Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de psikolojik olarak aynı durumdayım ama bana her ay olur adet öncesi hatta dediğim gibi bunu adet belirtisi sanıyordum hamilelik belirtisi de olabilirmiş, yani ikisi de olabilir
BENim akintim hep vardir ama gunluk ped kullanirim surekli yani oyle.. o da normal bnde o zaman ama mide yanmasi , mide agrisi ve tuhaf ruyalar

Bende başta çok dikkatliydimm ama şimdi bu ay hiç umrumda değl gün aşırı ilişkiye dikkat ederim en fazla hiç yumurtlama günün falan takip etmicem hayırlısıyla olur inşallah

Bende başta çok dikkatliydimm ama şimdi bu ay hiç umrumda değl gün aşırı ilişkiye dikkat ederim en fazla hiç yumurtlama günün falan takip etmicem hayırlısıyla olur inşallah
Adet olmadin dimi hala kuzum sen

Olur inşallah canım, tesadüf değildir herhalde kaç kişiden okuduk kafasının daha rahat olduğu düşünmediği ay hamile kalanları.

Olur inşallah canım, tesadüf değildir herhalde kaç kişiden okuduk kafasının daha rahat olduğu düşünmediği ay hamile kalanları.
Bu ay bende öyle düşünüyorum bakalım canım nasip tabi inşallah olurr dua edin bizlerede

Kızlarr benim 3 günüm kaldı ve adet olucakmış gibi hissediyorum. Bende tuhaf olan korunmasız başladığımdan beri bütün hamilelik belirtileri var ve daha çok ağrılarlada adet geçiriyorum anlayamadım gitti

Öyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur diyorlar. İnşallah doğrudur.

Canizm canini sikmak istemem ama Tam bilmemekle birlikte okudugum yorumlarda hamile olanlarin lh testi çok koyu çıkmıştı. Yine de emin diilim sen yarın bi test al bence. Bilen okuyan olursa sana daha net bilgi verebilir
Bekleyeceğim , bakalım .

Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı

Eklentiler

• IMG20200503151359.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20200503151227.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 48
İnşallah gebelik vardır da çıkar canım
İnşallah canım
Takvime göre 21 Nisan diye biliyorum ama. Geç yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayacağız?
Takvimler yanlış çıkıyor genelde, ovulasyon testiyle bilebiliyorsunuz sadece onu.
Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
Daha olmamış canım yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…