- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
Arada da alttan ağrı vuruyoKızllaaarr herkese merhaba çok giremiyorum buralara evde işlet malum bitmiyo size bişey sormak istiyorum sat 10 Nisan bat 4 mayıs hesapladığıma göre yumurtlama tarifim 20 nisan ama Nisanın 25 inde sağ tarafımda çok şiddetli bi ağrı oldu hatta apandisit falan sandım belime kadar vurdu bütün gün ağrısı arada oturduğum yerde başım döndü çokta iştahsızım 3 gündür adetim yaklaştı ondan herhalde 2 gün önce test yaptım negatif ama kendimi biraz tuhaf hissediyorum arada ağrım oluyo fenalık basıyo çok çabuk yoruluyorum sizce varmıdır bebiş kafama o kadar taktım ki son zamanlarda manyak oldum iyice herşeyi belirtiye yoruyorum
Olabilir bak saçma sapan biri herkesi banlattıSanırım gece buraya yazan kişi yüzünden bdvde konu açmıştı oraya yorum yazan çoğu kişi pasif görünüyor ben öyle tahmin ettim tabi bilemiyorum canım
Kesinlikle katılıyorum cevap vermemek lazım gereksiz insanlar ya işsizOlabilir bak saçma sapan biri herkesi banlattıhiç cevap vermemek lazım bu türlere
Kesinlikle cevap verdikçe amacına ulaşmış oluyor maalesefOlabilir bak saçma sapan biri herkesi banlattıhiç cevap vermemek lazım bu türlere
Sevindim ama kendiyle beraber herkesi de banlatmış tuhaf insan türüŞu dün ki gereksiz de banlanmış çok şükür
Profile yasak gelmiş oluyor canım mesaj falan yazamıyor sanırım birkaç günKızlar banlanmak ne demek
MTHFR 677 heterezigot ve PAI-1 homozigot tespitleri vardı. Evet adetlerim düzenli oluyorHangi genlerde sorun çıktı canım? Adetlerin düzenli mi ?
Parlamis sanki biraz parlamadan bifoto daha ceksen net gorebilirizArkadaşlar bugün dayanamayıp testi yap Tım resimdeki beyaz şeffaf kısım gerçekte gri gölge gibi bat yarın sizce sonuç ne yinemi hayal kırıklığı(Eki Görüntüle 2628994
Yok ben normalde nasıl olduğunı göstermek için en iyi şekilde çekmeye çalıştımParlamis sanki a biraz parlamadan bifoto daha ceksen net gorebiliriz
Hmmm, yani sonuc bolumunde grimsi de olsa bi çizgi gibi bisi gorunuyosa bence suphelidirr:) cunku negatif oldugunda hic bisi cikmiyo yani bende cikmamisti.. inşallah diyelim regl gormeden umudunuzu bence tuketmeyin :)Yok ben normalde nasıl olduğunı göstermek için en iyi şekilde çekmeye çalıştım
Eğer gördüğün kuruma lekesi ise suyun altına tuttuğunda gider ama gitmiyosa hayalet çzgi var demektir. ben de resimden net göremedm canımYok ben normalde nasıl olduğunı göstermek için en iyi şekilde çekmeye çalıştım
Çok umutluydum bu ay ama artık hiç umudum kalmadı ne diyim hayırlıs olsun hakkımızdaHmmm, yani sonuc bolumunde grimsi de olsa bi çizgi gibi bisi gorunuyosa bence suphelidirr:) cunku negatif oldugunda hic bisi cikmiyo yani bende cikmamisti.. inşallah diyelim regl gormeden umudunuzu bence tuketmeyin :)
Eğer gördüğün kuruma lekesi ise suyun altına tuttuğunda gider ama gitmiyosa hayalet çzgi var demektir. ben de resimden net göremedm canım
Amin öncelikle hayirlisini isteyelim.. inşallah Gonlunuzdeki olmustur ve hamilesinizdir, dua da edelimÇok umutluydum bu ay ama artık hiç umudum kalmadı ne diyim hayırlıs olsun hakkımızda
O zaman olabilir gebelik inşallah bebişin gelmiştirYok kuru çizgidi değil direk böyle çoktı bu
Benim ki test alınca bile anlıyor mxmxldldkEşim diyorki evi laboratuvara çevirdintestleri erken yaptım diye laf etti biraz parasından değil kendi kendimi uzüp sitrese sokuyorum diye bunlarda biterse almıcam bida falan demişti Testleri birdiğimden haberi yok bende düşünüyordum bugun nasıl ikna etcem de alcak diye çünkü beş 6 gün gecikme olursa anca ikna olur alır hemen almaz neyse düşünürken birden telefon geldi ve Pazartesi işe çağırdılar gidip ben alcam yani kalbim temiz
Hafi bakalım inşallahhh olur bu ayyMTHFR 677 heterezigot ve PAI-1 homozigot tespitleri vardı. Evet adetlerim düzenli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?