Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kaç tane ovulasyon testi alsak yeterli olur?

Bence en az 10 tane elinde bulundur cunku piki ne zaman göreceğin belli değil internette çok uyguna 30 lü testler satılıyor ayrıca yanında 2 tane gebelik 1 tane erken gebelik testi veriyorlar markası laboquick öneririrm

Inşallah canim inşallah nasıl değerlendirmeliyiz acaba ya her gün mü? gün aşırı mi ?
Canım bugün ve yarını ust uste degerlendirmek lazım. Yarına çatlamayı görmüş oluruz büyuk ihtimal

Hangi genlerde sorun çıktı canım? Adetlerin düzenli mi ?

Tamam canım

İnşallah bırakırsın cnm, bizim okuldan bi arkadas da bırakamadı gebeliği boyunca hep içti okulda sigara içen 2 kişiden biriydi, toplam 42 ögretmeniz,.. O kadar kızdık konustuk yok, o da biliyorum ama dayanamıyorum derdiokuyunca senı aklıma o geldi..
O arkadsımızın bir cocugu vardı 2. Yı düşünüyordu 2 sene once kımyasal gecirdi, 2 yıl boyunca cok ugrastı ancak gebe kalabıldı şimdi cok saglıklı bi kızı var, inşallah ilerde solunum rahatsızlığı cıkmaz bebişin tek temennimiz

20 li vardı 5 tane miydi neydi birde gebelik testi var int de ondan alacağım ben eksik olmasın fazla olsun bence

yokda olcam kuzum göğüslerim felan indi. Bende ovulasyon alcam yumurtlamayı takip etmek için

Hemen umutsuzluga kapılma regliyi görene kadar . İnsallah en hayırlısı olsun hakkinda kuzum

Bende bugün ovulasyon testine başladım gittigidiyordan 30 adet ovulasyon 10 adet gebelik testini 44 tl ye aldım. Eğer döngü aralığın çok uzun değilse 10 tane Alman yeterli olur

İnşallah cnm ya ben hamilelikte asla içmem zaten o kadar da değilde benim sorunum şuan hamilelik önceside bırakabilmeyi istiyorum inşallah. Hamilelikte zaten içmem

Normalde günü gününe hep yumurtlamam ama bu ay tutmayınca emin olamadım artık
Ben geçen ay sadece 2 tane ovulasyon testı yaptım, ilk yaptıgım da pik oldu hatta 2 gün erken geldi yumurtlama, ertesi gün de yaptım silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…