Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben doktora gittiğimde dedi 6 ay öncesinden başlamak gerekiyor mus folik asite

Ben kafama göre başlamıştım sonra doktor daha pahalısını verdi 1 yılı geçti kullanıyorum. Regllerde kullanmıyorum 3 4 aydır boşa gidiyo gibi geliyo.

Ben kafama göre başlamıştım sonra doktor daha pahalısını verdi 1 yılı geçti kullanıyorum. Regllerde kullanmıyorum 3 4 aydır boşa gidiyo gibi geliyo.
Bende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyo

Gebelik planlaniyorsa kullanılması iyi olur.

Bende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyo
Ben reglyken yazdi ve devam ette dedi, eşim eczacı ben biraz bilgiliyim bu konuda, folik vitamini vucudun almasi gerekenden fazlasini aldiysaniz bile gun sonunda diskiyla atiliyor. Zararı yok, hamileliktede belli bi sureden sonra durduruyolar diye duydum

Hadi inşallah. Senin bu ay erken mi geldi reglin? Öyle bi paylaşımın vardı.
Ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay. Öncesi klomen filan zaten doktor takip ediyodu. 9u pikdi 22sinde geldi. Bana çatlamadan itibaren say denmişti. Ama yumurtlamadan sayarsak 14 oluyor.

Doktor tavsiyesi mi kullandınız kendiniz mi
DOktor da yazdı kendşm de kullandım bekarken de kulllandım evlenmeden önce çocuk düşünüyorum diye

bi kere hamile kaldım Ozaman tekrar yazdı doktor dusuk oldu gerçi
Sonra kendı kendıme yşne aldım baya kullandık yanş

Anladım. O zaman devam :)

Ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay. Öncesi klomen filan zaten doktor takip ediyodu. 9u pikdi 22sinde geldi. Bana çatlamadan itibaren say denmişti. Ama yumurtlamadan sayarsak 14 oluyor.
Bende regl olursam ovulasyona baslamayı düşünüyorum artık. Erken yumurtlama oluyı gibi geliyo artık

Peki dostinexle ilgili bilgisi olan var mı aranizda? Ben bu virüs cikinca denemeyi de biraktigimiz icin, hapıda oylece biraktim hata mi ettim, dra da gidemedigim icin kaldi. 1 kutu vermisti, icinde 4 tane hap kaldi ve biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…