- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
4 mayıs kuzumBAt yakın mı
Az kalmış inşallah olmazsın4 mayıs kuzum
canım keşke edebilsemde yardımcı olsam, midem bulanmaz ama deneyimim yok bu konuda, ağlama sen, bekle sökülmezse pazartesi test yaparsın..Ya Kızlar moralim cok bozuk ağlıyorum sabahtan beri yine minik bir kan gordum ben ayırt edemiyorum yerleşmemi değilmi siz ayırt edebilirmisiz yalnıs anlamazsanız miğde bulandırcak bi görüntü yok cok utanarak yazıyorum bunu size
Ya Kızlar moralim cok bozuk ağlıyorum sabahtan beri yine minik bir kan gordum ben ayırt edemiyorum yerleşmemi değilmi siz ayırt edebilirmisiz yalnıs anlamazsanız miğde bulandırcak bi görüntü yok cok utanarak yazıyorum bunu size
Tamam canım sağl yine decanım keşke edebilsemde yardımcı olsam, midem bulanmaz ama deneyimim yok bu konuda, ağlama sen, bekle sökülmezse pazartesi test yaparsın..
Bugun olmam lazım dıÖyle bakmakla anlaşılmaz gerisi gelmezse yerleşmedir bunu zamanla anlayabilirsiniz bir gün bekleyin bakalım. Gecikmişmiydi adetiniz
İnşallah canım allah gönlüne göre versinYumurtam çatlamıyo canım 2 oğlum var bi kızım olsun die bi daha denemek istedik bakalım nasip inşallah olur
Amin canım çok saolİnşallah canım allah gönlüne göre versin
Sen bişeyler yazdın mı ona,O kişiyi ben de şikayet ettim ama canım
Herkes yazdı dün canım dalgaya aldı sen dün yoktun sanıyorum ama bilemedim belki Bi kere konu açmış oraya yazdı Azze belki ondan ban yediSen bişeyler yazdın mı ona,
Benim de genlerde pıbtılaşma var ama korkudan daha giremedim hamilelik sürecineİnşallahSizin bilginiz var mı bu genlerde sorun olunca mesela nasıl oluyor hamilelik süreci?
Canım bence sen Pazartesi doktor a git hormonal Bi artış olabilir ondan gecikmiş olabilir 8 gün gecikmeye hayali de olsa Bi çizgi olmalıydıMerhaba kizlar acil bisey sormam gerekio Adetim 8 gun gecti gelecek gibide degil hic belirtim yok dun test yaptim negatif gec dollenme olabilirmi bilmiorum ama belirtisiz gebelik varmi ya.
Goguslerim cok az acio kasiklarimda batma var az bi aci oluo bide biraz önce ayiptir solemesi kabiz oldum wc de koyu kivamli sumuk gibi akinti gelio gunduzde ayni oldu 3 4 gundur akinti artti ama bugunku akinti cok yogundu . Hani asiri hassas gogus fln degil.
Kafam karisti iyice gebelik olsa belirti ne zmn baslar ?
Eğer kürtaj olduysan dengesizlik olabilir. Eğer olmadıysan bazen benim adet öncesi de çok akıntım oluyo. Ama bilemedim kiMerhaba kizlar acil bisey sormam gerekio Adetim 8 gun gecti gelecek gibide degil hic belirtim yok dun test yaptim negatif gec dollenme olabilirmi bilmiorum ama belirtisiz gebelik varmi ya.
Goguslerim cok az acio kasiklarimda batma var az bi aci oluo bide biraz önce ayiptir solemesi kabiz oldum wc de koyu kivamli sumuk gibi akinti gelio gunduzde ayni oldu 3 4 gundur akinti artti ama bugunku akinti cok yogundu . Hani asiri hassas gogus fln degil.
Yanliz bu ay ilk kez ovu testi yaptim ve c life kullandim iki kez yumurtlamisim ayin 15 ve 27 de oyuzden emin olamadim gec yumurtlamisim cunku. Belirsizligim bu sebeptenCanım bence sen Pazartesi doktor a git hormonal Bi artış olabilir ondan gecikmiş olabilir 8 gün gecikmeye hayali de olsa Bi çizgi olmalıydı
Bnde bilemedim kurtaj olmadim hic belkide adet gelio demekki bna tuhaf geldi sormak istedim.ilk kez oldu bu .Eğer kürtaj olduysan dengesizlik olabilir. Eğer olmadıysan bazen benim adet öncesi de çok akıntım oluyo. Ama bilemedim ki
Acaba yine Yumurtan çatlıyor olablir miMerhaba kizlar acil bisey sormam gerekio Adetim 8 gun gecti gelecek gibide degil hic belirtim yok dun test yaptim negatif gec dollenme olabilirmi bilmiorum ama belirtisiz gebelik varmi ya.
Psikolojik mi acaba ya . Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal mi?Bnde bilemedim kurtaj olmadim hic belkide adet gelio demekki bna tuhaf geldi sormak istedim.ilk kez oldu bu .
Bi ayda 3 kez olurmu kiAcaba yine Yumurtan çatlıyor olablir mi
Normal gebelik yaptim daha once erken gebelik yaptim golge vardi .s ama bna ole geldi sandim.Psikolojik mi acaba ya . Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?