Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazla sabırsızlık.. ben acıkcası reglim gecmeden kan vermek hiç istemem orda negatifi görme ihtimalinde var niye üzim kendimi yalandan yere
Ya haksız mıyım ama dün 9 gün vardı dıyor cıkmaz dedik bugun 8 gün kaldı gidip test yaptırcam diyor

Bırak her gün yapsın negatifi görüp dursun o zaman şu mübarek günlerde de boş yere canı sıkılsın napalım. Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez, zaten layık da değildir diyor Bediuzzaman.
?? Burası soru sormak birbirimizi rahatlatma ve paylaşım yapmak amaçlı bir platform değil mi yorumlarınız çok kırıcı. Engelli bir çocuğun var ve riske rağmen tekrar anne olmak istiyorum evet heyecanlıyım sabirsizim çünkü antidepresan kullanıyorum malum pat diye bırakılmiyor gebelik varsa bilmem işte bu nedenle önemli. Ama madem bu kadar rahatsız oldunuz çıkabilirim bu başlıktan sizde Ramazan günü kalp kırdığınızla kalırsınız eyvallah

Tamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece
Ben de önceki hamileliğimi regl olacağım gün öğrenmiştim silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kan sonucu ile de belli olunca 1 hafta sonra don randevu almıştım ama o gün kanamam başlamıştı

Tabikide öyle. Ama arkadsşlar da sizde daha cok erken oldugunu söylüyolar. 1 cocugunuz varmıs zatan Allah bagıslasın size. Bilmeniz gerekiyor.Bence önce doktorunuzla görüşün ve gebelik planladıgınızı söyleyin ona göre bi yol cizin. Bu şekilde hem antidepresan kullanıp hemde hamile miyim acaba diye yasanmaz ki.

Tabiki bende biliyorum kan testi regl Tabiki biliyorum gebelik testinin yapılacağı zaman aralığını ama ben burda umut buluyordum yazılanlardan sadece sabırsızligimi paylaşmakta hata yaptım sanırım. Ama yukardaki yorumlar çok acımasızca geldi bana ve morlaim çok bozuldu. Neyse önemli değil. Hepinize hayırlı evlat versin Rabb'im.

Kızlar biraz moralim bozuldu. Kahverengi lekelenmem oluyor. Acaba korunma iğnesini vurulmadığım için mi. Yoksa hala iğnenin etkisi devam mı ediyor. Bu ay boşamı gidecek.

Hepimiz bi miktar sabırsızız aslında. Ama bekliyoruz mecburen regl gününü yada bi kaç gün önceyi. Bak burda regl günü test yapıp negatif çıkan sonra regl olmayınca bi kaç gün sonra pozitif çıkan bi arkadasımızda var. Bu yüzden acele etmemek gerek. Sonra üzülüyoruz negatif görünce.Amin hepimize hayırlı evlat versin

Kızlar biraz moralim bozuldu. Kahverengi lekelenmem oluyor. Acaba korunma iğnesini vurulmadığım için mi. Yoksa hala iğnenin etkisi devam mı ediyor. Bu ay boşamı gidecek.
Canım benim hiç bilgim yok korunma iğnesiyle alakalı ama ne zamam vurundun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…