Erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba halaErken yapmıştım. Adete 2 gün var ken çıkmamıştı adetim yok şuan adet belirtilerim de yok şimdi hiç testle uğraşmicam direk kan vericem
Ben zaten gergin zamanlar geçiriyorum ayırt edemedim açıkçası.
İnşallah hamilesindirBen hala adet olmadımgöğüslerim daha çok şişti bugün dua edin kızlar pazartesi kan vericem
Yumurtlama zamanını biliyorsan ona göre değerlendir canım geç yumurtlama olduysa çıkmayabilirErken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba hala
hayir olmuyorduAnladım canım öncesinde oluyor muydu normal adet olduğun aylarda
Canım arkadaşım da aynı sorun vardı. Nar suyu çok iyi geliyormuş gerçekten hergün aksatmadan içti ve günde 5 km yürü demişti doktoru. Yürüyüş de çok iyi geliyormuş kalınlaştırmaya. Eğer yürüyemiyorsun evde leslie yap. Arkadaşım faydasını gördü nar suyu ve yürüyüşün.Benimde rahimde incelme var nar suyu iyi geliyormuş onada başlayacağım
İnşallah gebelik vardır da çıkar canımBugün çatlatma iğnesinin 15. Günü yarın test yapsam çıkar heralde artık ya
İnşallah kuzumŞifa olsun canım inşallah sebep olur da kucağına alırsın bebişini
Ananas falan da yiyolar sanırımBenimde rahimde incelme var nar suyu iyi geliyormuş onada başlayacağım
Takvime göre 21 Nisan diye biliyorum ama. Geç yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayacağız?Yumurtlama zamanını biliyorsan ona göre değerlendir canım geç yumurtlama olduysa çıkmayabilir
Yaaahayırlısı olsun
Ben bu ay testere dıslı aslan pencesi ıcmeye basladım. Çok övdüler
Canım arkadaşım da aynı sorun vardı. Nar suyu çok iyi geliyormuş gerçekten hergün aksatmadan içti ve günde 5 km yürü demişti doktoru. Yürüyüş de çok iyi geliyormuş kalınlaştırmaya. Eğer yürüyemiyorsun evde leslie yap. Arkadaşım faydasını gördü nar suyu ve yürüyüşün.
hadi inşallah canım güzel haberler bekliyorum senden. yerleşiyodur bebişin inşallahHiç bir belirti yok ya. Dün pembe akıntım oldu bir iki damla oda yok anlamadımama olacakmışım gibi hissediyorum
Ananas falan da yiyolar sanırım
hadi inşallah canım güzel haberler bekliyorum senden. yerleşiyodur bebişin inşallah
Hadi yaOldum kuzu bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?