Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr demin 1 aylik evli arkadasimin hamile oldugunu oğrendim bu nasil bir seydir anlamadim

Boşver üzülme canım, bende çok kafaya takıyorum ama stresten başka bişey yapmıyor. Herkesin de zamanı farklı işte
Bizimde zamanı gelince olacak inş

Bende de var o yüzden mi acaba reglim bittiğinden beri bi sancı var anlam veremedim

Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?

Eklentiler

• DSC_0171.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç

Eklentiler

• 065B9E54-8DA5-48A4-82F3-1DF366E95F86.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 07B98C1F-943B-49AE-840F-C4D1E558A85E.webp
    60 KB · Görüntüleme: 45
Cok istediğimiz için artık psikolojik olarak belirti gösteriyoruz. Üzülme tekrar denersiniz. Bak 2 tane evladın var zaten hiç olmasaydı ya. O zaman daha kötü. Umutları yitirmeden denemeye devam. İnşallah olcak

Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
yaaa inanmıyorum hayırlı olsun gözün aydın canımm. Regline kaç gün vardı?

Maşallah nasıl becerdin bu kadar

Maşallah canım gebelik var görünüyor, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin bizlere de dua et olur mu canım

Kızlar akşama ya da yarın a yumurtlamış olurum bu akşam değerlendireyim mi yoksa yarın mı başlayım değerlendirmeye siz ne dersiniz ?
Bence akşam tekrar yapın pik olmuşsa değerlendirin. Eğer olmamışsa yarın değerlendirin. Çünkü 2 gün üstüste yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar.

Hayırlı olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Belirtiniz var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…