Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm ya ben hamilelikte asla içmem zaten o kadar da değilde benim sorunum şuan hamilelik önceside bırakabilmeyi istiyorum inşallah. Hamilelikte zaten içmem
Azaltabildiğin kadar azalt cnm, inşallah tamamen de bırakırsın

İnşallah bu ay olur. Peki yumurta kontrolüne falan gitmiş miydiniz? Ne kadar büyüklükte olmuştu yumurtalarınız? Bu ay ben de kullandım onun için merak ettim kusura bakmayın.
Evet gittim ama büyüklüğünü sormayı unuttum 3 yumurtam olmuştu 1 sağda 2 solda dr um soldaki fazla büyümüş bizim için önemli olan sağdakiler dedi sonra araya başka şeyler girince unutuldu

Hoşgeldin aramıza ❤ Ben de 4 senelik evliyim iki senedir istiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çatlatma iğnesi vurundunuz mu bu ay
Aminnn Allah razı olsun ❤ evet ovitrelle iğnesini kullandım sonra da dubhaston a başladım ama tutmadı beceremedik yine

İnş fazla vermemişlerdir yaaa. Azze çabuk gel:)

Kızllaaarr herkese merhaba çok giremiyorum buralara evde işlet malum bitmiyo size bişey sormak istiyorum sat 10 Nisan bat 4 mayıs hesapladığıma göre yumurtlama tarifim 20 nisan ama Nisanın 25 inde sağ tarafımda çok şiddetli bi ağrı oldu hatta apandisit falan sandım belime kadar vurdu bütün gün ağrısı arada oturduğum yerde başım döndü çokta iştahsızım 3 gündür adetim yaklaştı ondan herhalde 2 gün önce test yaptım negatif ama kendimi biraz tuhaf hissediyorum arada ağrım oluyo fenalık basıyo çok çabuk yoruluyorum sizce varmıdır bebiş kafama o kadar taktım ki son zamanlarda manyak oldum iyice herşeyi belirtiye yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…