- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Belkide hamile oldugun icin oyle cikiyordur gebelik testi yapsanaNormalde bugün adet olmam gerek
31 Mart’ta adet oldum 6 Nisa’nda bitti
Benim adet 2-3 gün oynuyor ama tablom bugün başlamak üzere diyor bugün zaten 33.günüm adetimin ilk gününü sayarsak.
Bakalım nasip inşallahgeç yumurtlama da olabilir di mi
Canım bu gebelik olabilir bence ya testin var mıBunlarda 27-28-29 Nisan
30 nisanda silikse evet o da olabilir ama gebelikmiş gibi içime doğdu inşallah öyledirYok kuzum ama 30 nisanda silik çıktı geç yumurtlama olmuş olabilirim di mi
Canim canini sikmak istemem ama Tam bilmemekle birlikte okudugum yorumlarda hamile olanlarin lh testi çok koyu çıkmıştı. Yine de emin diilim sen yarın bi test al bence. Bilen okuyan olursa sana daha net bilgi verebilirCanim elimde yumurtlama testi vardı onu yaptım T çizgisi Silik çıktı ama sonra zaman geçtikçe koyulasti.
Başladım vallaSen başladın değil mi
Bat bugun canım test yaptin mi adet belirtisi var miGüzel haberlerini yakın zamanda alırız inş :)
Başladım valla
Bat bugun canım test yaptin mi adet belirtisi var mi
Aynen Kuzum geç gelip strese sokmadı beni en azından hissizim şu an sende ne var ne yokÜzülme canım demek daha zamanı varmış. Çalışmalara devam☺
Insallah yerlesmedir ve gelmezHiç bir belirti yok ya. Dün pembe akıntım oldu bir iki damla oda yok anlamadımama olacakmışım gibi hissediyorum
Aynen Kuzum geç gelip strese sokmadı beni en azından hissizim şu an sende ne var ne yok
İnşşş olmazsın hayırlısıylaBenim zaten hep 1 gün sonra geldiği için çokta umuduma bağlamadım. Ama olacağım galiba ya
Benimkide oyle oldu hangi marka kullandin.Goremedim yumurtlama beklerken adet oldumÇizgiler aynı koyulukta olunca pik oluyor Muş bende ilk defa kullandım bu ay ama pik hiç olmadı baya koyu oldu silikleşti sonradan yine koyulaştı ama hiç pik göremedim ve bıkac gündür epey koyu seyrediyor bat yarin hayırlısı Allah tan dua edip beklıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?