Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ovulasyon sparis verdim yaninda gebelik testi..kimisi hamileyken regli olabiliyirmus.testle bi deneyim..sonrada yumurta takibi birde boyle denemek lazim..

Aynen canım evde normal gebelik testi var ama çarşambaya kadar yapmayacağım pazartesi bi ateşimi ölçmeyi planlıyorum ateş ölçer alıp
Ateş takibinden ben hiç anlamıyorum ama herkesin kendıne has atesı olurmus, onu yakalamak lazım kimi için 35 normal iken 36 yuksek, kımısi için 36 normalken 36.5 cok yuksek olabılırmıs, bi kac ay düzenli ölçmek lazım onun için

Orası da öyle canım şimdi ben normal ateşimi bilmediğim için anlamıcam zaten yine de bi deneyeyim bakalım belki baya yüksek çıkar

Test yaptim tek cizgi cikti zaten beklenen biseydi kizlar guzel haber verin siz insallah

İlaç tedavisi görürken kesinlikle takviye alma çok tehlikeli olabilir.. Çok şükür ben ilk iğnemde hamile kaldm. Sizin dw gönlünüze gmre olur umarm

Kızlar merhaba ben 3.5 senelik evliyim ve bu zamana kadar çocuk istedik ama hiç olmadı nisanda ilk klomen tedavime başladım ve bat bugun geldi tarihim 02.05.2020

Ben folattro folik asite başladım. D vitamini, b 12 gibi şeyler de var içinde

Kızlar merhaba ben 3.5 senelik evliyim ve bu zamana kadar çocuk istedik ama hiç olmadı nisanda ilk klomen tedavime başladım ve bat bugun geldi tarihim 02.05.2020
İnşallah bu ay olur. Peki yumurta kontrolüne falan gitmiş miydiniz? Ne kadar büyüklükte olmuştu yumurtalarınız? Bu ay ben de kullandım onun için merak ettim kusura bakmayın.

Yaa canım belki yerleşme falandır bir kaç kişinin o şekilde oldu ya

Canım benim regl den önce pembe lekelenmem oluyor hep Oyüzden sanmıyorum yerleşme olduğunu. Ya int den ovüşasyon testi alacağım da 20 tane yeterli mi sence

Hoşgeldin aramıza Ben de 4 senelik evliyim iki senedir istiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çatlatma iğnesi vurundunuz mu bu ay

Her ayın topigine katılıyorum ama yok gibi birşey insallah bizde bu ay hamileler grubuna katılırız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…