Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım keşke edebilsemde yardımcı olsam, midem bulanmaz ama deneyimim yok bu konuda, ağlama sen, bekle sökülmezse pazartesi test yaparsın..

Öyle bakmakla anlaşılmaz gerisi gelmezse yerleşmedir bunu zamanla anlayabilirsiniz bir gün bekleyin bakalım. Gecikmişmiydi adetiniz

Merhaba kizlar acil bisey sormam gerekio Adetim 8 gun gecti gelecek gibide degil hic belirtim yok dun test yaptim negatif gec dollenme olabilirmi bilmiorum ama belirtisiz gebelik varmi ya.
Goguslerim cok az acio kasiklarimda batma var az bi aci oluo bide biraz önce ayiptir solemesi kabiz oldum wc de koyu kivamli sumuk gibi akinti gelio gunduzde ayni oldu 3 4 gundur akinti artti ama bugunku akinti cok yogundu . Hani asiri hassas gogus fln degil.
Kafam karisti iyice gebelik olsa belirti ne zmn baslar ?

İnşallah Sizin bilginiz var mı bu genlerde sorun olunca mesela nasıl oluyor hamilelik süreci?
Benim de genlerde pıbtılaşma var ama korkudan daha giremedim hamilelik sürecine olabildiğince folik asit bakımından zengin gıdalarla beslenilmeli. Allah isteyen herkese nasip etsin. Haziranda başlıycam ben de artık dayanmıyom

Canım bence sen Pazartesi doktor a git hormonal Bi artış olabilir ondan gecikmiş olabilir 8 gün gecikmeye hayali de olsa Bi çizgi olmalıydı

Eğer kürtaj olduysan dengesizlik olabilir. Eğer olmadıysan bazen benim adet öncesi de çok akıntım oluyo. Ama bilemedim ki

Canım bence sen Pazartesi doktor a git hormonal Bi artış olabilir ondan gecikmiş olabilir 8 gün gecikmeye hayali de olsa Bi çizgi olmalıydı
Yanliz bu ay ilk kez ovu testi yaptim ve c life kullandim iki kez yumurtlamisim ayin 15 ve 27 de oyuzden emin olamadim gec yumurtlamisim cunku. Belirsizligim bu sebepten

Eğer kürtaj olduysan dengesizlik olabilir. Eğer olmadıysan bazen benim adet öncesi de çok akıntım oluyo. Ama bilemedim ki
Bnde bilemedim kurtaj olmadim hic belkide adet gelio demekki bna tuhaf geldi sormak istedim.ilk kez oldu bu .

Acaba yine Yumurtan çatlıyor olablir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…