- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
Hayirlisi olsun insallah bat yazanlara hep uzuluyorum .
Başladım valla
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gel. Ne zaman belli olur
Ama yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor muInsallah yerlesmedir ve gelmez
Canım bahsettiğim belirti oluşmaya başladı sanki adet olcakmışım gibi ama göğüslerim daha inmedi de biraz umudum kırıldı açıkçası. Bebek yoksa da zaten ameliyat olucam diyordum ya biraz onla avunuyorumeczhnm sende nasıl durumlar barkı belirti falan senin de yaklaşıyor:)
Canım topikte biri hamile şuan ve normalde olan hassasiyeti bu ay olmamışYa zaten ben olacağımı biliyordum hatta yazdım buraya çünkü göğüs hassasiyetim olmadı ve ordan anladım ..
Göğüslerdeki Hassasiyet Yumurtlamadan itibaren başlar adet yaklaşınca yavaş yavaş yumuşar hassasiyet kaybeder
Hamileysen durum tam tersi olur git gide hassasiyet artışı olurmuş..
Bende öyle bi durum olmadığı için ordan anlıyorum fazla ümitlenmiyorum o yüzden..
Benim için en ciddi belirti Göğüs
Gec yumurtlama olduysa olabilir aynen canım, inşallah öyledirAma yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor mu ☹
Yumurtlamadan sonra 14.gün gelen adet oluyor
Ama geç döllenme olduysa ya da geç yumurtlamaysa inş yerleşmedir
Almaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorumBen aslında ovülasyon testi almak istiyorum ama uygulama hep doğru tarihi veriyor
Ve vücudumdan da anlıyorum acaba yine de alsam mı ki test sizce?
Aaaaa ciddi mi ya ilk kez duyuyorum gerçektenCanım topikte biri hamile şuan ve normalde olan hassasiyeti bu ay olmamış
Bende aynı durumdayım canım benim oğlum da 3 yaşında. Bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum burayı okudukça iyice heveslendim :)Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Bir çocuğum var 4 yaşında. Arası çok açılmadan bir kardeşi olsun istiyordum. Korona çıktığından dolayı tedirginim. Bu süreçte hamile kalmak nasıl olur. Doktora kontrole gitmek filan zor olmaz mısiz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım bahsettiğim belirti oluşmaya başladı sanki adet olcakmışım gibi ama göğüslerim daha inmedi de biraz umudum kırıldı açıkçası. Bebek yoksa da zaten ameliyat olucam diyordum ya biraz onla avunuyorum
E senin adet başlamadı mı o zaman yerleşme olamaz mı ya
Hadi bakalım ben senden çok umutluydum bu ay inşallah olmazHayırlısı olsun canım. Ara ara regl ağrısı oluyor. Bilmiyorum umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Olursamda bende diyete başladım o sırada iyice kilo vermiş olurum bende :)
Bu ay ovulasyonla falan takip edince şansın daha da artar canım inşallahVe bende oldum bu ayda kısmet değilmiş. 28 mayısı bekleyeceğim şimdi
Bu ay ovulasyonla falan takip edince şansın daha da artar canım inşallah
CAnım Ağustos’tan 3 yaşına girecek bir kızım var bu söylediklerinin hepsini yaşadım şimdi 2.ciyi istiyorum nasipse kardeş dün adet günümdü olmadım geçen hafta test yaptım çok inçe hayalet çizgi çıktı.acaba idrarın çizgisi mi diye düşündüm su sıçrattım çünkü bi yerde okumuştum testin son hali bu
Testimin son durumuCAnım Ağustos’tan 3 yaşına girecek bir kızım var bu söylediklerinin hepsini yaşadım şimdi 2.ciyi istiyorum nasipse kardeş dün adet günümdü olmadım geçen hafta test yaptım çok inçe hayalet çizgi çıktı.acaba idrarın çizgisi mi diye düşündüm su sıçrattım çünkü bi yerde okumuştum testin son hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?