- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
6 mayısı gösteriyor takvimim çatlatlam iğnesinin 13.günündeyim canımReglin ne zaman canm
Sağlıklı sperm yaşar diyolar ama sağlıklı sağlıksız mı bilemiyoruz kii. Benim eşim sigara kullanıyo mesalaYa asıl önemi olan çatlama deniyor ya benim yumurtlama iki gün sürüyor ya sperm yaşamazsa tek ilişki ile diye ondan amaaaaan ne zor işler yahu
Tebrikler canım inşaallah sağlıklı kucağına da alırsınKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Catlatma iğnesinib etkisiyle pozitifde cıkabilir bel ki bi iki gün sonra yapsana6 mayısı gösteriyor takvimim çatlatlam iğnesinin 13.günündeyim canım
Hatta 3 gece önce kuruma çizgisi gordum de buraya attım ıkı gece önce de sizce cokmu erken yaptım diye sordumSabırsız seni
İnsallah reglin değil bebisin gelcek kuzuum.Hatta 3 gece önce kuruma çizgisi gordum de buraya attım ıkı gece önce de sizce cokmu erken yaptım diye sordumerken olduğunu biliyordum varsa belki erken ogrenırım dedim ama belkı de var ama çıkmadı gdxıkme olmadı diye bakalm Hayırlısı Allah tan ☘☘ Siz ne alemdesinşz
9. 10. Ve 11.günler idrar testi yapmıştım. 9.gün slik çıkmıştı. Sonraki günler negatif çıktı. Etkisi geçmiştir sanırım canım ya. Pazartes tekrarlycm testi bakalım hayırlısıCatlatma iğnesinib etkisiyle pozitifde cıkabilir bel ki bi iki gün sonra yapsana
Ben de ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiçbiri yok deliricemArada gidip geliyp galiba gecen gece de benim gitti sağ göğsümde bu sabah baktım yine aynıama akıntım gitti bu sefer de...
Aynen kuzum tekrarla o zaman. İnşallah vardır belirtilerde var ama9. 10. Ve 11.günler idrar testi yapmıştım. 9.gün slik çıkmıştı. Sonraki günler negatif çıktı. Etkisi geçmiştir sanırım canım ya. Pazartes tekrarlycm testi bakalım hayırlısı☺
Ya aslında benım regl ne zaman olacağım da belli değil her ay değişiyor ama sat 4 Nisa’n diye öle yazdırdım belkıde yarın değil 2 5 gün sonra olur böle gecıkme olunca hep umutlanıyorum düzensizlikte cok kötü bişeyİnsallah reglin değil bebisin gelcek kuzuum.
benmde 4 mayıs zaman yaklastıkca heycan basıyo. Böyle gebelik haberleri aldıkca da mutlu oluyorum
Catlatma ignesinin 15. Günu test yapabilirsin bence belirtilerin hala devam ediyosa testte çıkar diye düsünüyorum.6 mayısı gösteriyor takvimim çatlatlam iğnesinin 13.günündeyim canım
Bende de kasık ağrısı felan yok. Kasık agrısı mutlaka olmalı mı ya bilmiyorummm. Yeni hamilemiz ama belirti yoktu adet belirtileri vardı diyo. Biz fazla mı anlam yüklyoruz acabaBen de ne akıntı ne göğüs hassasiyeti hiçbiri yok deliricemArada bir karın ağrım oluyor o kadar
Ovi testlerine de bakabilir miyim ?Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Yaa kıyamam valla ne dertlerimiz var, düşün düşün bir Yere de varamıyorumYa asıl önemi olan çatlama deniyor ya benim yumurtlama iki gün sürüyor ya sperm yaşamazsa tek ilişki ile diye ondan amaaaaan ne zor işler yahu
Düzensiz mi canım. O zaman acele etmemek gerek. Biraz daha beklenmeliYa aslında benım regl ne zaman olacağım da belli değil her ay değişiyor ama sat 4 Nisa’n diye öle yazdırdım belkıde yarın değil 2 5 gün sonra olur böle gecıkme olunca hep umutlanıyorum düzensizlikte cok kötü bişey
Ne bileyim canım ya bir gün umutlanıp öbür gün hiç belirtim yok ama diyorum.Bende de kasık ağrısı felan yok. Kasık agrısı mutlaka olmalı mı ya bilmiyorummm. Yeni hamilemiz ama belirti yoktu adet belirtileri vardı diyo. Biz fazla mı anlam yüklyoruz acaba
Teşekkür ederim cevap için canım pazartesi tekrarlayacağım. İnşallah hastalanmamCatlatma ignesinin 15. Günu test yapabilirsin bence belirtilerin hala devam ediyosa testte çıkar diye düsünüyorum.
Daha var canım acele etme. İnşallah gelmez regl. Yani genelde herkes adet belirtileriyle aynı diyo. Çünkü göğüs şişmesi de adet belirtisiNe bileyim canım ya bir gün umutlanıp öbür gün hiç belirtim yok ama diyorum.
benim normalde hep olurdu göğüs hassasiyeti de şimdi yok belki de erkendir ama normal bat 8 mayıs
Aynen Pazartesi 4 oluyo en geç 5 6 olurum heralde eger gebelik yoksa sizde belirti varmı benDüzensiz mi canım. O zaman acele etmemek gerek. Biraz daha beklenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?