Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne zaman yumurtladigini biliyor musun

Benim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsiz
Basin sagolsun bende ocak 28de 27 haftalik dogum yaptim benimkide 3saat yasadi gormek nasip olmadi tarifsiz bi aci Rabbim hayatta olan yavrularimiza uzun omur versin bidaha yasatmasin insallah

Basin sagolsun bende ocak 28de 27 haftalik dogum yaptim benimkide 3saat yasadi gormek nasip olmadi tarifsiz bi aci Rabbim hayatta olan yavrularimiza uzun omur versin bidaha yasatmasin insallah
Başın sağolsun bizim gibi annelere Allah bol bol sabır versin çok zor çok hastanenin olduğu mahalleye bile gitmedim bana kalan bir tek şapkası başka birşey giydiremedim çok şükür 1 ay mücadele etti toparladı kili almaya başladı tamam dedik ıyi olacak melek oldu

Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım hamile kalmayı bı yandan çok isterken bir yandanda korkuyorum yine aynı şeyleri yasiycam diye

Kizlar yaa iki gündür neyle uğraşıyoruz bir bilseniz. Annem 65 yaş üstü sokağa çıkamıyor diye oğlumu anneme arkadaş bıraktım o yüzden ben bir iki gün eve bir iki gün anneme geliyorum şimdide eşimde bende annemdeyim dün annemin 3. Kattaki evine fare girdi nasıl girdi nerden girdi bilmiyoruz. Ben de eşim de korkuyoruz hatta eşim fobi derecesinde korkuyor. Annem tek başına yakalamiyor bugün gittim fare zehiri aldım eczaneden koyduk yatak odasına bekliyoruz resmen bir odada fare kapalı su anannem 30 yıldır burda oturuyor ilk kez fare girdi eve. Şimdi ben şu an bir fareyle aynı evde olduguma mi yanayım yoksa Benim bu ay ki kürler,testler gumburtuye gidecek ona mı yanayım. eşim dün sabaha kadar uyumadı neredeyse. Adam tuvalete gidemiyor yatak odasiyla tuvalet karşılıklı diye. İlk öğretmenliğini Kars'ta yapmış orda yataklarına yemeklerine her şeye giriyormuş adamın resmen psikolojisi bozulmus 9 yıllık eşim ilk kez böyle goruyorum eve hırsız girince peşinden koşan adam tuvalete gidemiyor

Ayyy hadi İnşallah hamileliktendir bence canım ayni anlattigin gibi kuzenim de böyle yaşamıştı hamileliğin de çoğu insanda olmuyorr bu yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor yani senin ki bence yerleşme kanaması canım

Valla yaşadıklarınız o kadar zor ki Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın size ve hiçbir anneye

Cok sağolun Bende öyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…