Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim regl den önce pembe lekelenmem oluyor hep Oyüzden sanmıyorum yerleşme olduğunu. Ya int den ovüşasyon testi alacağım da 20 tane yeterli mi sence
Ben de olursam alacağım canım yeter bence ya senin düzenli nasılsa regl adet bittiği gibi başlasan 10 tane anca gider herhalde

Ben de olursam alacağım canım yeter bence ya senin düzenli nasılsa regl adet bittiği gibi başlasan 10 tane anca gider herhalde

Normalde 11. Günde yumurtlama oluyor ama. Hormon kullanınca farklı güne mi sarktı naptı artık belirtilere bakmıcam ya

Bence ilaç kullanırken o kadar karıştırma nolur nolmaz

Bence bir sonra ki ay hiçbirimiz test yapmayalım totem yapalım
Bu ben bu ay hiç bişey yapmıcam geçen çstlatma iğnesiyle ayy kesin hamileyim dedim birsürü belirti yaşadım kendimce iki günlük bi hamilelik yaşadım kimyasal oldu. Bu ay hiç yunurta Takibi bile yapmıcam zaten korunmuyoduk hiiç normal şekilde devam edicem bakalım olmazsa tekrar doktora görünürüm

Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim için Yumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Kızlar gunaydin herkese ❤ Yumurtlamadan en erken kaç gün sonra test yapılır?
Ben yumurtlama için hiç test yapmadım doktor söylemişti ona göre hareket ettim bu ay gün aşırı iliski oldu sadece 3 gündür yok ilişki o da belki bebiş varsa insAllah zararlı diyorlar

Aynen baktirmam lazım bende ilacla düşünmüştüm dostinex kullandım aynen

Sen hamileymişsin gibi geliyor canım bana göğüste damarlar belirginleşti demiştin hamilelik belirtisi o
Evet canım ama adetten öncede olabiliyomuş ona pek ümit bağlamıyıruz o yüzdenbi de göğüs hassasiyetim de kayboldu

Canım naçizane sigarayı bırak derim Çünkü sigada yumurta kalitesini çok etkiliyor belki o yüzden kimyasal oldu bırakırsan bence direk tutacak

Evet canım ama adetten öncede olabiliyomuş ona pek ümit bağlamıyıruz o yüzdenbi de göğüs hassasiyetim de kayboldu
Dur bakalım adet gelene kadar ümit kaybetmeyelim ya vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…