Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet olmuştu canım o zaman da kasıklarım ağrıyordu sonra geçti bi dört gün önce yine başladı regl ağrısı gibi duruyor bakalım Allah bizlere bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsin

Evet olmuştu canım o zaman da kasıklarım ağrıyordu sonra geçti bi dört gün önce yine başladı regl ağrısı gibi duruyor bakalım Allah bizlere bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsin
Amin inşallah

Her ay negatif görünce bu ay test yapmam dedim veeeee adetle sonuçlandı tabiki o yüzden her ay bi topige katilcam galiba tüp bebeğe kadar. inşallah bu topik uğurlu gelir
Umarım canım ben de yapmayabilirim bakalım negatif görme fobisi oluştu hepimizde
İnşallah ya baya gebemiz var
İlk defa duydum
Doğrudur çünkü hiçbir yerde bahsedilen bir şey değil tamamen kendi farkettiğim bir olay

Umut dolu bir ay bekleme süreci hayalkırıklığıyla sonuçlandı yine
Şaka gibi her ay geciken adet 3 gün önce geldi.. Yumurtlama takibi yaptım değerlendirdik de tüm önemli günleri.. Çok umutlanmıştım bu ay..

Her ay ister istemez umutlaniyoruz canım üzülme bi dahaki sefere olur inşallah.

Eczacı en iyisi folica30 dedi ve onu verdi bir kaç aydır onu kullanıyorum yeni bitti kutum 55tl
Folbiol du galiba adını yanlış yazmış olabilirim

eger yumurtlamasının ustunden 10 günün üstünde bir zaman gectiyse ve üst üste bu koyuluk varsa, genelde gebelik oluyor o yuzden
Ben normal ovülasyon yaparken koyu çıkması anladım da benim bu ay test çok koyu çıktı ve 3 gün filan koyuluk vardı sonra silikleşti önceki testlerde ise çok koyu olmamakla beraber bir günde silinmişti, acaba dedim yumurta kaliteli mi bu ay

Canım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardır

Canım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardır
Kızlar yumurtanın çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…