Ben de olursam alacağım canım yeter bence ya senin düzenli nasılsa regl adet bittiği gibi başlasan 10 tane anca gider herhaldeCanım benim regl den önce pembe lekelenmem oluyor hep Oyüzden sanmıyorum yerleşme olduğunu. Ya int den ovüşasyon testi alacağım da 20 tane yeterli mi sence
Ben de olursam alacağım canım yeter bence ya senin düzenli nasılsa regl adet bittiği gibi başlasan 10 tane anca gider herhalde
Bence ilaç kullanırken o kadar karıştırma nolur nolmazKızlar ilk kez klomen veçatlatma iğnesi kullanıpta hamile kalan varmıdır? Bu klomen ı kullanırken yanında hayıt otu çayı ne blyım başka ek gıdalar kullanmak dogrumudur dün ben ıftarda incir yedim zeytınyagında bekletılmış mesela.. bide macunum var gece yatmadan ıcılen ozellıkle hamılleık ıcın kür ama yapmadım bılerek hepsi karısmasın belki bi yan etki olur dye sız nasıl düşünürsünü hayıt çayıda ıcsem sahura kdr sorun olurmu sizce
En iyisi ovulasyonla takip etmek canım.Normalde 11. Günde yumurtlama oluyor ama. Hormon kullanınca farklı güne mi sarktı naptı artık belirtilere bakmıcam ya
İnşallah hamilesindir. Test yapsana belki çıkarSelam kizlar , adetime bir gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ..4 yıllık evliyim yaşım 27
Bence bir sonra ki ay hiçbirimiz test yapmayalım totem yapalımİnşallah hamilesindir. Test yapsana belki çıkar
Yaaaa bencede ben bu ay da totem yaptım. Malesef adet oldum belki hep birlikte yaparsak tutarBence bir sonra ki ay hiçbirimiz test yapmayalım totem yapalım
Bu ben bu ay hiç bişey yapmıcam geçen çstlatma iğnesiyle ayy kesin hamileyim dedim birsürü belirti yaşadım kendimce iki günlük bi hamilelik yaşadımBence bir sonra ki ay hiçbirimiz test yapmayalım totem yapalım
İnşallah canım ya bugün öyle aklıma geldi size sorayım dedimBekle bakalım canım belli olmaz geç döllenmedir belki. Allahtan umut kesilmez alacağız inş güzel haberlerini
Ben yumurtlama için hiç test yapmadım doktor söylemişti ona göre hareket ettim bu ay gün aşırı iliski oldu sadece 3 gündür yok ilişki o da belki bebiş varsa insAllah zararlı diyorlarCanım üzülme, her ay yeni bir umut bizim içinYumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Kızlar gunaydin herkese ❤ Yumurtlamadan en erken kaç gün sonra test yapılır?
Aynen baktirmam lazım bende ilacla düşünmüştüm dostinex kullandım aynenBen de de o sorun var maalesef. Benim geçen sene çıktı oryaya dostinex kullandım düzeldi ama tekrarlayan bişeymiş düzenli senelik bir iki kere kontrol gerektiriyor. Bu sene tekrar cıktı ilaçla yine indirdirildi adetim düzenli bir iki aydır bakalım. Ama çok korkulcak bşşey değil dediğim gibi düzenli kontrol gerektiriyor canım.
İnanmam böyle şeylere ama tutarsa ne güzel olurYaaaa bencede ben bu ay da totem yaptım. Malesef adet oldum belki hep birlikte yaparsak tutar
Bendensin canım inşallah geç dollenmedir seninde benimdeUyandığımda kırmızıları görmem gerekirdi ama gelen giden yok canım, heycanlanıp hemen test yaptım ama koca bi negatifşöyle bi düşündüm de çok acınası bi halim vardı
Sen hamileymişsin gibi geliyor canım bana göğüste damarlar belirginleşti demiştin hamilelik belirtisi oBende farklı bişe yok şuan
Evet canım ama adetten öncede olabiliyomuş ona pek ümit bağlamıyıruz o yüzdenSen hamileymişsin gibi geliyor canım bana göğüste damarlar belirginleşti demiştin hamilelik belirtisi o
Canım naçizane sigarayı bırak derimBu ben bu ay hiç bişey yapmıcam geçen çstlatma iğnesiyle ayy kesin hamileyim dedim birsürü belirti yaşadım kendimce iki günlük bi hamilelik yaşadımkimyasal oldu. Bu ay hiç yunurta Takibi bile yapmıcam zaten korunmuyoduk hiiç normal şekilde devam edicem bakalım olmazsa tekrar doktora görünürüm
Dur bakalım adet gelene kadar ümit kaybetmeyelim ya vardır inşallahEvet canım ama adetten öncede olabiliyomuş ona pek ümit bağlamıyıruz o yüzdenbi de göğüs hassasiyetim de kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?