- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
Ben de daha olmadım erken gebelik testi ile bide bakicam insAllah pazartesi ye kadar olmazsam bakalım kısmet artıkAyyy hadi İnşallah hamileliktendir bence canım ayni anlattigin gibi kuzenim de böyle yaşamıştı hamileliğin de çoğu insanda olmuyorr bu yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor yani senin ki bence yerleşme kanaması canım ❤
Bak kuzenime attim yazdığını canım böyle dedi.Cok sağolun❤ Bende öyle umuyorum
günaydınn canımGünaydın kızlaaarr
Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Bir çocuğum var 4 yaşında. Arası çok açılmadan bir kardeşi olsun istiyordum. Korona çıktığından dolayı tedirginim. Bu süreçte hamile kalmak nasıl olur. Doktora kontrole gitmek filan zor olmaz mısiz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yoo öyle deme ben de korkuyorum bekliyorum hatta ama yine de burda sizleri okuyorum neler yaprığınızı dinliyorum.Biz zaten düşündüğümüz için burdayız
Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Bir çocuğum var 4 yaşında. Arası çok açılmadan bir kardeşi olsun istiyordum. Korona çıktığından dolayı tedirginim. Bu süreçte hamile kalmak nasıl olur. Doktora kontrole gitmek filan zor olmaz mısiz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cezası hala bitmemiş ne zaman bitecek acabaAzze kuzum nerdesin
Sen ne yapacaksın haziranda mi başlıyorsun kuzuYoo öyle deme ben de korkuyorum bekliyorum hatta ama yine de burda sizleri okuyorum neler yaprığınızı dinliyorum.
Topiğe gereksiz bir hesap yazmaya başladı, saçma sapan, kızlarda fake hesap falan dediler, sonra bdv de konu açtı kuzeni ile ilgili, kızlarda yine geyik falan yapınca, Mune de, siz bize fake diye şikayet etmeyip neden derdim var grubunda geyik yapıosunuz diye tüm herkesi BanladıAzze neden banlandı ki kızlar.
Onun bat da yaklaşmıştı inşallah güzel haberlerle geri döner
Günaydın kuzumCezası hala bitmemiş ne zaman bitecek acaba
Sen ne yapacaksın haziranda mi başlıyorsun kuzuGünaydın herkese ❤
Topiğe gereksiz bir hesap yazmaya başladı, saçma sapan, kızlarda fake hesap falan dediler, sonra bdv de konu açtı kuzeni ile ilgili, kızlarda yine geyik falan yapınca, Mune de, siz bize fake diye şikayet etmeyip neden derdim var grubunda geyik yapıosunuz diye tüm herkesi Banladı
Insallah fazla bekletmezGünaydın kuzum❤ Şu an 3. Adetimi oluyorum bu ay da korunurum ama bir sonraki adetten sonra başlarım artık. Önce testlerimi doktora göstermem gerek hiç akıl alamadım
Sen başladın değil miInsallah fazla bekletmezHazir olmadan tutunmaz gibi geliyor bana, bakalım neler yaşayacağız, bundan sonra en hayırlı zamanda en sağlıklısı olsun diye dualarım hep Ben çok heyecanlıyım Fazla umut bağlamadan bekleyeceğim artık her ay
Sizin neden erken doğum oldu var mıydı sıkıntınızAynen canim o bendede var cok istiyorum aynisi olur diye cok ta korkuyorum
Amin inşallahValla yaşadıklarınız o kadar zor ki Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın size ve hiçbir anneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?