Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze canım benim bir de şöyle bir kriterim var biraz özel ama affınıza sığınarak söylemek istiyorum, okumak istemeyen direk geçebilir

adetim yaklaşınca genital bölgede dış dudaklar iyice küçülüp yok gibi oluyor derinlik kayboluyor. Oradan adet olacağımı anlıyorum.Bu ay henüz olmadı o yüzden biraz ümitliyim

Ama yumurtladığım günden eminim canım ya tam 14 gün önce yumurtladım, olsaydı testte çıkardı dimi? Nasıl bişeymiş bu hamile kalamamak
Bazıları idrarda çok geç çıkıyor kan testiyle öğrendiklerini söylüyorlar.Sanırım kişiden kişiye değişen bir durum bu. Gerçekten çok stresli ve zor bir süreçmiş.

Benide eklermisiniz mayıs ayı hamilelik planlayanlara bugün adet oldum yani sat2 mayıs. Haziranamı geçmem gerekir yoksa benim gerçi haziran topiği yok göremedim

ilk defa duydum böyle bişey. Hiç gözlemlememiştim biliyo musun. Bende dikkat edicem artık. İnşallah hamilesindir

Benide eklermisiniz mayıs ayı hamilelik planlayanlara bugün adet oldum yani sat2 mayıs. Haziranamı geçmem gerekir yoksa benim gerçi haziran topiği yok göremedim
Burdan devam edebilirsin canım bat tarihin ne?

Uyansın gelsin afiyetle yer banını

-Yagmur- Canım rehisin gebeliği dış gebelikmiymiş. Yazmışsın ama gözden kaçırmışım ben

Bazıları idrarda çok geç çıkıyor kan testiyle öğrendiklerini söylüyorlar.Sanırım kişiden kişiye değişen bir durum bu. Gerçekten çok stresli ve zor bir süreçmiş.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Çok yıpranmadan anneliği tadarız inşallah

Canım naçizane sigarayı bırak derim ☺ Çünkü sigada yumurta kalitesini çok etkiliyor belki o yüzden kimyasal oldu bırakırsan bence direk tutacak
doğru tabikide sadece yumurtalıkla kalsa herşeye zarar ama her sigara içen insanın düşündüğü cahilce şeyi düşünüyorum. Ama sigara içipte doğum yapan çok yani şuan azalttım baya eskisi kadar cok canım istemiyor günde4 5 oluyor. İnşallah bırakıcam

ilk defa duydum böyle bişey. Hiç gözlemlememiştim biliyo musun. Bende dikkat edicem artık. İnşallah hamilesindir
Ben deli gibi vücudumda belirti aradığım için farketmiştim canım bence herkeste oluyor.
amiiiin inşallah ya

Hoşgeldin. İlk gebelik mi olcak
İlk gebeliğimi kaybettim kalbi durdu şubatta kürtaj oldum ovülasyon ile denedim bu ay ama tam değerlendirememiştim ikinci gebelik olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…