- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
O zaman 2 yumurta, inşallah 1. döllenmediyse bile 2.döllnemiştir, geç yumurtlama olur adetin 1 hafta gecıkır belkiEvet evet 30 nisanda silikti
Maalesef bilgim yok o konudaİnşallah ya inşaalahh
Geç yumurtlama neden oluyor acaba ilk defa bu ay başıma böyle geldi normalde 19-20 günlerinde yumurtluyordum
Sen bence hamile kalırsın bu tabloyla inşallahhhhİnşallah ya inşaalahh
Geç yumurtlama neden oluyor acaba ilk defa bu ay başıma böyle geldi normalde 19-20 günlerinde yumurtluyordum
Aha Benim gibi biri daha çıktı ben de hepsini yapıyorum bir de vitamin kullanıyorum inşallah ise yarar yaptığımız her seyGünaydınbat tarihim 23 mayıs geçen ay klomen ovitrella ve estrofem kullandım. 16 gün gecikmem dışında bi yararı olmadı sağ olsunlar. Bu ay hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi ve arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Yarından itibaren doğurganlık zamanıma gireceğim. Heyecanlıyım bakalm bu ay farklı olacak mı
Yapmadım canım elimde yok hiç adetimi bekliyorum
Hep ikiz istemişimdir biliyormusunuz ailemde yok ama diyorum eşime ikiz olsa keske falan içim çok istiyor ikiz bebeği
Yani tabloya baktınız bu tablodan kaçarmı kızlar
Oo Hadi bakalım inşallah bir hayırlı haber daha alicaz heralde,,Normalde bugün adet olmam gerek
31 Mart’ta adet oldum 6 Nisa’nda bitti
Benim adet 2-3 gün oynuyor ama tablom bugün başlamak üzere diyor bugün zaten 33.günüm adetimin ilk gününü sayarsak.
Bakalım nasip inşallahgeç yumurtlama da olabilir di mi
Hay maşallah kız. Sen iki kere yumurtlamışsın testler bunu gösteriyor ama bu kadar ilişkiye hamile olman lazım baksana es geçmişsinKalpli olanlar değerlendirdiğim günler Daha ne yapayım
Hamile olma ihtimalin var mı benim düşükten önce adet zamanı böyle çamur gibi kahverengi geliyordu ben hep bugün yarın diye bekledim bir hafta çoğunlukla kahve bazen az kırmızı gibi geliyordu geldi sonra gebelik testi yaptım hamileydim ama hep devam etti kahverengi siyah gibi bazen kırmızı gibi kırmızılık artınca düşük oldu. Seninki inşallah öyle değildir ama bir bak evde test varsaKızlar 28 Nisan’da 1 sene sonra ilk defa ilaçsız adet oldum.
Son 2-3 aydır kahverengi akıntıyla başlayıp kırımızı adet kanına dönüyordu. Ama ilk defa kahverengi siyah arası renk gördüm çoğunluk. Afedersiniz lavoboya çıktıkça kırmızı renk gördüm. Böyle çamur gibi geliyor
İnternetten baktım 2 günden daha azsa doktora başvurun yazıyor.
Bugün 6. günüm. 6 gündür böyle.
Başına gelen var mı? Neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?