- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 26
BENDe onu öyle hayal ediyorum ya kesin şuan okuyor yazdıklarımızı ve haber vermek için sabırdızlanıyoo
Bir kaç gün sonra regli olmazsan bir daha test yap canımKaşığımda batma var ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum progestan kullandım ilk başlarda fitil olarak ama sırf adetim gecikmesin diye Ramazan basında bıraktım hala tık yok
Goruyorum amq cok sonra cikti kurudukca belirginlesti onlara itibar olunmuyorSen hiç bir şey görmüyormusun. O zaman yoktur.
Pazartesiye kadar beklicem cnmBir kaç gün sonra regli olmazsan bir daha test yap canım
Saol canım allahım hayırlı bebişlerimiz olsunCanım en son attığın pik olmuş ama bana kalırsa 9. Testte de pik varmış gibi belki iki kere yumurtlamışsındır bu ay bu günü mutlaka değerlendir
Haber edersin canım inşallah hamileyim diyePazartesiye kadar beklicem cnm ☺☺☺
Amin bu hayırlı ayda isteyen herkese nasip etsinSaol canım allahım hayırlı bebişlerimiz olsun
Haber edersin canım inşallah hamileyim diye
[/QUOT
2 gün geçmesini bekle canm
Arkadaşlar ovulasyon testinde çatladığını nasıl anlıyorsunuz testi takip edip hamile kalan varmıAmin bu hayırlı ayda isteyen herkese nasip etsin
Cok sağol. Cnm amin inşallah yaHaber edersin canım inşallah hamileyim diye
Kaçıncı seninAllah isteyen herkese nasip etsin bana da hayırlısı ve sağlıklısı ile sizleri gördükçe mutlu oluyorum tekrar hamile kalmak hissetmek hazırlık yapmak harika bir duygu hamile kalan anneler hamileliğin tadını çıkarsın çok güzel duygu
Benim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsizKaçıncı senin
Başın sağolsun cnm rabbim tekrar anneliği yaşatsın inşallah hayırlısıylaBenim kızım 5 yaşında ağustosta 27 haftalık erken doğum oldu meleğim 1 ay yaşadı yarim yamalak kaldım yaşadığım şok acı tarifsiz
Inşallah sağol teşekkür ederimBaşın sağolsun cnm rabbim tekrar anneliği yaşatsın inşallah hayırlısıyla
Bat ne zaman ?Kızlar ben ilk defa erken gebelik testi yaptın tek çizgiydi bunun doğruluğu ne kadar ya kesin hamile değilmiyim şimdi aydinlativerin beni 9
5 mayısBat ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?