- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Evet ben doktora gittiğimde dedi 6 ay öncesinden başlamak gerekiyor mus folik asiteHamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
Ben kafama göre başlamıştım sonra doktor daha pahalısını verdi 1 yılı geçti kullanıyorum. Regllerde kullanmıyorum 3 4 aydır boşa gidiyo gibi geliyo.Hamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
Hadi inşallah. Senin bu ay erken mi geldi reglin? Öyle bi paylaşımın vardı.Şımar sen yeter ki
Amin.Bir kere kaldıysan tekrar kalırsın inşallah Allah’ın izni ile
Bende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyoBen kafama göre başlamıştım sonra doktor daha pahalısını verdi 1 yılı geçti kullanıyorum. Regllerde kullanmıyorum 3 4 aydır boşa gidiyo gibi geliyo.
Doktor tavsiyesi mi kullandınız kendiniz miKAç kutu bitti sayamadım...
Gebelik planlaniyorsa kullanılması iyi olur.Hamilelik düşündükten sonra vitamin veya folik asit kullandınız mı daha önce böyle birşey okudum kadınlar doktor vermeden folik asite başlamışlar gebelik düşündükleri zaman 3 ay önce de kullanıp korunmayı bırakıyorlarmış
Ben rahat 5 aydır hiç kullanmıyorumBen kafama göre başlamıştım sonra doktor daha pahalısını verdi 1 yılı geçti kullanıyorum. Regllerde kullanmıyorum 3 4 aydır boşa gidiyo gibi geliyo.
Ben reglyken yazdi ve devam ette dedi, eşim eczacı ben biraz bilgiliyim bu konuda, folik vitamini vucudun almasi gerekenden fazlasini aldiysaniz bile gun sonunda diskiyla atiliyor. Zararı yok, hamileliktede belli bi sureden sonra durduruyolar diye duydumBende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyo
Ben ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay. Öncesi klomen filan zaten doktor takip ediyodu. 9u pikdi 22sinde geldi. Bana çatlamadan itibaren say denmişti. Ama yumurtlamadan sayarsak 14 oluyor.Hadi inşallah. Senin bu ay erken mi geldi reglin? Öyle bi paylaşımın vardı.
DOktor da yazdı kendşm de kullandım bekarken de kulllandım evlenmeden önce çocuk düşünüyorum diyeDoktor tavsiyesi mi kullandınız kendiniz mi
Yav sen daha ne kullanacan caksırdi bilmem neydi takviyeler takviyeler.Ben rahat 5 aydır hiç kullanmıyorum
canım
Anladım. O zaman devam :)Ben reglyken yazdi ve devam ette dedi, eşim eczacı ben biraz bilgiliyim bu konuda, folik vitamini vucudun almasi gerekenden fazlasini aldiysaniz bile gun sonunda diskiyla atiliyor. Zararı yok, hamileliktede belli bi sureden sonra durduruyolar diye duydum
Yardımcı oluyormuş bende duydum ama kafamıza göre alsan zararı olur muBen kullaniyordum evet istiyorsaniz bence kullanin gayet faydali, hatta bi yerde okumustum yardimci oluyormus ne kadar dogru bilemem
Yok kızYav sen daha ne kullanacan caksırdi bilmem neydi takviyeler takviyeler.
Bende regl olursam ovulasyona baslamayı düşünüyorum artık. Erken yumurtlama oluyı gibi geliyo artıkBen ilk kez ovulasyon testi yaptım bu ay. Öncesi klomen filan zaten doktor takip ediyodu. 9u pikdi 22sinde geldi. Bana çatlamadan itibaren say denmişti. Ama yumurtlamadan sayarsak 14 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?