Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah yerlesmedir ve gelmez
Ama yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor mu
Yumurtlamadan sonra 14.gün gelen adet oluyor
Ama geç döllenme olduysa ya da geç yumurtlamaysa inş yerleşmedir

Ben aslında ovülasyon testi almak istiyorum ama uygulama hep doğru tarihi veriyor
Ve vücudumdan da anlıyorum acaba yine de alsam mı ki test sizce?

eczhnm sende nasıl durumlar barkı belirti falan senin de yaklaşıyor:)
Canım bahsettiğim belirti oluşmaya başladı sanki adet olcakmışım gibi ama göğüslerim daha inmedi de biraz umudum kırıldı açıkçası. Bebek yoksa da zaten ameliyat olucam diyordum ya biraz onla avunuyorum
E senin adet başlamadı mı o zaman yerleşme olamaz mı ya

Canım topikte biri hamile şuan ve normalde olan hassasiyeti bu ay olmamış

S Storycan Adeti beklerim canım 13 mayıs
Ama yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor mu ☹
Yumurtlamadan sonra 14.gün gelen adet oluyor
Ama geç döllenme olduysa ya da geç yumurtlamaysa inş yerleşmedir
Gec yumurtlama olduysa olabilir aynen canım, inşallah öyledir Test için de yumurtlamani bariz anliyorsan bence gerek yok

Ben aslında ovülasyon testi almak istiyorum ama uygulama hep doğru tarihi veriyor
Ve vücudumdan da anlıyorum acaba yine de alsam mı ki test sizce?
Almaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum

Bende aynı durumdayım canım benim oğlum da 3 yaşında. Bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum burayı okudukça iyice heveslendim :)

Hayırlısı olsun canım. Ara ara regl ağrısı oluyor. Bilmiyorum umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Olursamda bende diyete başladım o sırada iyice kilo vermiş olurum bende :)

Hayırlısı olsun canım. Ara ara regl ağrısı oluyor. Bilmiyorum umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Olursamda bende diyete başladım o sırada iyice kilo vermiş olurum bende :)
Hadi bakalım ben senden çok umutluydum bu ay inşallah olmaz
Böyle olunca bende de test yapma isteği oluşuyor yoksa biran önce öğreneyim diye

CAnım Ağustos’tan 3 yaşına girecek bir kızım var bu söylediklerinin hepsini yaşadım şimdi 2.ciyi istiyorum nasipse kardeş dün adet günümdü olmadım geçen hafta test yaptım çok inçe hayalet çizgi çıktı.acaba idrarın çizgisi mi diye düşündüm su sıçrattım çünkü bi yerde okumuştum testin son hali bu

Testimin son durumu

Eklentiler

• 834EA182-0204-413A-9D6B-C52236CE1375.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…