- 18 Kasım 2019
- 5.596
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.092
- 198
Anladım teşekkür ederim bende bu ay testi yaptırıcam inşallah en azından ikinci gebelikte içimiz rahat ederBeni doktorum direk yönlendirdi bende bilmiyordum düşük sonrası genetik ve pıhtılaşma testi için İl Sağlık müdürlüğüne yönlendirdi ordan kan tahlili verdik eşimle beraber , 1 ay kadar sonra sonucumu aldığkmda pıhtılaşma sorunu çıktı zaten düşüğün sebebi o dur dedi ilaçları kullanarak gebe kalıcaksın hamile kalıncada özel bi tedaviye başlayacağız dedi o da sanırım iğnelere başlamak olacak.
Her ay negatif görünce bu ay test yapmam dedim veeeee adetle sonuçlandı tabikiİnanmam böyle şeylere ama tutarsa ne güzel olur
Rica ederim, aynen sebebi bilinirse en azından ona göre bi süreç izlersiniz içiniz rahat olurAnladım teşekkür ederim bende bu ay testi yaptırıcam inşallah en azından ikinci gebelikte içimiz rahat eder
Benim de kuru ya akıntı sıfır sadece kasıklarım ve karnım gurul gurul oda üşüttüm herhalde bi kaç gündür havalar soğuk evler soğukHangimiz aramıyoruz ki . Benim vajinan da kuruluk var akıntım olmuyo galiba regl gelcek :/
Sanmıyorum canım. Benim göğüslerim felan şişliği indi benimde gelicek regl kendini belli ettiLavaboya gittiğim zamanda peçeteye öyle geliyor akıntıyla. İç çamaşırımda bişey yok canım. Yani hala devam ediyor. Sende ne var ne yok. Sen bari güzel haber ver
Pik bence iki çizgide aynı koyulukta görünüyorMerhabalar kızlar yardımcı olursanız sevinirim sizce pik mi? Son üç günün fotosunu koyuyorum bakabilir misiniz ?
Daha koyu olur mu yoksa en fazla bu kadar mı oluyor? Bir bilgin var mi ? Nasıl degerlendirmeliyim onu da bilemedim bugün mu yarın mi ?Pik bence iki çizgide aynı koyulukta görünüyor
Benin göğüslerimin şişliği de indi canım regl olcam büyük ihtimalBenim de kuru ya akıntı sıfır sadece kasıklarım ve karnım gurul gurul oda üşüttüm herhalde bi kaç gündür havalar soğuk evler soğuk
Canım o zaman üzülme, geç döllenme olabilir o zaman bugunlerde testler negatif çıkıyor hep... insallah bebişin seninledirBen yumurtlama için hiç test yapmadım doktor söylemişti ona göre hareket ettim bu ay gün aşırı iliski oldu sadece 3 gündür yok ilişki o da belki bebiş varsa insAllah zararlı diyorlar
Bende geçen ay bu testin aynısıyla yaptım daha koyu olmadı en koyu bu şekilde çıktı , ertesi günde silikleşmeye başladı. Bildiğim kadarıyla test pik yaptığı gün ve ardından 3 günü daha değerlendirmek gerekiyor. Eğer test yarında bu koyulukta veya daha koyu cıkarsa 1 gün daha ekliyorsun yani 5 günü değerlendiriyorsun, koyuluk devam ederse geç çatlama vs olabiliyormuşDaha koyu olur mu yoksa en fazla bu kadar mı oluyor? Bir bilgin var mi ? Nasıl degerlendirmeliyim onu da bilemedim bugün mu yarın mi ?
Ay hadi İnşallah ya her namazdan sonra dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin diyeCanım o zaman üzülme, geç döllenme olabilir o zaman bugunlerde testler negatif çıkıyor hep... insallah bebişin seninledir
Anladım canım çok teşekkür ederim bisey daha sormak istiyorum biz genellikle gün aşırı değerlendiriyoruz bu süreçte nasıl yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı? Hangisi daha etkili olur acabaBende geçen ay bu testin aynısıyla yaptım daha koyu olmadı en koyu bu şekilde çıktı , ertesi günde silikleşmeye başladı. Bildiğim kadarıyla test pik yaptığı gün ve ardından 3 günü daha değerlendirmek gerekiyor. Eğer test yarında bu koyulukta veya daha koyu cıkarsa 1 gün daha ekliyorsun yani 5 günü değerlendiriyorsun, koyuluk devam ederse geç çatlama vs olabiliyormuş
İlk defa duydumAzze canım benim bir de şöyle bir kriterim var biraz özel ama affınıza sığınarak söylemek istiyorum, okumak istemeyen direk geçebilir
adetim yaklaşınca genital bölgede dış dudaklar iyice küçülüp yok gibi oluyor derinlik kayboluyor. Oradan adet olacağımı anlıyorum.Bu ay henüz olmadı o yüzden biraz ümitliyim
Rica ederimAnladım canım çok teşekkür ederim bisey daha sormak istiyorum biz genellikle gün aşırı değerlendiriyoruz bu süreçte nasıl yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı? Hangisi daha etkili olur acaba
Gebelik testimi canımEki Görüntüle 2628945 Kizlar ilkini sabah yqptim digerini 2den sonra
Ben doktora gitmiştim yumurtalık oluşmuş dedi gün aşırı hamilelik yukselirmis öyle demişti söylemek istedim bide çoğu arkadasim iliski için hamile kalmak için adet bittikten 2 3 gün sonra ilişkiye girmek hamilelik için tam zamaniymis söylemek istedim sizlere deAnladım canım çok teşekkür ederim bisey daha sormak istiyorum biz genellikle gün aşırı değerlendiriyoruz bu süreçte nasıl yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı? Hangisi daha etkili olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?