Ben hep kötülere dönüyorum yüzümü pat diye ooanlara hiç bakmıyorum. Tüp bebek denemelri tutmayanlar. Ya da yaptırıp gebe iken kaybedenler var.Hep istiyorum dua ediyorum dediğin gibi vakti gelmedi sanırım
Bence mükemmel bi eşe sahipsen geri kalanın mükemmel olmasına gerek yok canım cocuk konusunda da herşeyden önce nasip kısmetKIzlar çok mükemmel bi hayatım yok ufak bir evde sadece ihtiyacım olan eşyalar la kirada oturuyorum sadece eşim çalışıyor asgari ücretle severek evlendim bi kınam oldu gelinliğim kiralık 40 gram altına gelin oldum beklesem daha iyisinş yapacaktı ben istedim böle olmasını bu hayattan cok bir istegim yok tu çünkü sadece evlenip çoluğa çocuğa karışmak istedim aile olmak istedim cok mu şey istedim hiç br zaman isyan etmiyorum eşimi cok sevıyorum her halimize bin şükür ama bişeyler eksik evimizde çocuk olsun istiyorum olmuyor Neden
Yaz kız beni deSende haklısın jssllala
Gel valla napalım böyle rahatlıyoruz en azından. Hem belli mi olur şans getirir belki
Çok istiyordum ben de, doktorlar tüp bebekle bir umut diyorlardı derken kendiliğinden gebe kaldım ama kalbi atmadı sekizinci haftasında aldılar. O zamandan beri hayırlı sağlıklı bir bebek istemekten başka bir şey yapmıyorum.Hep istiyorum dua ediyorum dediğin gibi vakti gelmedi sanırım
O adette de hamilelik belirtileri arasında da var maalesef hepsi birbiriyle aynı belirtiler o yüzden insan anlmyor maalesefKızlar göğüs üzerinde damarlarınız adet öncesi belirginleşiyo mı yoksa hamilelik belirtisi mi?
Allah’a cok şükür bu arada dini okadar bütün biri değilim sacım acık ama namazımı vakitli kılarım ınsallah kapanmakta isterim ama nefsimi yenemıyorum bunca sene sondan kapanmak zor geliyor ınsallah zamanla oda olucakBak senin bu mesajını okurken tam ezan okundu.. Rabbim çok büyük be kuzum sabır❤ tok gönüllü imanlı duasını eden inançlı birisin yakışmaz bize böyle umutsuz olmak
Baaak bu topikte hamile kalırsan şımarırım ama onu söylim dkdldl tamam yazıyorum o haldeYaz kız beni deşans hangi topikten gelecek bakalım. Uygulama batı 21 mayıs gösteriyor. Henüz yumurtlamadım takipteyim. Bakalım ne zaman yumurtlayacam.
Bir kere kaldıysan tekrar kalırsın inşallah Allah’ın izni ileÇok istiyordum ben de, doktorlar tüp bebekle bir umut diyorlardı derken kendiliğinden gebe kaldım ama kalbi atmadı sekizinci haftasında aldılar. O zamandan beri hayırlı sağlıklı bir bebek istemekten başka bir şey yapmıyorum.
Iyi gecelerKızlar ben kaçar iyi geceler
Şımar sen yeter kiBaaak bu topikte hamile kalırsan şımarırım ama onu söylim dkdldl tamam yazıyorum o halde
Beni test için zorlayan da eşim tam tersi yaniEşim diyorki evi laboratuvara çevirdintestleri erken yaptım diye laf etti biraz parasından değil kendi kendimi uzüp sitrese sokuyorum diye bunlarda biterse almıcam bida falan demişti Testleri birdiğimden haberi yok bende düşünüyordum bugun nasıl ikna etcem de alcak diye çünkü beş 6 gün gecikme olursa anca ikna olur alır hemen almaz neyse düşünürken birden telefon geldi ve Pazartesi işe çağırdılar gidip ben alcam yani kalbim temiz
KAç kutu bitti sayamadım...Hamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
Evet benimde öyle şuan ama regl mi hamilelik mi anlayamıyorum..O adette de hamilelik belirtileri arasında da var maalesef hepsi birbiriyle aynı belirtiler o yüzden insan anlmyor maalesef
İyi geceler canlarBaaak bu topikte hamile kalırsan şımarırım ama onu söylim dkdldl tamam yazıyorum o halde
Ben kullaniyordum evet istiyorsaniz bence kullanin gayet faydali, hatta bi yerde okumustum yardimci oluyormus ne kadar dogru bilememHamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
Kötü offlar işe yaramıyor ya, hele de tarihi geçmişse. Amaaaan daha sivrisinekler çıkmadı ki ne yapcan sen offu?iyi offf
Ben martta başladımHamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?