- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
1 Mayıs pike çok yakın canım, bence bütün veya yarını değerlendirMerhaba anlayan var mı ovulasyon testlerinden
Değerlendiricem teşekkürler1 Mayıs pike çok yakın canım, bence bütün veya yarını değerlendir
Belli oluyor canım çizgi ama 5 dakikadan sonra mı çıktıEki Görüntüle 2629166 Eki Görüntüle 2629167
Video yükleyemedim ekran resmi çektim videodan yarın adet günüm ama bazen 1 hafta erken 1 hafta geç olabiliyor günüm , benmi hayal görüyorum kuruyunca dahads belli oldu hafif pembelikte oldu
1 Mayıs pik 2 Mayıs devam ediyor büyük ihtimal 3 Mayıs çatlama olacak canım bu üç günü değerlendirmen lazımMerhaba anlayan var mı ovulasyon testlerinden
Sanki çok silik bi çizgi ama ilk beş dk da cıkan önemli canımm inşallah gebeliktir tekrsrla iki gün sonraEki Görüntüle 2629166 Eki Görüntüle 2629167
Video yükleyemedim ekran resmi çektim videodan yarın adet günüm ama bazen 1 hafta erken 1 hafta geç olabiliyor günüm , benmi hayal görüyorum kuruyunca dahads belli oldu hafif pembelikte oldu
Damlatır damlatmaz gördüm yerini hatta bir önceki yanıtlarımda resmide var şimdi kurudu dahada belirdiBelli oluyor canım çizgi ama 5 dakikadan sonra mı çıktı
Değerlendiricem1 Mayıs pik 2 Mayıs devam ediyor büyük ihtimal 3 Mayıs çatlama olacak canım bu üç günü değerlendirmen lazım
O zman vardır canım inşallahDamlatır damlatmaz gördüm yerini hatta bir önceki yanıtlarımda resmide var şimdi kurudu dahada belirdi
c ve t çizgi leri eşit koyuluğa geldiğinde pik oluyo ve 2 içinde t çizgisi silinmeye başlıyor. O günler önemli işte, inşallah kalitelidirde mıtlu sona ulaşırsın :)Ben normal ovülasyon yaparken koyu çıkması anladım dabenim bu ay test çok koyu çıktı ve 3 gün filan koyuluk vardı sonra silikleşti önceki testlerde ise çok koyu olmamakla beraber bir günde silinmişti, acaba dedim yumurta kaliteli mi bu ay
Ayy inşallah hepimiz mutlu sonla bitirelim şu topiğic ve t çizgi leri eşit koyuluğa geldiğinde pik oluyo ve 2 içinde t çizgisi silinmeye başlıyor. O günler önemli işte, inşallah kalitelidirde mıtlu sona ulaşırsın :)
O kurudukca oyle ciktiBende gördüm silik çizgiyi canım :)
Kaşığımda batma var ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum progestan kullandım ilk başlarda fitil olarak ama sırf adetim gecikmesin diye Ramazan basında bıraktım hala tık yokCanım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardır
Canım en son attığın pik olmuş ama bana kalırsa 9. Testte de pik varmış gibi belki iki kere yumurtlamışsındır bu ay bu günü mutlaka değerlendirArkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Gunum gecmediSanki 1 cide çok silik bir çizgi var gibi görüyorum. Günün geçti mi. Umarım vardır
Aynen cnm benim de göbek altında ağrı oluyor bazen belim bi değişik ağrıyor birde kasıklarda batmalar var ama bakalım inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeben iğne olmadım klomen de kullanmadım ama dediğin ağrıları rezalet bir şekilde yaşadım malum evdeyiz hiçbir şey de yapamıyoruz. Reglm 4 mayıs ama bel ağrım hafifledi şimdi de kasıklarım ara ara sancıyor ve alttan bir ağrı giriyor sanki regl oluyorum gibi inşallahh geçer canım umarım gebeliktir ağrılarımızın sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?