.9 cıkmıstı.. Sonra adetim 2 gün gecıkmeli gelmişti goğusşere dokunamıyordum o derece şiş ve hassastır, herhalde ben de kımyasal grcırdım dıyorum ama bi testle kaldım ikinci bir test yaptırmamıstım, teshıs de yok tabı kendı dusuncem,Aynen öyle bizim ilk denememizdi istediğim ilk ay hamile kaldım ama nasip değilmiş demek ki bu ay üstünde durmuyorum açıkçası çok reglim gecikmeden test yapmayacağım belirti de olmayınca heyecan da yok hamile değilim gibi geliyor
Aynen canım doktorlar bile regl 1 hafta gecikmeden gelmeyin diyorlarBende ilk ay denedğimizde 10.günde test yaptırdım 3.9 cıkmıstı.. Sonra adetim 2 gün gecıkmeli gelmişti goğusşere dokunamıyordum o derece şiş ve hassastır, herhalde ben de kımyasal grcırdım dıyorum ama bi testle kaldım ikinci bir test yaptırmamıstım, teshıs de yok tabı kendı dusuncem,
Belirti aramaya kalkınca sürüyle cıkıyor, adet gunu kırmızılar geliyor en iyisi gecıkme olsun oyle test yapmak
İnşallah olmuşturYalnızca ovulasyonumun 3 gününü değerlendirebildim eşim yoğun çalışıyordu. Bel sızım var ama iki gündür adet olucakmış gibi göğüs hassasiyetim var. Göğüs her zaman olurdu belim ağrımazdı. Bunun dışında farklı giden birşey yok
Aman uslu dur biyere gitmeEvet canımmm an itibariyle geldim
Yumurtlama tarihi üzerinden kaç gün geçti. En az 12 gün geçmesi gerekir diye biliyorum kan için belki 10 gündür.Kizlar yardım feci kasık ve bel ağrısı çekiyorum şuanda oruçta bı yandan fenalık geçiren adete 8 gün var kan testi yaptırsam birazdan gidip çıkar mı gebelik
Adetim düzensiz benim o yuZden yumurtlama tarihim belli olmuyor testle takipte yapmadımYumurtlama tarihi üzerinden kaç gün geçti. En az 12 gün geçmesi gerekir diye biliyorum kan için belki 10 gündür.
Benimde 4 mayısKızlar merhabasizlere bir sorum olacak benim bat 4 mayıs ama 1 haftadır inanılmaz göğüs ağrısı ve bel ağrım var ve sulu akıntı 8 aydır bebek istiyoruz var mı benim gibi belirtiler yaşayıp haber alanlar
Yokk burdayım bata 3 gün kaldı gider miyimAman uslu dur biyere gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?