Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de daha olmadım erken gebelik testi ile bide bakicam insAllah pazartesi ye kadar olmazsam bakalım kısmet artık

Günaydın kızlaaarr

Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Bir çocuğum var 4 yaşında. Arası çok açılmadan bir kardeşi olsun istiyordum. Korona çıktığından dolayı tedirginim. Bu süreçte hamile kalmak nasıl olur. Doktora kontrole gitmek filan zor olmaz mı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Biz zaten düşündüğümüz için burdayız

Bizim kendi arabamız yok açıkçası bir o sorun oluyor taksiyle gidip geliyorum, otobüse binmek istemiyorum bu dönemde.

Özel hastaneler çok kalabalık değil zaten fazla beklemiyorsun maskemi takip gidiyorum.

Allah'a emanetiz.

Azze neden banlandı ki kızlar.

Onun bat da yaklaşmıştı inşallah güzel haberlerle geri döner
Topiğe gereksiz bir hesap yazmaya başladı, saçma sapan, kızlarda fake hesap falan dediler, sonra bdv de konu açtı kuzeni ile ilgili, kızlarda yine geyik falan yapınca, Mune de, siz bize fake diye şikayet etmeyip neden derdim var grubunda geyik yapıosunuz diye tüm herkesi Banladı

Evet o hesabı görmüştüm geçen burda

İnşallah kısa süre banlanmıştır.

Günaydın bat tarihim 23 mayıs geçen ay klomen ovitrella ve estrofem kullandım. 16 gün gecikmem dışında bi yararı olmadı sağ olsunlar. Bu ay hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi ve arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Yarından itibaren doğurganlık zamanıma gireceğim. Heyecanlıyımbakalm bu ay farklı olacak mı

Günaydın kuzum❤ Şu an 3. Adetimi oluyorum bu ay da korunurum ama bir sonraki adetten sonra başlarım artık. Önce testlerimi doktora göstermem gerek hiç akıl alamadım
Insallah fazla bekletmez Hazir olmadan tutunmaz gibi geliyor bana, bakalım neler yaşayacağız, bundan sonra en hayırlı zamanda en sağlıklısı olsun diye dualarım hep Ben çok heyecanlıyım Fazla umut bağlamadan bekleyeceğim artık her ay

Sen başladın değil mi

Kızlar merhaba bende anne adayıyım 10 aylık evliyim 9 aydır korunmuyorum rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah kucağımızı boş bırakmasın inşaallah
Birşey sormak istiyorum 1 ayda 2 kere yumurtlama olur mu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…