Tabiki de hersey cok guzel olcak. Belki bugün değil ama elbet bi günKaralara bağlayınca bak değişen bişey olmuyor ama Oyüzden yıkılmadık ayaktayız:))
Bence en az 10 tane elinde bulundur cunku piki ne zaman göreceğin belli değilKızlar kaç tane ovulasyon testi alsak yeterli olur?
Canım bugün ve yarını ust uste degerlendirmek lazım. Yarına çatlamayı görmüş oluruz büyuk ihtimalInşallah canim inşallahnasıl değerlendirmeliyiz acaba ya her gün mü? gün aşırı mi ?
Inşallah canimCanım bugün ve yarını ust uste degerlendirmek lazım. Yarına çatlamayı görmüş oluruz büyuk ihtimal
Hangi genlerde sorun çıktı canım? Adetlerin düzenli mi ?Bende 6 ay önce bir düşük yaptım genetik test ile sonucun pıhtılaşma olduğu çıktı , doktorum gebelik öncesi hergün coraspin ve folbiol kullanmamı söuledi şimdi onu kullanarak 3 aydır istiyoruz daha kısmet olmadı
Tamam canımBence en az 10 tane elinde bulundur cunku piki ne zaman göreceğin belli değilinternette çok uyguna 30 lü testler satılıyor ayrıca yanında 2 tane gebelik 1 tane erken gebelik testi veriyorlar markası laboquick öneririrm
yokda olcam kuzum göğüslerim felan indi. Bende ovulasyon alcam yumurtlamayı takip etmek içinReglimi oldun canım yoksa
İnşallah bırakırsın cnm, bizim okuldan bi arkadas da bırakamadı gebeliği boyunca hep içti okulda sigara içen 2 kişiden biriydi, toplam 42 ögretmeniz,.. O kadar kızdık konustuk yok, o da biliyorum ama dayanamıyorum derdidoğru tabikide sadece yumurtalıkla kalsa herşeye zarar ama her sigara içen insanın düşündüğü cahilce şeyi düşünüyorum. Ama sigara içipte doğum yapan çokyani şuan azalttım baya eskisi kadar cok canım istemiyor günde4 5 oluyor. İnşallah bırakıcam
Kızlar kaç tane ovulasyon testi alsak yeterli olur?
yokda olcam kuzum göğüslerim felan indi. Bende ovulasyon alcam yumurtlamayı takip etmek için
Bende bugün ovulasyon testine başladım gittigidiyordan 30 adet ovulasyon 10 adet gebelik testini 44 tl ye aldım. Eğer döngü aralığın çok uzun değilse 10 tane Alman yeterli olurKızlar kaç tane ovulasyon testi alsak yeterli olur?
İnnovita al cnm20 li vardı 5 tane miydi neydi birde gebelik testi var int de ondan alacağım ben eksik olmasın fazla olsun bence
Yumurtlama gününü az cok düzenliyse 3 4 ay gider sana20 li vardı 5 tane miydi neydi birde gebelik testi var int de ondan alacağım ben eksik olmasın fazla olsun bence
İnnovita al cnm
Yumurtlama gününü az cok düzenliyse 3 4 ay gider sana
Kesinlikle innovita daha iyi, Labaquık de kullandım benOnuda gördüm birde L ile başlayan daha vardı 2si arasında kaldım o dediğin marka daha mi iyi
İnşallah cnm ya ben hamilelikte asla içmem zaten o kadar da değilde benim sorunum şuan hamilelik önceside bırakabilmeyi istiyorum inşallah. Hamilelikte zaten içmemİnşallah bırakırsın cnm, bizim okuldan bi arkadas da bırakamadı gebeliği boyunca hep içti okulda sigara içen 2 kişiden biriydi, toplam 42 ögretmeniz,.. O kadar kızdık konustuk yok, o da biliyorum ama dayanamıyorum derdiokuyunca senı aklıma o geldi..
O arkadsımızın bir cocugu vardı 2. Yı düşünüyordu 2 sene once kımyasal gecirdi, 2 yıl boyunca cok ugrastı ancak gebe kalabıldı şimdi cok saglıklı bi kızı var, inşallah ilerde solunum rahatsızlığı cıkmaz bebişin tek temennimiz
Ben geçen ay sadece 2 tane ovulasyon testı yaptım, ilk yaptıgım da pik oldu hatta 2 gün erken geldi yumurtlama, ertesi gün de yaptım siliktiNormalde günü gününe hep yumurtlamam ama bu ay tutmayınca emin olamadım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?