Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yapayım o zaman acaba yanlış yaptığım şeyler mı var dedimde eşimde diyor doktora gidelim oructan dolayı bide virüs falan derken ertelemiştim

uykum yok youtubedan yasak elmaya bakıyorum bir yandan sizinle konuşuom

Öyle yapayım o zaman acaba yanlış yaptığım şeyler mı var dedimde eşimde diyor doktora gidelim oructan dolayı bide virüs falan derken ertelemiştim
Afedersin canım açık olacak ama önceden yok on aydır yeni oldu ise eşinde mantar da olabilir ondan da kaynaklanır sen Bi doktor a git en iyisi vajinal mantar ve enfeksiyon önemli şeyler hele ki çocuk düşünürken

KIzlar çok mükemmel bi hayatım yok ufak bir evde sadece ihtiyacım olan eşyalar la kirada oturuyorum sadece eşim çalışıyor asgari ücretle severek evlendim bi kınam oldu gelinliğim kiralık 40 gram altına gelin oldum beklesem daha iyisinş yapacaktı ben istedim böle olmasını bu hayattan cok bir istegim yok tu çünkü sadece evlenip çoluğa çocuğa karışmak istedim aile olmak istedim cok mu şey istedim hiç br zaman isyan etmiyorum eşimi cok sevıyorum her halimize bin şükür ama bişeyler eksik evimizde çocuk olsun istiyorum olmuyor Neden

Zamanı vardır bacım, Allahtan hayırlısını iste, vakti gelince istemesen de olur.

Neler yaptınız. Gebeleriniz varmış tebrikler. Ben bakmayacam gebelik topiklerine diyom dayanamıyom bakıyom yine.
Napalım gebe kalmaya uğraşıyoruz. Bi kere bende denedim onu ama öyle de olmuyo böyle de saldım yakasını. Umarım bu topik şans getirir merve tam senin sevcegin cinsden biri var topikte gokyuzusirius dalga gecmeye gelmiş

Bak senin bu mesajını okurken tam ezan okundu.. Rabbim çok büyük be kuzum sabır tok gönüllü imanlı duasını eden inançlı birisin yakışmaz bize böyle umutsuz olmak

Ya yeni mapustan çıktım eyleşmeyin bana
Şubatı ben açmıştım öncesini bilmiyorum. Mart nisan her yerde her seye maydonoz olmaya çalıştım. Buraya da gelirim arada.

Ya yeni mapustan çıktım eyleşmeyin bana
Şubatı ben açmıştım öncesini bilmiyorum. Mart nisan her yerde her seye maydonoz olmaya çalıştım. Buraya da gelirim arada.
Sende haklısın jssllala

Gel valla napalım böyle rahatlıyoruz en azından. Hem belli mi olur şans getirir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…