Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük bi ihtimal de olsa olabilirmis

Amin inş en kısa zamanda kucağımız dolar. Ayda iki kere yumurtlama olanlar var. Sen bilmiyorsan yumurtlamanı ovulasyon testiyle değerlendir bence :)

Güzel haberlerini yakın zamanda alırız inş :)

Ya ben 19-20 nisan koyu gördüm pik sandım değerlendirdim devam ettim testi yapmaya
27-28-29 çok koyu gördüm acaba geç yumurtlamamı oldu 2.kere yumurtlamamı

Cevap için teşekkürler. İnşallah hayirlisiyla saglikli bir şekilde bu süreci atlatırız. Önceki hamileliğim doğumum beni zorlamisti. İnşallah bu seferki iyi olur

Ya ben 19-20 nisan koyu gördüm pik sandım değerlendirdim devam ettim testi yapmaya
27-28-29 çok koyu gördüm acaba geç yumurtlamamı oldu 2.kere yumurtlamamı
Adet döngün düzenli mı?, ilk gördüğün testlerin resmi varsa atar mısın, ve ikisini de degerlendirdıysen sıkıntı yok

Bunlarda 27-28-29 Nisan

Eklentiler

• E748D99D-CC71-446A-9416-400B92C05B55.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
  • D52E6B5F-AA85-4CA8-A272-635F4E6A7344.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 37706A33-7B0A-43D2-9FE5-D15E94788515.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
Yok canım kaç kere aşttn muayene oldum olsa söylerdi di mi doktor pco varmı yok mu diye ?
Bir sorunum olmadığını söyledi ve hormon testimde aynı şekilde gayet iyi dedi Amh falan hepsine bakıldı

Yok canım kaç kere aşttn muayene oldum olsa söylerdi di mi doktor pco varmı yok mu diye ?
Bir sorunum olmadığını söyledi ve hormon testimde aynı şekilde gayet iyi dedi Amh falan hepsine bakıldı
İki piki de değerlendirdin mi? Bekleyip görcez inşallah tutmustur

Adetin düzenli oluyor mu kac gün de bi oluyosun, eger düzenliyse ordan da hesap edebılırsın, ama bence senınkı iki yumurta

Kalpli olanlar değerlendirdiğim günler Daha ne yapayım

Eklentiler

• 602B182D-AAF0-459B-A7B1-DC253F8694EA.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
Normalde bugün adet olmam gerek
31 Mart’ta adet oldum 6 Nisa’nda bitti
Benim adet 2-3 gün oynuyor ama tablom bugün başlamak üzere diyor bugün zaten 33.günüm adetimin ilk gününü sayarsak.
Bakalım nasip inşallah geç yumurtlama da olabilir di mi

Bi de şey sorucam hani
Canım bende tiroid vardı ilaca başladım 2 aydır düzene şimdi girdi 34 günde bir adet oluyorum
27 28 29 da pik oldu dedin ya silikleşmeyi yakaladın mı? Gebelik olunca da koyu cıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…