- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
Çıkması lazım aslımda ama geç döllenme de olmuş olabilir5 mayıs
Aslında öğrenmek istediğim net midir yani o testÇıkması lazım aslımda ama geç döllenme de olmuş olabilir
Canım ne zaman yumurtladigini biliyor musunSelam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mibu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi
Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?
Net canım ama bazen testler hatalı çıkıyor geç döllenme oluyor ama genelde doğru sonuç verirAslında öğrenmek istediğim net midir yani o test
Yanılmadıysam 18 gün bugun 29 güne girdim adetin ovulasyonun en koyu olduğu gündü ama pik değildiCanım ne zaman yumurtladigini biliyor musun
Basin sagolsun bende ocak 28de 27 haftalik dogum yaptim benimkide 3saat yasadi gormek nasip olmadi tarifsiz bi aci Rabbim hayatta olan yavrularimiza uzun omur versin bidaha yasatmasin insallahBenim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsiz
Test yapmıştın negatif çıkmıştı galiba canım değil miYanılmadıysam 18 gün bugun 29 güne girdim adetin ovulasyonun en koyu olduğu gündü ama pik değildi
Evet gecikme olmadan yaptım hatta baya erken yaptım 24 günTest yapmıştın negatif çıkmıştı galiba canım değil mi
Kusura bakmayın kızlar telefonum bozuldu bu ay da tutmadı maalesef
Biraz daha bekleyin erken olunca çıkmayabilir test benim ki de öyle oldu daha erken olduğu için kan testinde cıktıAslında öğrenmek istediğim net midir yani o test
Canım başın sağılsun cok üzüldüm rabbim cennette kabvuştursun sizi inşallahhBenim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsiz
Başın sağolsun bizim gibi annelere Allah bol bol sabır versin çok zor çok hastanenin olduğu mahalleye bile gitmedim bana kalan bir tek şapkası başka birşey giydiremedim çok şükür 1 ay mücadele etti toparladı kili almaya başladı tamam dedik ıyi olacak melek olduBasin sagolsun bende ocak 28de 27 haftalik dogum yaptim benimkide 3saat yasadi gormek nasip olmadi tarifsiz bi aci Rabbim hayatta olan yavrularimiza uzun omur versin bidaha yasatmasin insallah
Sagolun amin insallahCanım başın sağılsun cok üzüldüm rabbim cennette kabvuştursun sizi inşallahhİnşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım hamile kalmayı bı yandan çok isterken bir yandanda korkuyorum yine aynı şeyleri yasiycam diyeBasin sagolsun bende ocak 28de 27 haftalik dogum yaptim benimkide 3saat yasadi gormek nasip olmadi tarifsiz bi aci Rabbim hayatta olan yavrularimiza uzun omur versin bidaha yasatmasin insallah
Ayyy hadi İnşallah hamileliktendir bence canım ayni anlattigin gibi kuzenim de böyle yaşamıştı hamileliğin de çoğu insanda olmuyorr bu yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor yani senin ki bence yerleşme kanaması canımSelam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mibu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi
Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?
Aynen canim o bendede var cok istiyorum aynisi olur diye cok ta korkuyorumBen sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım hamile kalmayı bı yandan çok isterken bir yandanda korkuyorum yine aynı şeyleri yasiycam diye
Valla yaşadıklarınız o kadar zor ki Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın size ve hiçbir anneyeBaşın sağolsun bizim gibi annelere Allah bol bol sabır versin çok zor çok hastanenin olduğu mahalleye bile gitmedim bana kalan bir tek şapkası başka birşey giydiremedim çok şükür 1 ay mücadele etti toparladı kili almaya başladı tamam dedik ıyi olacak melek oldu
Canim elimde yumurtlama testi vardı onu yaptım T çizgisi Silik çıktı ama sonra zaman geçtikçe koyulasti.İnşallah hamilesindir. Test yapsana belki çıkar
Cok sağolunAyyy hadi İnşallah hamileliktendir bence canım ayni anlattigin gibi kuzenim de böyle yaşamıştı hamileliğin de çoğu insanda olmuyorr bu yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor yani senin ki bence yerleşme kanaması canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?