Maalesef sabırsızlık damarlarımızda akıyorAynen canım doktorlar bile regl 1 hafta gecikmeden gelmeyin diyorlar
O zaman sen bilirsin git için rahatlasın boşuna ağrı çekme ona göre önlem alırsın.Adetim düzensiz benim o yuZden yumurtlama tarihim belli olmuyor testle takipte yapmadım
Ben bu yüzden reglimin geçmesini beklemek istiyorum. Geç döllenme olabilir belkii erkenden yapma biz herkes gibi şanslı olamayabiliriz millet 6 gün kala öğreniyor biz zoru seviyoruz hepKızlaaar günaydınbugün sabah dayanamayıp test yaptım ve kocaman negatif :)
Cnm dün konusmustuk, cıkmaz yanı Bosuna gidersin, adet gününü bekleKizlar yardım feci kasık ve bel ağrısı çekiyorum şuanda oruçta bı yandan fenalık geçiren adete 8 gün var kan testi yaptırsam birazdan gidip çıkar mı gebelik
ya
Ben regl günü gelene kadar hiç acele etmiyorum ya. Hele bi o gün gelsin bakayım başlıyor mu başlamıyor mu. Ondan önce test yapmak çok saçma geliyor şahsenMaalesef sabırsızlık damarlarımızda akıyor
EkledimHayirli gunler arkadaslar benide eklermisin bat 4 mayis
Evet her kadın farklıdır yapılarımızın farklılığı kadar hormonel belirtiler de öyledir. Bir de çok beyaz akıntım var bu da yeni oluyorİnşallah olmuşturben de göğüslerde bi belirti yok benim de bugün belimde ağrı var ama onla mı alakalı bilemedim aslında bu tarz belirtiler her hamilelikte farklı seyrediyor galiba kimi hiç belirti yaşamazken kimi çoğu şeyi yaşıyor aslında en kesin belirti regl gecikmesi
İdrar testinin içinde bile yazıyor adetiniz geciktiyse dogru sonuc verme olasılığı artıyor diye, dün de sordu arakads cıkmaz dedık konustuk o kadar bugun yine soruyor. 8 gün kaldı cıkar mı diye.Ben regl günü gelene kadar hiç acele etmiyorum ya. Hele bi o gün gelsin bakayım başlıyor mu başlamıyor mu. Ondan önce test yapmak çok saçma geliyor şahsenBenim için en büyük kıstas reglin gelip gelmemesi
Hadi bakalımYokk burdayım bata 3 gün kaldı gider miyim
Tamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadeceİdrar testinin içinde bile yazıyor adetiniz geciktiyse dogru sonuc verme olasılığı artıyor diye, dün de sordu arakads cıkmaz dedık konustuk o kadar bugun yine soruyor. 8 gün kaldı cıkar mı diye.
Bırak her gün yapsın negatifi görüp dursun o zaman şu mübarek günlerde de boş yere canı sıkılsın napalım. Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez, zaten layık da değildir diyor Bediuzzaman.Tamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece
Belirtilerin var mı canım djdjfjjd
Benim sinirlendiğim daha dün konustuk ya bugun yeniden soruyor. Gitsin yaptırsın test aslındaTamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece
Yumurtlama belirtisi bile yokBelirtilerin var mı canım djdjfjjd
Bence hemen test yapmalısınBelirtilerin var mı canım djdjfjjd
Aynen onu diyorum bırak yaptırsın burda her gün her gün milletin kafasını açmak yerine :)Benim sinirlendiğim daha dün konustuk ya bugun yeniden soruyor. Gitsin yaptırsın test aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?