Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden olmasın canım, korunmayı yeni bırakmamışsın hep Bi umut olur
Canım çok dua et ya inşallah Her ay sadece adetten önce ve 1 kez olup da bu ay yumurtlamadan beri belki 10 kereden fazla yaşamak ümitlendirdi beni. Yoksa diğer belirtilere güvenmiyorum artık

Orasi öle ama iste onun tarafindanda dusunuorum bn olsam gerci bn olsam hemen soleyemm cekinirim uzulmesin die ya bnce insan yasadiklarini unutmamali en guzli bu bn 2 sene bu aciyi yasadim hamile kaldim dielim bn gibileri dusunmem gerekio kisilik bnce.

Canım çok dua et ya inşallah Her ay sadece adetten önce ve 1 kez olup da bu ay yumurtlamadan beri belki 10 kereden fazla yaşamak ümitlendirdi beni. Yoksa diğer belirtilere güvenmiyorum artık
Hadi kiz hadi geliyomus bebis haberi kac gun kalmisti senin

O yüzden hep Allahım hak edene ver diye dua ediyorum canım, böylelerine veriyor Rabbim ama onda da bi hikmet vardır tabi...
Bnce var cunku artik biraz daha yumusak dusunuo istemem dien kadin artik rabbim sanada bnada cocuk versin saglikli dio demekki onun dersi buymus kotu ama artik belki biz gibi dusunuodur.

Kızlar bir şeyi soracağım. Ben bu ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım ve her zaman 10 gün süren adetim bu ay tahminimce kürden dolayı 7 gün sürdü 8.günün sabahı bitmişti yani. Sizce adet tarihimde değişiklik olmuş mudur? Çok düzenlidir çünkü ama bu ay erken bitince acaba dedim. Sizce?

Benim 2018 ramazaninda bi dusugum olmustu bende karnimin gucurdamasindan midemin kazinmasindan supelenmistim var diye

Canım bende İnsülin direnci olduğu için tarçın ve bal yasak bilemiyorum İnsülin direncini etkilemiş midir ondan mıdır diğer ay da sekiz gün sürerse belki öyle devam eder artık ama umarım regl olmazsın :)

Teşekkür ederim canım inşallah son reglimi olmuşumdur bi daha olmam Erken bitmesi bi sonraki adet tarihine etki eder mi diye merak ettim ama bekleyip görücem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…