Azaltabildiğin kadar azalt cnm, inşallah tamamen de bırakırsınİnşallah cnm ya ben hamilelikte asla içmem zaten o kadar da değilde benim sorunum şuan hamilelik önceside bırakabilmeyi istiyorum inşallah. Hamilelikte zaten içmem
Kesinlikle innovita daha iyi, Labaquık de kullandım ben
Yeşil olandan alın ama, pembe olanlardan kullanıyorum ben sımdı biraz hassas, yeşil daha kullanıslıTamam o zaman o markayı alırım
İnşallah canımmAzaltabildiğin kadar azalt cnm, inşallah tamamen de bırakırsın
Aa ben çok sürmüyor bir iki gün diye biliyrumAzze ban yemiş kızlar ne zman gelir ki acaba
Anladım canımAa ben çok sürmüyor bir iki gün diye biliyrum
Canım bence senin yarın pik olacakKızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur❤
Yok canım benim pik fotoraf da belki çıkmamıştır yarın da sürüyor benim iki gün Pik oluyor üçüncü gün hafif çatlıyor dördüncü gün tam çatlıyorCanım bence senin yarın pik olacakBen de iki gün önce yumurtladım, inşallah tutar bu ay hepimizin kızlar
Azze ban yemiş kızlar ne zman gelir ki acaba
Evet gittim ama büyüklüğünü sormayı unuttumİnşallah bu ay olur. Peki yumurta kontrolüne falan gitmiş miydiniz? Ne kadar büyüklükte olmuştu yumurtalarınız? Bu ay ben de kullandım onun için merak ettim kusura bakmayın.
Aminnn Allah razı olsun ❤Hoşgeldin aramıza ❤ Ben de 4 senelik evliyim iki senedir istiyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun, çatlatma iğnesi vurundunuz mu bu ay
Merhaba canım senin sorun neydı. İnşallah bu ay kalırız biz deBende varım klomen kullanıyorum çatlatma iğnesiyle inşallah hamile kalırım
Ben de şaşırdım niye banlandı ki
Sanırım gece buraya yazan kişi yüzünden bdvde konu açmıştı oraya yorum yazan çoğu kişi pasif görünüyor ben öyle tahmin ettim tabi bilemiyorum canım
Şu face hesap yüzünden sanırım canımAaa neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?