Canım seninki gebelik gibi duruyor bence vakit kaybetmeden doktora gitNormal gebelik yaptim daha once erken gebelik yaptim golge vardi .s ama bna ole geldi sandim.
Ben folbiol kullanıyorum cnmHangi marka folik asit kullanıyorsunuz sizce fark ederim kızlar
Eczacı en iyisi folica30 dedi ve onu verdi bir kaç aydır onu kullanıyorum yeni bitti kutum 55tlHangi marka folik asit kullanıyorsunuz sizce fark ederim kızlar
eger yumurtlamasının ustunden 10 günün üstünde bir zaman gectiyse ve üst üste bu koyuluk varsa, genelde gebelik oluyor o yuzdenÇok koyu olmasının anlamı ne
Benim bat kardeşlerimMechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi O ogretmenhanm1 neler yspıyosunuz?
Evet olmuştu canım o zaman da kasıklarım ağrıyordu sonra geçti bi dört gün önce yine başladı regl ağrısı gibi duruyor bakalım Allah bizlere bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsinYaa demek klomenden oluyor ben de Klomen kullandım. Bu günler değerlendirmem gereken günler doktor öyle söyledi. İğneye gerek yok dedi. Ama alt karnımda çok fazla ağrı var 2 gündür. Ben de üşüttüm mü acaba sıcak su torbası kullansam yumurtalara zararı olur mu diye soracaktım denk geldi yazmışsınız. Yumurtlama döneminde de sancınız olmuş muydu ?
İnşallah inşallah hepimizİnşallah hasta olmazsın bebiş vardır
Folbiol du galiba adını yanlış yazmış olabilirimHangi marka folik asit kullanıyorsunuz sizce fark ederim kızlar
Regenesis max kullanıyorum canım hem folik asit hem balık yağı hem de vitamin var içindeHangi marka folik asit kullanıyorsunuz sizce fark ederim kızlar
Ama cok az belirti var bire bu ovulasyon testi cok kafami karistirdi gec yumurtlama gozuktu sonra siliklesti.Canım seninki gebelik gibi duruyor bence vakit kaybetmeden doktora git
Amin inşallahEvet olmuştu canım o zaman da kasıklarım ağrıyordu sonra geçti bi dört gün önce yine başladı regl ağrısı gibi duruyor bakalım Allah bizlere bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip etsin
Umarım canım ben de yapmayabilirim bakalım negatif görme fobisi oluştu hepimizdeHer ay negatif görünce bu ay test yapmam dedim veeeee adetle sonuçlandı tabikio yüzden her ay bi topige katilcam galiba tüp bebeğe kadar. inşallah bu topik uğurlu gelir
Doğrudur çünkü hiçbir yerde bahsedilen bir şey değil tamamen kendi farkettiğim bir olayİlk defa duydum
Her ay ister istemez umutlaniyoruz canım üzülme bi dahaki sefere olur inşallah.Umut dolu bir ay bekleme süreci hayalkırıklığıyla sonuçlandı yine
Şaka gibi her ay geciken adet 3 gün önce geldi.. Yumurtlama takibi yaptım değerlendirdik de tüm önemli günleri.. Çok umutlanmıştım bu ay..
Video yüklemeyi bekliyorum kaö saattir neden yüklemedi anlamadımArkadaşlar bugün dayanamayıp testi yap Tım resimdeki beyaz şeffaf kısım gerçekte gri gölge gibi bat yarın sizce sonuç ne yinemi hayal kırıklığı(Eki Görüntüle 2628994
Eczacı en iyisi folica30 dedi ve onu verdi bir kaç aydır onu kullanıyorum yeni bitti kutum 55tl
Folbiol du galiba adını yanlış yazmış olabilirim
Regenesis max kullanıyorum canım hem folik asit hem balık yağı hem de vitamin var içinde
[/QUOTE
Kızlar ben de folik iod 12 kullanıyorum 3 buçuk aydır, doktorum bunu önerdi sizce fark eder mi? İki aydır filan hamile kalmaya çalışıyorum bu aralar bıraksam folik asiti nolur ki, 3 ay kullandım sonuçta
Ben normal ovülasyon yaparken koyu çıkması anladım daeger yumurtlamasının ustunden 10 günün üstünde bir zaman gectiyse ve üst üste bu koyuluk varsa, genelde gebelik oluyor o yuzden
Canım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardırKızlar bu ay klomen+iğne kullandım dün regl olmam lazımdı olmadım 5 gün önce tetste negatif cıkmıstı .. ama belim cok ağrıyor ya böyle cok is yaparsın da yorgunluktan ağrır ya aynı oyle ..
kaşığımda da batmalar oluyor sürekli evde test te yok. Eşim de görevde napcam bı ağrıyla ya
Kızlar yumurtanın çatlamadığını nasıl anlıyorsunuzCanım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?