Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay klomen+iğne kullandım dün regl olmam lazımdı olmadım 5 gün önce tetste negatif cıkmıstı .. ama belim cok ağrıyor ya böyle cok is yaparsın da yorgunluktan ağrır ya aynı oyle ..
kaşığımda da batmalar oluyor sürekli evde test te yok. Eşim de görevde napcam bı ağrıyla ya

ben iğne olmadım klomen de kullanmadım ama dediğin ağrıları rezalet bir şekilde yaşadım malum evdeyiz hiçbir şey de yapamıyoruz. Reglm 4 mayıs ama bel ağrım hafifledi şimdi de kasıklarım ara ara sancıyor ve alttan bir ağrı giriyor sanki regl oluyorum gibi inşallahh geçer canım umarım gebeliktir ağrılarımızın sebebi

Canım ben de kullandım klomen ve iğne. Onların etkisi olabiliyor bu dediklerin bir kaç gün daha bekle Eğer hala olmazsan test yaparsın muhtemelen gebelik vardır inşallah

İnşallah 27sindeki yumurta döllenmiştir ondan daha erken çıkmıyordur canım.
Mesela gec yumurtlama oldum ya ki degisik gelio bna cunku adet gunumden 2 gun sonra yumurtladim su an adet olmam gerekmiomu bazilari adet gunlerinde de yumurtlayabiliomus yani adet her zmn gecikmez dimi ? Bi 10 gun bklicem de merak ettim.

Yaa demek klomenden oluyor ben de Klomen kullandım. Bu günler değerlendirmem gereken günler doktor öyle söyledi. İğneye gerek yok dedi. Ama alt karnımda çok fazla ağrı var 2 gündür. Ben de üşüttüm mü acaba sıcak su torbası kullansam yumurtalara zararı olur mu diye soracaktım denk geldi yazmışsınız. Yumurtlama döneminde de sancınız olmuş muydu ?

Mesela gec yumurtlama oldum ya ki degisik gelio bna cunku adet gunumden 2 gun sonra yumurtladim su an adet olmam gerekmiomu bazilari adet gunlerinde de yumurtlayabiliomus yani adet her zmn gecikmez dimi ? Bi 10 gun bklicem de merak ettim.
O kadarını bilmiyorum canım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra eğer hamilelik yoksa adet oluyor ama sen 27sinde de yumurtlama görmüşsün inşallah o döllendiyse 10 güne kadar çıkar testte.

T
O kadarını bilmiyorum canım normalde yumurtlamadan 14 gün sonra eğer hamilelik yoksa adet oluyor ama sen 27sinde de yumurtlama görmüşsün inşallah o döllendiyse 10 güne kadar çıkar testte.
Ts ederm kuzum saol bkleyim bari yapcak bisey yok nasip hersey

O acı banada oldu ama kan değil kahve rengi leke gelmişti 10 gün önce bekle bence adet olmazsan kim bilir geç döllenmedir belki

Amin Bence de başla zaten istediğin zaman hemen olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…