Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşığımda batma var ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum progestan kullandım ilk başlarda fitil olarak ama sırf adetim gecikmesin diye Ramazan basında bıraktım hala tık yok
Bir kaç gün sonra regli olmazsan bir daha test yap canım

İlkden ikinci hale gelince çatlamış demek canım

Eklentiler

• DSC_0137.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 36
  • DSC_0145.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 45
Selam kızlar bugun adet olmam lazım olmadım sabaha karşı iki uç damla kan gördüm kırmızı desem değil pembenin koyusu gibi
Adet kanına da benzetmiyor kıvamlı değil yerleşme olabilir mibu akşam tekrar gordum aynısını ama kesinlikle benım adetim bu şekilde gelmezdi

Siz nasıl yaşadınız yerleşme kanamasını detaylı anlatırmısınız ?

Allah isteyen herkese nasip etsin bana da hayırlısı ve sağlıklısı ile sizleri gördükçe mutlu oluyorum tekrar hamile kalmak hissetmek hazırlık yapmak harika bir duygu hamile kalan anneler hamileliğin tadını çıkarsın çok güzel duygu

Kızlar ben ilk defa erken gebelik testi yaptın tek çizgiydi bunun doğruluğu ne kadar ya kesin hamile değilmiyim şimdi aydinlativerin beni 9

Kaçıncı senin

Benim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsiz
Başın sağolsun cnm rabbim tekrar anneliği yaşatsın inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…