Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bunu merak ediyorum. Regliyken kullanmamak mı gerekiyo
Yoo öyle bir şey yok. Ama nöral tüp kusurları oluşmasın diye ya bu klomen. Ve vitaminler günlük alınan bir şey. Ben yumurtlama zamanından sonra kullanıyorum. Döllenme olup yerlesme olurken folik asit kullaniyor olmak gerek. O ara gerekli en çok. Ama şunun da etkisi var şubatta kan tahlili yaptırmıstım folat seviyesi bayağı yüksekti. Çok uzun zamandan beri kullandığım için. Reglken zaten bir şey yapasım gelmiyor ben de onu bile içmiyorum kendimce. Özetle benim şahsi saçma mantığım.

Yardımcı oluyormuş bende duydum ama kafamıza göre alsan zararı olur mu
Yani şöyle ki hamilelik durumunda her turlu vitamin bitkiler otlar bile kafaya gore kullanilmiyor, ama oyle bi durumunuz yoksa bence kafaniza gore kullanmakta bi zarari yoktur, dedigim gibi fazlasini vucut atiyor, zaten bu folik B grubu bi vitamin yiyeceklerimizde de olan bisi.

Bende regl olursam ovulasyona baslamayı düşünüyorum artık. Erken yumurtlama oluyı gibi geliyo artık
Ya bu işi de şöyle düşündüm yani yumurtlamayı bilmem lazım zaten stresliyim. Geç mi döllendi acaba diye senaryolar yazmak istemiyorum regl zamanı. Ya da regl gecikecek mi bilmek istiyorum. Boşa heyecanlanmak istemiyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim Allah herkesin gönlünü göre uzun omurlu saglikli bebekler nasip etsin iyi geceler

ay regliyken insan hayata küsüyo bak mesala ben şu aralar çok keyifliyim regl olunca gör bide eser kalıyo mı tam bi sinir harbi

Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosun

uykum geldi esniyorum bu site güzelmiş ayrılamıyorum
Ya bişey dşycem geldin dalga geçiyorsun da. Mesela sen hiç bir çocuğu sevecekken sen çocuğa dokunma senin çocuğun olmuyor nazarın değer dendi mi. Ya da kocandan boşan senin çocuğun olmuyor benim çocuğumun soyu devam etmesin mi senin yüzünden dendi mi sana sahi sen geceler bir evladım olsun diye göz yaşı döküp sabahın da bişey olmamış gibi hayatına devam ettin mi. Etme yine de Allah seni ıslah etsin.

Merhaba kızlar. Şimdi merakımdan soracağım, ilk kez böyle bebek konularına yorum yapıyorum, artık yavaştan düşündüğümüz için Mayıs ayı bittiğinde Haziran topiği mi açıyorsunuz başlığı mı değiştiriyorsunuz napiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…