Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi tabi uyuşturucu kullanıp hamile kalan da var tabi ki ama belki senin sebebin budur onu demek istiyorum inşallah Allah kolaylık versin

Ben deli gibi vücudumda belirti aradığım için farketmiştim canım bence herkeste oluyor.
amiiiin inşallah ya
Hangimiz aramıyoruz ki . Benim vajinan da kuruluk var akıntım olmuyo galiba regl gelcek :/

Bende şubatta kürtaj oldum. İnşallah ikimizde hamile kalırız. İnsan kaybının yerini doldurmak istiyo.
Sizinde kalbi mi durmuştu acaba ben dün gördüm hasbee diye bi hanım vardı tekrar kalp durması yaşamış bende bu ay genetik testleri yaptırma kararı aldım bikaç düşük istiyorlarmış ama iki kimyasalım var dicem r de düşük tekrar dan böyle bir şey yaşamamak için Allah korusun inşallah en yakın zamanda sağlıkla yavrulara kavuşalım

Yok benim 6 haftalıktı sağlıksız gebelik dediler o yüzden düşük yaptım sonra kürtaja aldılar. İnşallah canım. Evet bende duydum cok üzüldüm

Bende 6 ay önce bir düşük yaptım genetik test ile sonucun pıhtılaşma olduğu çıktı , doktorum gebelik öncesi hergün coraspin ve folbiol kullanmamı söuledi şimdi onu kullanarak 3 aydır istiyoruz daha kısmet olmadı

M -Murphy Pembe leke geldi demişsin devamı geldi mi

Lavaboya gittiğim zamanda peçeteye öyle geliyor akıntıyla. İç çamaşırımda bişey yok canım. Yani hala devam ediyor. Sende ne var ne yok. Sen bari güzel haber ver

Testlerinizi hangi hastanede yaptırdınız bende bu ay yaptırıcam kısmetse ilk gebeliğimin kalbi durdu genelde pıhtılaşmadan oluyormuş bu durum inşallah sorunsuzca hamilelik geçirmek için testi yaptırmak istiyorum

Hangimiz aramıyoruz ki . Benim vajinan da kuruluk var akıntım olmuyo galiba regl gelcek :/

Ya ben diğer hamilelğimde akıntım falan yoktu. Daha sonrasında öğrendikten bir süre sonra başladı akıntı. Ona takılma

İl sağlık müdürlüğünde kan vererek yaptırdım. Bence de yaptırın böyle bir sorun varsa tekrar yaşamayın

İl sağlık müdürlüğünde kan vererek yaptırdım. Bence de yaptırın böyle bir sorun varsa tekrar yaşamayın
Aa bunu bilmiyordum İl Sağlık müdürlüğü yapıyor mu bu trombofili paneli testini ben araştırma hastaneleri yapıyor sanıyordum sadece peki nasıl başvurmamız gerekir vaktiniz varsa özetle anlatabilir misiniz

Beni doktorum direk yönlendirdi bende bilmiyordum düşük sonrası genetik ve pıhtılaşma testi için İl Sağlık müdürlüğüne yönlendirdi ordan kan tahlili verdik eşimle beraber , 1 ay kadar sonra sonucumu aldığkmda pıhtılaşma sorunu çıktı zaten düşüğün sebebi o dur dedi ilaçları kullanarak gebe kalıcaksın hamile kalıncada özel bi tedaviye başlayacağız dedi o da sanırım iğnelere başlamak olacak.

19.05.2020

Merhaba herkese,
Inşallah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip olur ben de biktim takip etmekten falan basımdan da bir dış gebelik geçti onun korkusu da mevcut... psikolojik teselli olmak benimki... o yuzden burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…