Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence mükemmel bi eşe sahipsen geri kalanın mükemmel olmasına gerek yok canım cocuk konusunda da herşeyden önce nasip kısmet

Sende haklısın jssllala

Gel valla napalım böyle rahatlıyoruz en azından. Hem belli mi olur şans getirir belki
Yaz kız beni de şans hangi topikten gelecek bakalım. Uygulama batı 21 mayıs gösteriyor. Henüz yumurtlamadım takipteyim. Bakalım ne zaman yumurtlayacam.

Hep istiyorum dua ediyorum dediğin gibi vakti gelmedi sanırım
Çok istiyordum ben de, doktorlar tüp bebekle bir umut diyorlardı derken kendiliğinden gebe kaldım ama kalbi atmadı sekizinci haftasında aldılar. O zamandan beri hayırlı sağlıklı bir bebek istemekten başka bir şey yapmıyorum.

Bak senin bu mesajını okurken tam ezan okundu.. Rabbim çok büyük be kuzum sabır ❤ tok gönüllü imanlı duasını eden inançlı birisin yakışmaz bize böyle umutsuz olmak
Allah’a cok şükür bu arada dini okadar bütün biri değilim sacım acık ama namazımı vakitli kılarım ınsallah kapanmakta isterim ama nefsimi yenemıyorum bunca sene sondan kapanmak zor geliyor ınsallah zamanla oda olucak

Yaz kız beni de şans hangi topikten gelecek bakalım. Uygulama batı 21 mayıs gösteriyor. Henüz yumurtlamadım takipteyim. Bakalım ne zaman yumurtlayacam.
Baaak bu topikte hamile kalırsan şımarırım ama onu söylim dkdldl tamam yazıyorum o halde

Bir kere kaldıysan tekrar kalırsın inşallah Allah’ın izni ile

Hamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış

Beni test için zorlayan da eşim tam tersi yani

Ben kullaniyordum evet istiyorsaniz bence kullanin gayet faydali, hatta bi yerde okumustum yardimci oluyormus ne kadar dogru bilemem

Ben martta başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…