güldürdün valla yarın yine uğra burda olur senin kiBenim troll gitti galiba, sağlıcakla kalın kızlar. Allah gönlünüze göre versin. Belki bir ara yine gelirim, kapıyı aralık bulursam şayet.
Yoo öyle bir şey yok. Ama nöral tüp kusurları oluşmasın diye ya bu klomen. Ve vitaminler günlük alınan bir şey. Ben yumurtlama zamanından sonra kullanıyorum. Döllenme olup yerlesme olurken folik asit kullaniyor olmak gerek. O ara gerekli en çok. Ama şunun da etkisi var şubatta kan tahlili yaptırmıstım folat seviyesi bayağı yüksekti. Çok uzun zamandan beri kullandığım için. Reglken zaten bir şey yapasım gelmiyor ben de onu bile içmiyorum kendimce. Özetle benim şahsi saçma mantığım.Bende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyo
Işe başladım cnm o yüzden gecem gunduzum karıştı giremiyorum eskisi gibi sabah 10 11 çikıyorum aksam 9 10 geliyorum vaktim olmuyor napiyorsun nasıl sin
Yani şöyle ki hamilelik durumunda her turlu vitamin bitkiler otlar bile kafaya gore kullanilmiyor, ama oyle bi durumunuz yoksa bence kafaniza gore kullanmakta bi zarari yoktur, dedigim gibi fazlasini vucut atiyor, zaten bu folik B grubu bi vitamin yiyeceklerimizde de olan bisi.Yardımcı oluyormuş bende duydum ama kafamıza göre alsan zararı olur mu
Ya bu işi de şöyle düşündüm yani yumurtlamayı bilmem lazım zaten stresliyim. Geç mi döllendi acaba diye senaryolar yazmak istemiyorum regl zamanı. Ya da regl gecikecek mi bilmek istiyorum. Boşa heyecanlanmak istemiyorum.Bende regl olursam ovulasyona baslamayı düşünüyorum artık. Erken yumurtlama oluyı gibi geliyo artık
Allah doğru zamani bilir cnm can sıkma allahin izniyle olacak umudunu kesme o yeterKIZlar şu dakika adet olmuş bulunmaktayımniyetlendim namaz içim lavobaya gittim ilk ve sonuç bu ayda olmadı
Doğru sölğyorsun Teşekkür ederim cnımAllah doğru zamani bilir cnm can sıkms allahin izniyle olacsk umudunu kesme o yeter
ay regliyken insan hayata küsüyo bak mesala ben şu aralar çok keyifliyim regl olunca gör bide eser kalıyo mı tam bi sinir harbiYoo öyle bir şey yok. Ama nöral tüp kusurları oluşmasın diye ya bu klomen. Ve vitaminler günlük alınan bir şey. Ben yumurtlama zamanından sonra kullanıyorum. Döllenme olup yerlesme olurken folik asit kullaniyor olmak gerek. O ara gerekli en çok. Ama şunun da etkisi var şubatta kan tahlili yaptırmıstım folat seviyesi bayağı yüksekti. Çok uzun zamandan beri kullandığım için. Reglken zaten bir şey yapasım gelmiyor ben de onu bile içmiyorum kendimce. Özetle benim şahsi saçma mantığım.
Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosunYa bu işi de şöyle düşündüm yani yumurtlamayı bilmem lazım zaten stresliyim. Geç mi döllendi acaba diye senaryolar yazmak istemiyorum regl zamanı. Ya da regl gecikecek mi bilmek istiyorum. Boşa heyecanlanmak istemiyorum.
Canımm üzülme sakın. Bak mayıs ayımız var önümüz de herşey çok güzel olcakKIZlar şu dakika adet olmuş bulunmaktayımniyetlendim namaz içim lavobaya gittim ilk ve sonuç bu ayda olmadı
azza gelince eklerazza/beni ekledin mi listeye
Ya bişey dşycem geldin dalga geçiyorsun da. Mesela sen hiç bir çocuğu sevecekken sen çocuğa dokunma senin çocuğun olmuyor nazarın değer dendi mi. Ya da kocandan boşan senin çocuğun olmuyor benim çocuğumun soyu devam etmesin mi senin yüzünden dendi mi sana sahi sen geceler bir evladım olsun diye göz yaşı döküp sabahın da bişey olmamış gibi hayatına devam ettin mi. Etme yine de Allah seni ıslah etsin.uykum geldi esniyorum bu site güzelmiş ayrılamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?