Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada da alttan ağrı vuruyo

Sanırım gece buraya yazan kişi yüzünden bdvde konu açmıştı oraya yorum yazan çoğu kişi pasif görünüyor ben öyle tahmin ettim tabi bilemiyorum canım
Olabilir bak saçma sapan biri herkesi banlattı hiç cevap vermemek lazım bu türlere

Arkadaşlar bugün dayanamayıp testi yap Tım resimdeki beyaz şeffaf kısım gerçekte gri gölge gibi bat yarın sizce sonuç ne yinemi hayal kırıklığı(

Yok ben normalde nasıl olduğunı göstermek için en iyi şekilde çekmeye çalıştım
Hmmm, yani sonuc bolumunde grimsi de olsa bi çizgi gibi bisi gorunuyosa bence suphelidirr:) cunku negatif oldugunda hic bisi cikmiyo yani bende cikmamisti.. inşallah diyelim regl gormeden umudunuzu bence tuketmeyin :)

Yok ben normalde nasıl olduğunı göstermek için en iyi şekilde çekmeye çalıştım
Eğer gördüğün kuruma lekesi ise suyun altına tuttuğunda gider ama gitmiyosa hayalet çzgi var demektir. ben de resimden net göremedm canım

Hmmm, yani sonuc bolumunde grimsi de olsa bi çizgi gibi bisi gorunuyosa bence suphelidirr:) cunku negatif oldugunda hic bisi cikmiyo yani bende cikmamisti.. inşallah diyelim regl gormeden umudunuzu bence tuketmeyin :)
Çok umutluydum bu ay ama artık hiç umudum kalmadı ne diyim hayırlıs olsun hakkımızda

Eğer gördüğün kuruma lekesi ise suyun altına tuttuğunda gider ama gitmiyosa hayalet çzgi var demektir. ben de resimden net göremedm canım

Yok kuru çizgidi değil direk böyle çoktı bu

Benim ki test alınca bile anlıyor mxmxldldk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…