Kizlarr demin 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu oğrendimbu nasil bir seydir anlamadim
Insallah canimBoşver üzülme canım, bende çok kafaya takıyorum ama stresten başka bişey yapmıyor. Herkesin de zamanı farklı işte
Bizimde zamanı gelince olacak inş
Evet aktardan aldım.Semir Eraslan baharatçılık. Sanırım kargolama yapıyorlar. İnternetten direk sayfalarından bakın isterseniz.Hmm internette böyle bir marka yok aktardan aldın sanıyorum
Anladım kuzum sağolasınEvet aktardan aldım.Semir Eraslan baharatçılık. Sanırım kargolama yapıyorlar. İnternetten direk sayfalarından bakın isterseniz.
Rica ederimAnladım kuzum sağolasın
Bende de var o yüzden mi acaba reglim bittiğinden beri bi sancı var anlam veremedimSenin bahsettiğin yer rahim ağzı ile yumurta kanalları girişi canım o kısım afedersin korunma bıraktığınız için eşin içine boşaldığı için olabilecek ağrılar. Kanalda ilerleme ya da rahim de biriken sperm kaynaklı vb gibi sebepler ile ağrı olabiliyor
Cok istediğimiz için artık psikolojik olarak belirti gösteriyoruz. Üzülme tekrar denersiniz. Bak 2 tane evladın var zaten hiç olmasaydı ya. O zaman daha kötü. Umutları yitirmeden denemeye devam. İnşallah olcakArkadaşlar maalesef simdi regli oldum..belirtiler falan filan hep psikolojikmis demekki..kendimi cok kaptirmisim gulsemmi aglasammi bilemedim..artik hormonlarim degismis demekki..acikcasi cok üzuldum ne soylesem bilemiyorum.esim yillarca istemedi 3.cocugu ilk defa ikna etmistim maalesef olmadi..
yaaa inanmıyorumKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Hayırlı uğurlu olsun canım benim hemen kan ver inşallahKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Maşallah nasıl becerdin bu kadarYa kızlar acayip sakar oldum ben evde bişey kalmadı. Çay bardağımın 5 tanesini kırdım. 5 tane tabak kırdım. Sabunluğu kırdım. Sehpanın yanından geçerken eşimin suyunu devirdim fıendkslslsld Allahım neden böyle oldum ben sanırım 50 gün karantinada kalmanın sonuçları
Göğüs hassaslığı göğüs ucunda mı yoksa genel mi canım.Şuan sadece göğüslerimde biraz acıma var birde sürekli ateş basıyor terliyorum :)
Maşallah canım gebelik var görünüyor, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsinKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Bence akşam tekrar yapın pik olmuşsa değerlendirin. Eğer olmamışsa yarın değerlendirin. Çünkü 2 gün üstüste yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar.Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Bat 3 veya 4 mayıstı işteyaaa inanmıyorumhayırlı olsun gözün aydın canımm. Regline kaç gün vardı?
Hayırlı olsunKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?