NAsıl anlıyor gıBenim ki test alınca bile anlıyor mxmxldldk
Valla onu bende anlamadım mdkdkdmdm bu arada bugün bat günüm gelen giden yokNAsıl anlıyor gı
Sanki hayali bir çizgi var gibiArkadaşlar bugün dayanamayıp testi yap Tım resimdeki beyaz şeffaf kısım gerçekte gri gölge gibi bat yarın sizce sonuç ne yinemi hayal kırıklığı(Eki Görüntüle 2628994
Benımde CAnım dun gece niyetlendik ten sonra ıkı damla kan geldi ama böle sanki içerisi tahriş olmuş gibi normalde kıvamlı gelir bir kaç saate sökğlürdüm öyle değildiValla onu bende anlamadım mdkdkdmdm bu arada bugün bat günüm gelen giden yok
Bilemezsin ki yerleşme olup olmadığını:) güzel düşünBenımde CAnım dun gece niyetlendik ten sonra ıkı damla kan geldi ama böle sanki içerisi tahriş olmuş gibi normalde kıvamlı gelir bir kaç saate sökğlürdüm öyle değildi
Suan da kup kuruyummm yerleşme kanaması desem değil ne olduğunu anlamadım
Çok iyiValla onu bende anlamadım mdkdkdmdm bu arada bugün bat günüm gelen giden yok
Bakalm bir ikş gune belli olurBilemezsin ki yerleşme olup olmadığını:) güzel düşün
BAt yakın mıÇok iyidarısı başıma ama benim ağrım var baya☹ Yani ince sızı girip geçiylr
Yumurtam çatlamıyo canım 2 oğlum var bi kızım olsun die bi daha denemek istedik bakalım nasip inşallah olurMerhaba canım senin sorun neydı. İnşallah bu ay kalırız biz de
Yarın gelir buyuk ihtimalle, ben de dün 1 gün cezalıydım, sikayet etmişlerdir onu daAzze ban yemiş kızlar ne zman gelir ki acaba
Sikayet eden de edilen de banlanıyormus, karsılıklı satasma oldugu içinŞu dün ki gereksiz de banlanmış çok şükür
Adet olmadim hala hic bi belirti yok ve test yaptim negatif anlamadim bnde@Supriz_yumurtam kuzuuumm sen naptınn
Canim biraz uzaklasayim demistim de senin nie pasif dio@Supriz_yumurtam Nerelerdesin?
canım senin ovu testlerin cok koyu, ben ümitliyim bu yuzden senden, umutlandırmak istemiyorum amaBenımde CAnım dun gece niyetlendik ten sonra ıkı damla kan geldi ama böle sanki içerisi tahriş olmuş gibi normalde kıvamlı gelir bir kaç saate sökğlürdüm öyle değildi
Suan da kup kuruyummm yerleşme kanaması desem değil ne olduğunu anlamadım
İnşallahHafi bakalım inşallahhh olur bu ayy
Ya Kızlar moralim cok bozuk ağlıyorum sabahtan beri yine minik bir kan gordum ben ayırt edemiyorum yerleşmemi değilmi siz ayırt edebilirmisiz yalnıs anlamazsanız miğde bulandırcak bi görüntü yok cok utanarak yazıyorum bunu sizecanım senin ovu testlerin cok koyu, ben ümitliyim bu yuzden senden, umutlandırmak istemiyorum ama
O kişiyi ben de şikayet ettim ama canımSikayet eden de edilen de banlanıyormus, karsılıklı satasma oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?