Öyle tabikiii regl kanı görene kadar her zaman umut vardırDur bakalım adet gelene kadar ümit kaybetmeyelim ya vardır inşallah
Ama yumurtladığım günden eminim canım ya tam 14 gün önce yumurtladım, olsaydı testte çıkardı dimi? Nasıl bişeymiş bu hamile kalamamakBendensin canım inşallah geç dollenmedir seninde benimde
Bazıları idrarda çok geç çıkıyor kan testiyle öğrendiklerini söylüyorlar.Sanırım kişiden kişiye değişen bir durum bu. Gerçekten çok stresli ve zor bir süreçmiş.Ama yumurtladığım günden eminim canım ya tam 14 gün önce yumurtladım, olsaydı testte çıkardı dimi? Nasıl bişeymiş bu hamile kalamamak
ilk defa duydum böyle bişey. Hiç gözlemlememiştim biliyo musun. Bende dikkat edicem artık. İnşallah hamilesindirAzze canım benim bir de şöyle bir kriterim var biraz özel ama affınıza sığınarak söylemek istiyorum, okumak istemeyen direk geçebilir
adetim yaklaşınca genital bölgede dış dudaklar iyice küçülüp yok gibi oluyor derinlik kayboluyor. Oradan adet olacağımı anlıyorum.Bu ay henüz olmadı o yüzden biraz ümitliyim
Burdan devam edebilirsin canım bat tarihin ne?Benide eklermisiniz mayıs ayı hamilelik planlayanlara bugün adet oldum yani sat2 mayıs. Haziranamı geçmem gerekir yoksa benim gerçi haziran topiği yok göremedim
Uyansın gelsin afiyetle yer banınıKızlar dün gece tam bi olaylı geceydi. İlkten yazdı tamam,sonra baktık ki bi gariplik var. Yok doğaydı uzaydı burclardı sacmalamaya başladı.şuan hala ban yememiş olmasına şaşırıyorum. Dün gece muneye bildirdim oysa ki.
Bat 2 Haziran oluyor teşekkür ederimBurdan devam edebilirsin canım bat tarihin ne?
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Çok yıpranmadan anneliği tadarız inşallahBazıları idrarda çok geç çıkıyor kan testiyle öğrendiklerini söylüyorlar.Sanırım kişiden kişiye değişen bir durum bu. Gerçekten çok stresli ve zor bir süreçmiş.
Diğer konusuna bakamadım naptıUyansın gelsin afiyetle yer banını
İnşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Çok yıpranmadan anneliği tadarız inşallah
Hoşgeldin. İlk gebelik mi olcakBat 2 Haziran oluyor teşekkür ederim
Herkes fake olduğunu anladı da bu gelip az yazsa şahane olacak.Diğer konusuna bakamadım naptı
doğru tabikide sadece yumurtalıkla kalsa herşeye zarar ama her sigara içen insanın düşündüğü cahilce şeyi düşünüyorum. Ama sigara içipte doğum yapan çokCanım naçizane sigarayı bırak derim ☺ Çünkü sigada yumurta kalitesini çok etkiliyor belki o yüzden kimyasal oldu bırakırsan bence direk tutacak
Evet daha çok var kesin 2 hafta sonra başlarım testlere sabırsızlıktanDaha cok varmışnasıl sabredeceksin
Ben deli gibi vücudumda belirti aradığım için farketmiştim canım bence herkeste oluyor.ilk defa duydum böyle bişey. Hiç gözlemlememiştim biliyo musun. Bende dikkat edicem artık. İnşallah hamilesindir
İlk gebeliğimi kaybettim kalbi durdu şubatta kürtaj oldum ovülasyon ile denedim bu ay ama tam değerlendirememiştim ikinci gebelik olacak inşallahHoşgeldin. İlk gebelik mi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?