Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum canım. Benim göğüslerim felan şişliği indi benimde gelicek regl kendini belli etti

Benim hiç şişmedi bile :)) ya benim rahimde incelme vardı tedavi gördüm ama ne durumda şuan bilmiyorum ondan sanırım tutmuyor. Nar suyu iyi geliyormuş ona başlayacağım. Üzülmek yook ama demekki zamanı var çalışmaya devam :)

benim imtihanım bu demekki. Rabbim daha fzla arattırmasın. Bende ovulasyon testi alıcam artık

Evet canım doğru benim doktorum da aynısını söyledi fakat kaçırmaktan korkuyorum ama ayni zamanda da ya etkisi azalıyorsa diye de korkuyorum kafam çok karıştı

Aynen canım ama cevrende hamile olanları düsündükce kötü oluyo insan. Ben kendimi biliyorum canım her ay böyledir önce şişer sonra iner ve regl :) M -Murphy

Merhabalar kızlar yardımcı olursanız sevinirim sizce pik mi? Son üç günün fotosunu koyuyorum bakabilir misiniz ?
Canım pik görünüyor benimle aynı gün bende yaptım test böyle çiktı. Insallah bebislerimiz gelir

Eklentiler

• IMG-20200502-WA0002.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 32
Aynen canım ama cevrende hamile olanları düsündükce kötü oluyo insan. Ben kendimi biliyorum canım her ay böyledir önce şişer sonra iner ve regl :) M -Murphy

Karalara bağlayınca bak değişen bişey olmuyor ama Oyüzden yıkılmadık ayaktayız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…