- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Evet qmq bisey cikmadiGebelik testimi canım
Sanki 1 cide çok silik bir çizgi var gibi görüyorum. Günün geçti mi. Umarım vardırEki Görüntüle 2628945 Kizlar ilkini sabah yqptim digerini 2den sonra
Sen hiç bir şey görmüyormusun. O zaman yoktur.Evet qmq bisey cikmadi
Sanmıyorum canım. Benim göğüslerim felan şişliği indi benimde gelicek regl kendini belli etti
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımKızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur❤
Eki Görüntüle 2628945 Kizlar ilkini sabah yqptim digerini 2den sonra
benim imtihanım bu demekki. Rabbim daha fzla arattırmasın. Bende ovulasyon testi alıcam artıkBenim hiç şişmedi bile :)) ya benim rahimde incelme vardı tedavi gördüm ama ne durumda şuan bilmiyorum ondan sanırım tutmuyor. Nar suyu iyi geliyormuş ona başlayacağım. Üzülmek yook ama demekki zamanı var çalışmaya devam :)
Kızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur❤
Teşekkür ederimRica ederimAçıkcası 4 gün üst üste yapma fikri bizede saçma gelmişti 1 gün yapıp 1 gün yapmadık ama adet oldum bu ay o zaman demek ki saçma değilmiş dedim bu ay 4 günüde değerlendirmeyi planlıyorum muhtemelen bizde öyle yaparız
benim imtihanım bu demekki. Rabbim daha fzla arattırmasın. Bende ovulasyon testi alıcam artık
UOTE]
Sağlığımız yerinde olsun canım oda olacak yakında hemde ben inanıyorum. Birlikte ovülasyon takibi yaparız bizde :) hem sen daha olmadın yaw sen nie ümitsizlik yapıyorsun
Evet canım doğru benim doktorum da aynısını söyledi fakat kaçırmaktan korkuyorum ama ayni zamanda da ya etkisi azalıyorsa diye de korkuyorum kafam çok karıştıBen doktora gitmiştim yumurtalık oluşmuş dedi gün aşırı hamilelik yukselirmis öyle demişti söylemek istedim bide çoğu arkadasim iliski için hamile kalmak için adet bittikten 2 3 gün sonra ilişkiye girmek hamilelik için tam zamaniymis söylemek istedim sizlere de
Benim testim de aynen bu sekilde çıktı inşallah bu ay hepimiz güzel haber veririz birbirimizeKızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur❤
Canım pik görünüyor benimle aynı gün bende yaptım test böyle çiktı. Insallah bebislerimiz gelirMerhabalar kızlar yardımcı olursanız sevinirim sizce pik mi? Son üç günün fotosunu koyuyorum bakabilir misiniz ?
İnsallah canım bebisin gelirKızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur❤
Öyleymiş canım değeri artmıyor cok küçük artıyor doktor dıs gebelik demiş ama beklıyormus bir ümit
Üzüldüm gecmis olsun dileklerimizi ilet olur muÖyleymiş canım değeri artmıyor cok küçük artıyor doktor dıs gebelik demiş ama beklıyormus bir ümit
Inşallah canim inşallahCanım pik görünüyor benimle aynı gün bende yaptım test böyle çiktı. Insallah bebislerimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?