Düşük bi ihtimal de olsa olabilirmisKızlar merhaba bende anne adayıyım 10 aylık evliyim 9 aydır korunmuyorum rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah kucağımızı boş bırakmasın inşaallah
Birşey sormak istiyorum 1 ayda 2 kere yumurtlama olur mu bilen var mı?
Kızlar merhaba bende anne adayıyım 10 aylık evliyim 9 aydır korunmuyorum rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah kucağımızı boş bırakmasın inşaallah
Birşey sormak istiyorum 1 ayda 2 kere yumurtlama olur mu bilen var mı?
Günaydınbat tarihim 23 mayıs geçen ay klomen ovitrella ve estrofem kullandım. 16 gün gecikmem dışında bi yararı olmadı sağ olsunlar. Bu ay hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi ve arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Yarından itibaren doğurganlık zamanıma gireceğim. Heyecanlıyım bakalm bu ay farklı olacak mı
Adet döngün düzenli mı?, ilk gördüğün testlerin resmi varsa atar mısın, ve ikisini de degerlendirdıysen sıkıntı yokYa ben 19-20 nisan koyu gördüm pik sandım değerlendirdim devam ettim testi yapmaya
27-28-29 çok koyu gördüm acaba geç yumurtlamamı oldu 2.kere yumurtlamamı
Bence ıkısı de pik olmus, pko yok deil mi?Bunlarda 27-28-29 Nisan
İki piki de değerlendirdin mi? Bekleyip görcezYok canım kaç kere aşttn muayene oldum olsa söylerdi di mi doktor pco varmı yok mu diye ?
Bir sorunum olmadığını söyledi ve hormon testimde aynı şekilde gayet iyi dedi Amh falan hepsine bakıldı
Adetin düzenli oluyor mu kac gün de bi oluyosun, eger düzenliyse ordan da hesap edebılırsın, ama bence senınkı iki yumurtaYok canım kaç kere aşttn muayene oldum olsa söylerdi di mi doktor pco varmı yok mu diye ?
Bir sorunum olmadığını söyledi ve hormon testimde aynı şekilde gayet iyi dedi Amh falan hepsine bakıldı
Şiir gibi tablo maşallahKalpli olanlar değerlendirdiğim günler Daha ne yapayım
Canım aslında gebelikte olabilir 19 nisandakinde bebisin geldiyse bu testler ondan pozitif olabilir hic gebelik testi yaptın mıBunlarda 27-28-29 Nisan
27 28 29 da pik oldu dedin ya silikleşmeyi yakaladın mı? Gebelik olunca da koyu cıkıyormuşCanım bende tiroid vardı ilaca başladım 2 aydır düzene şimdi girdi 34 günde bir adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?