Banada bazen olur ama bazen sadeceBu sadece bir kısmıbilmiyorum anlamadım neden böyle oldum ki
Göğüs hassaslığı göğüs ucunda mı yoksa genel mi canım.
Ben sebi 7 mayıs yazmısım niye acabaBat 3 veya 4 mayıstı işte
Arada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynıUcunda kuzum ama şimdi oda gitti şuan hiç belirttim yok sende nasıl durumlar
Arada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynıama akıntım gitti bu sefer de...
Maşallah canım gebelik var görünüyor, Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsinbizlere de dua et olur mu canım
tabiki ediyorum. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım benim hemen kan ver inşallah❤
Kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Henüz çok yeni duruyo. Ters bişi duyup üzülmek istemiyorum. Az daha beklesin. Zaten daha kimsenin haberi yok. Eşime bile söylemedim
Hayırlı olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Belirtiniz var mıydı?
belirtilem ovü testimin son 2-3 gün çok koyu çıkmasıydı. Diper belirtilerim hep adet olmamla aynıydı. Sadece göğüslerin çok büyüdü o kadar.
Ben sebi 7 mayıs yazmısım niye acabadur değişim hemen 3 mayıs diye. Belirtilerin var mıydı
Ya bende akıntıya cok takılmak istemiyorum diğer hamileliğimi öğrendiğimde de cok fazla yoktu zaten ama insan hepsi bi arada tüm belirtiler olsun istiyo. İnşallah cicegiiim. Zaman yaklastıkca heycanlanıyorum ilk defaaaBende akıntı hiç olmadı. 2 gün mide bulantısı vardı oda gitti. Nedense çok umudum oldu bu ay sanki güzel haber alacağım gibi. Öyle hissediyorum
Ya harikasınçünkü normalde 7 mayıstı. Erken yumurtlama görünce tarihim erkene kaydı19 pikti. Sadce 18 ideğerlendirebildim hatta ben. Bi gün ilişkiyle gebelik oluştu. Çok şükür
Bende akıntı hiç olmadı. 2 gün mide bulantısı vardı oda gitti. Nedense çok umudum oldu bu ay sanki güzel haber alacağım gibi. Öyle hissediyorum
Kuzum benim yumurtlama iki gün sürüyor çatlama da önemli ya şimdi bugün olursa yarın ve üç gün daha olacak çok üst üste olursa sperm kalitesi düşermiş o yüzden bu günü es geçeyim dedimBence akşam tekrar yapın pik olmuşsa değerlendirin. Eğer olmamışsa yarın değerlendirin. Çünkü 2 gün üstüste yapınca sperm kalitesi düşüyor diyorlar.
bakKuzum benim yumurtlama iki gün sürüyor çatlama da önemli ya şimdi bugün olursa yarın ve üç gün daha olacak çok üst üste olursa sperm kalitesi düşermiş o yüzden bu günü es geçeyim dedim
Kızlar buradan anliyoruz ki bebislerimiz gelecekse 1 iliskiylede gelirçünkü normalde 7 mayıstı. Erken yumurtlama görünce tarihim erkene kaydı19 pikti. Sadce 18 ideğerlendirebildim hatta ben. Bi gün ilişkiyle gebelik oluştu. Çok şükür
Ben cok aceleci davrandım elimdeki testleri erken bitirdim hepsi negatifti
Reglin ne zaman canmKızlarr benimde dünden beri beyaz akıntım oluyo. Göğüslerim hassaslaştı ve bugün kasık ağrılarım ara ara girip çıkıyor tam hastalancam diyorum gidiyorum tuvalete bişey yok. Vücut ısımda düşmüyor 36.8. Ve bende hamile gibi hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de öyle olmayı çok istediğim için psikolojiktir
Sabırsız seniBen cok aceleci davrandım elimdeki testleri erken bitirdim hepsi negatiftişimdi yasakta var Pazartesi den aşşa alamam test
Ya asıl önemi olan çatlama deniyor ya benim yumurtlama iki gün sürüyor ya sperm yaşamazsa tek ilişki ile diye ondan amaaaaan ne zor işler yahubaknlyhpgl sadece pik oldugu günü değerlendirmiş ve hamile
Aynen gercekten aslında rabbim ol derse olurKızlar buradan anliyoruz ki bebislerimiz gelecekse 1 iliskiylede gelir. Gün aşırı falan boşa yoruyoruz bizimkileri . Lütfen bebislerimiz gelir misiniz anneleriniz burada sabırsızlıkla sizi bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?