Akıntın yumurtalama akıntısına da benziyor canım anladığım kadarıyla ondan dedimBi ayda 3 kez olurmu ki
Biraz beklemek lazım ama 8 gün de normal değil belki geç döllenmedirNormal gebelik yaptim daha once erken gebelik yaptim golge vardi .s ama bna ole geldi sandim.
Bnde bilemiorumki bildigin beyaz sumuk gibi uzuo .sAkıntın yumurtalama akıntısına da benziyor canım anladığım kadarıyla ondan dedim
Gec yumurtlama oldu ya zaten o 27 de 5 gun oldu yumurtlamadan sonra insallah supriz olur yaBiraz beklemek lazım ama 8 gün de normal değil belki geç döllenmedir
İnşallahhhhGec yumurtlama oldu ya zaten o 27 de 5 gun oldu yumurtlamadan sonra insallah supriz olur ya
Evet ben de dün engelliydım girmedim sonuna gelmiştim, olabilir belki deHerkes yazdı dün canım dalgaya aldı sen dün yoktun sanıyorum ama bilemedim belki Bi kere konu açmış oraya yazdı Azze belki ondan ban yedi
Kızlar bu ay klomen+iğne kullandım dün regl olmam lazımdı olmadım 5 gün önce tetste negatif cıkmıstı .. ama belim cok ağrıyor ya böyle cok is yaparsın da yorgunluktan ağrır ya aynı oyle ..
kaşığımda da batmalar oluyor sürekli evde test te yok. Eşim de görevde napcam bı ağrıyla ya
ben iğne olmadım klomen de kullanmadım ama dediğin ağrıları rezalet bir şekilde yaşadım malum evdeyiz hiçbir şey de yapamıyoruz. Reglm 4 mayıs ama bel ağrım hafifledi şimdi de kasıklarım ara ara sancıyor ve alttan bir ağrı giriyor sanki regl oluyorum gibi inşallahh geçer canım umarım gebeliktir ağrılarımızın sebebiKızlar bu ay klomen+iğne kullandım dün regl olmam lazımdı olmadım 5 gün önce tetste negatif cıkmıstı .. ama belim cok ağrıyor ya böyle cok is yaparsın da yorgunluktan ağrır ya aynı oyle ..
kaşığımda da batmalar oluyor sürekli evde test te yok. Eşim de görevde napcam bı ağrıyla ya
Canım ben de kullandım klomen ve iğne. Onların etkisi olabiliyor bu dediklerin bir kaç gün daha bekle Eğer hala olmazsan test yaparsın muhtemelen gebelik vardır inşallahKızlar bu ay klomen+iğne kullandım dün regl olmam lazımdı olmadım 5 gün önce tetste negatif cıkmıstı .. ama belim cok ağrıyor ya böyle cok is yaparsın da yorgunluktan ağrır ya aynı oyle ..
İnşallah 27sindeki yumurta döllenmiştir ondan daha erken çıkmıyordur canım.Bi ayda 3 kez olurmu ki
Mesela gec yumurtlama oldum ya ki degisik gelio bna cunku adet gunumden 2 gun sonra yumurtladim su an adet olmam gerekmiomu bazilari adet gunlerinde de yumurtlayabiliomus yani adet her zmn gecikmez dimi ? Bi 10 gun bklicem de merak ettim.İnşallah 27sindeki yumurta döllenmiştir ondan daha erken çıkmıyordur canım.
Yaa demek klomenden oluyor ben de Klomen kullandım. Bu günler değerlendirmem gereken günler doktor öyle söyledi. İğneye gerek yok dedi. Ama alt karnımda çok fazla ağrı var 2 gündür. Ben de üşüttüm mü acaba sıcak su torbası kullansam yumurtalara zararı olur mu diye soracaktım denk geldi yazmışsınız. Yumurtlama döneminde de sancınız olmuş muydu ?ben iğne olmadım klomen de kullanmadım ama dediğin ağrıları rezalet bir şekilde yaşadım malum evdeyiz hiçbir şey de yapamıyoruz. Reglm 4 mayıs ama bel ağrım hafifledi şimdi de kasıklarım ara ara sancıyor ve alttan bir ağrı giriyor sanki regl oluyorum gibi inşallahh geçer canım umarım gebeliktir ağrılarımızın sebebi
O kadarını bilmiyorum canım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra eğer hamilelik yoksa adet oluyor ama sen 27sinde de yumurtlama görmüşsün inşallah o döllendiyse 10 güne kadar çıkar testte.Mesela gec yumurtlama oldum ya ki degisik gelio bna cunku adet gunumden 2 gun sonra yumurtladim su an adet olmam gerekmiomu bazilari adet gunlerinde de yumurtlayabiliomus yani adet her zmn gecikmez dimi ? Bi 10 gun bklicem de merak ettim.
Ts ederm kuzum saol bkleyim bari yapcak bisey yok nasip herseyO kadarını bilmiyorum canım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra eğer hamilelik yoksa adet oluyor ama sen 27sinde de yumurtlama görmüşsün inşallah o döllendiyse 10 güne kadar çıkar testte.
Çok koyu olmasının anlamı necanım senin ovu testlerin cok koyu, ben ümitliyim bu yuzden senden, umutlandırmak istemiyorum ama
O acı banada oldu ama kan değil kahve rengi leke gelmişti 10 gün önce bekle bence adet olmazsan kim bilir geç döllenmedir belkiBenımde CAnım dun gece niyetlendik ten sonra ıkı damla kan geldi ama böle sanki içerisi tahriş olmuş gibi normalde kıvamlı gelir bir kaç saate sökğlürdüm öyle değildi
Suan da kup kuruyummm yerleşme kanaması desem değil ne olduğunu anlamadım
İnşallah hasta olmazsın bebiş vardırÇok iyidarısı başıma ama benim ağrım var baya☹ Yani ince sızı girip geçiylr
Insallah ama bende acı olmadıO acı banada oldu ama kan değil kahve rengi leke gelmişti 10 gün önce bekle bence adet olmazsan kim bilir geç döllenmedir belki
AminBenim de genlerde pıbtılaşma var ama korkudan daha giremedim hamilelik sürecineolabildiğince folik asit bakımından zengin gıdalarla beslenilmeli. Allah isteyen herkese nasip etsin. Haziranda başlıycam ben de artık dayanmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?