Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha Benim gibi biri daha çıktı ben de hepsini yapıyorum bir de vitamin kullanıyorum inşallah ise yarar yaptığımız her sey

Hep ikiz istemişimdir biliyormusunuz ailemde yok ama diyorum eşime ikiz olsa keske falan içim çok istiyor ikiz bebeği
Yani tabloya baktınız bu tablodan kaçarmı kızlar

Güzel değerlendirmişsin ama kendini öyle şartlandırma.

Hiç belli olmuyor çünkü martta iyi değerlendirmiştim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı.
Nisan'da saldım olursa olur modunda yumurtlama günümü bilmiyordum, seyrek oldu ilişki ama tutmuş.

İnşallah olur diyelim iki kere yumurtlaman ihtimali arttırıyor tabiki, Allah hayırlısını versin bakmışsın ikizler geliyor

Oo Hadi bakalım inşallah bir hayırlı haber daha alicaz heralde,,

Kızlar 28 Nisan’da 1 sene sonra ilk defa ilaçsız adet oldum.
Son 2-3 aydır kahverengi akıntıyla başlayıp kırımızı adet kanına dönüyordu. Ama ilk defa kahverengi siyah arası renk gördüm çoğunluk. Afedersiniz lavoboya çıktıkça kırmızı renk gördüm. Böyle çamur gibi geliyor
İnternetten baktım 2 günden daha azsa doktora başvurun yazıyor.
Bugün 6. günüm. 6 gündür böyle.
Başına gelen var mı? Neden olabilir?

Hamile olma ihtimalin var mı benim düşükten önce adet zamanı böyle çamur gibi kahverengi geliyordu ben hep bugün yarın diye bekledim bir hafta çoğunlukla kahve bazen az kırmızı gibi geliyordu geldi sonra gebelik testi yaptım hamileydim ama hep devam etti kahverengi siyah gibi bazen kırmızı gibi kırmızılık artınca düşük oldu. Seninki inşallah öyle değildir ama bir bak evde test varsa

Kuzum valla kaçamaz geliyor bana daha ne edeyim adete kadar yani olana kadar 2 günde bir devam etmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…