Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fk [13.05.2020]

Testimin son durumu
Var sanki hayırlı olsun şu yüzden soruyorum benim illa olur böyle gerginlik duygusallık başlayınca da hemen adet olacağımı düşünüyorum, acaba hamilelik olunca da oluyor mu kendimi çok üzmeyeyim dedim

Aa test yapmış mıydın
Erken yapmıştım. Adete 2 gün var ken çıkmamıştı adetim yok şuan adet belirtilerim de yok şimdi hiç testle uğraşmicam direk kan vericem

Yaaa hayırlısı olsun
Ben bu ay testere dıslı aslan pencesi ıcmeye basladım. Çok övdüler

Benimde rahimde incelme var nar suyu iyi geliyormuş onada başlayacağım

Kizlar herseye agliyorum bi iki gundur bi garibim ya dün gece de asiri bi mide agrisi cektim iftardan sahura kadar ve sonrasinda da devam etti . Her gece anlamsiz bi ruya goruyorum iyi degilim galiba ben

Beyaz akintim oluyo idrara cikmam artti az az geliyo hafif batmalar yasiyorum ve bat 9 mayis ne diyosunuz

Canım bende tiroid vardı ilaca başladım 2 aydır düzene şimdi girdi 34 günde bir adet oluyorum
Ayni bn guatir var gec yumurtlamissin bu ay ayni durumdayiz adet gununden 2 gun sonra ikinci kez yumurtladim hala adet olmadim bkliom insallah hakkimizda hayirlisi olur aget gunun ne zmndi senin

Beyaz akintim oluyo idrara cikmam artti az az geliyo hafif batmalar yasiyorum ve bat 9 mayis ne diyosunuz
Ben de psikolojik olarak aynı durumdayım ama bana her ay olur adet öncesi hatta dediğim gibi bunu adet belirtisi sanıyordum hamilelik belirtisi de olabilirmiş, yani ikisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…