Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yapmıştım. Adete 2 gün var ken çıkmamıştı adetim yok şuan adet belirtilerim de yok şimdi hiç testle uğraşmicam direk kan vericem
Erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba hala

Erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba hala
Yumurtlama zamanını biliyorsan ona göre değerlendir canım geç yumurtlama olduysa çıkmayabilir

Merhaba kizlaarrr
Bir şey soracağım size. İlişki olduktan sonra eğer gebelik olduysa belirtileri kaç gün sonra kendini belli eder göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı, aşırı akıntı; grubunuzda okuduğum belirtiler bunlar. Dahası var mı

Benim ağlayasım geliyordu bazen ve sinir durumu vardı bende kızlar. Hala eşime sürekli saçma sapan şeylerden sinirleniyorum

Ağlama durumuna da çok daralirsam başka odaya gidip içimi çeke çeke ağlıyorum rahatlıyorum

Ama duygusallık mı sinir mi dersen sinir daha çok oldu hatta geciktiğim için eşime de demiştim regl olamadım diye bende aşırı sinir oldu diye.

Son düzenleme:
Benimde rahimde incelme var nar suyu iyi geliyormuş onada başlayacağım
Canım arkadaşım da aynı sorun vardı. Nar suyu çok iyi geliyormuş gerçekten hergün aksatmadan içti ve günde 5 km yürü demişti doktoru. Yürüyüş de çok iyi geliyormuş kalınlaştırmaya. Eğer yürüyemiyorsun evde leslie yap. Arkadaşım faydasını gördü nar suyu ve yürüyüşün.

Kızlar benim de bat 8 Mayıs hiç belirtim yok umudum da yok hissetmiyorum doğrusu Biraz su halinde akıntı oluyor daha önce olmazdı, tek farklı olan bu vücudumda

Yaaa hayırlısı olsun
Ben bu ay testere dıslı aslan pencesi ıcmeye basladım. Çok övdüler

Benimde rahimde incelme var nar suyu iyi
Yani faydasını görenler var iyi. Yürüyüş yaparım iyi olur benim içinde

Hiç bir belirti yok ya. Dün pembe akıntım oldu bir iki damla oda yok anlamadım ama olacakmışım gibi hissediyorum
hadi inşallah canım güzel haberler bekliyorum senden. yerleşiyodur bebişin inşallah

Oldum kuzu bu ayda olmadı
Hadi ya sen de benim gibi öncesinde pembelik geliyor demek ki. Üzülmek yok kuzum önümüzdeki aya odaklanıyorsun hem korona açısından daha rahat olur ve bebişin gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…