BENim akintim hep vardir ama gunluk ped kullanirim surekli yani oyle.. o da normal bnde o zaman ama mide yanmasi , mide agrisi ve tuhaf ruyalarBen de psikolojik olarak aynı durumdayım ama bana her ay olur adet öncesi hatta dediğim gibi bunu adet belirtisi sanıyordum hamilelik belirtisi de olabilirmiş, yani ikisi de olabilir
Insallah guzl hber veririz bu yaBugün yarın olmam gerek canım bekliyorum
Stres çok etikiiliyor maalesefBen bu ay erteledim..virus murus derken stresten olmuyor galiba.
Bak kuzenime attim yazdığını canım böyle dedi.
Olabilir yine de bir gün beklesin adet bazen psikolojik olarak da öyle gelir ama büyük olasılıkla yerleşmedir
GünaydınGünaydın kızlaaarr
Bende başta çok dikkatliydimm ama şimdi bu ay hiç umrumda değl gün aşırı ilişkiye dikkat ederim en fazla hiç yumurtlama günün falan takip etmicem hayırlısıyla olur inşallahGüzel değerlendirmişsin ama kendini öyle şartlandırma.
Hiç belli olmuyor çünkü martta iyi değerlendirmiştim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı.
Nisan'da saldım olursa olur modunda yumurtlama günümü bilmiyordum, seyrek oldu ilişki ama tutmuş.
İnşallah olur diyelim iki kere yumurtlaman ihtimali arttırıyor tabiki, Allah hayırlısını versin bakmışsın ikizler geliyor
Adet olmadin dimi hala kuzum senBende başta çok dikkatliydimm ama şimdi bu ay hiç umrumda değl gün aşırı ilişkiye dikkat ederim en fazla hiç yumurtlama günün falan takip etmicem hayırlısıyla olur inşallah
Bende başta çok dikkatliydimm ama şimdi bu ay hiç umrumda değl gün aşırı ilişkiye dikkat ederim en fazla hiç yumurtlama günün falan takip etmicem hayırlısıyla olur inşallah
Yok canım oldu bittti çok şükür buraya yazdıktan iki üç gün sonra olmuştum. Başladık yemi aya cok şükür bakalım neler olcakAdet olmadin dimi hala kuzum sen
Bu ay bende öyle düşünüyorum bakalım canım nasip tabi inşallah olurr dua edin bizleredeOlur inşallah canım, tesadüf değildir herhalde kaç kişiden okuduk kafasının daha rahat olduğu düşünmediği ay hamile kalanları.
Insallah bu ay tutar kuzumYok canım oldu bittti çok şükür buraya yazdıktan iki üç gün sonra olmuştum. Başladık yemi aya cok şükür bakalım neler olcak
İnşallah canımm bu ay hepimizin yüzü gülsüm inşallahInsallah bu ay tutar kuzum
Öyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur diyorlar. İnşallah doğrudur.Kızlarr benim 3 günüm kaldı ve adet olucakmış gibi hissediyorum. Bende tuhaf olan korunmasız başladığımdan beri bütün hamilelik belirtileri var ve daha çok ağrılarlada adet geçiriyorum anlayamadım gitti
İnşallah öyledirÖyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur diyorlar. İnşallah doğrudur.
Bekleyeceğim , bakalım .Canizm canini sikmak istemem ama Tam bilmemekle birlikte okudugum yorumlarda hamile olanlarin lh testi çok koyu çıkmıştı. Yine de emin diilim sen yarın bi test al bence. Bilen okuyan olursa sana daha net bilgi verebilir
Insallah cnm bnmmmİnşallah canımm bu ay hepimizin yüzü gülsüm inşallah
Bende merak ettim naptı acaba regl olmamıştır inşallahAzze gelmedin mi daha kız nerelerdesin bat ın a çok az kaldı
İnşallah canımİnşallah gebelik vardır da çıkar canım
Takvimler yanlış çıkıyor genelde, ovulasyon testiyle bilebiliyorsunuz sadece onu.Takvime göre 21 Nisan diye biliyorum ama. Geç yumurtlama olup olmadığını nasıl anlayacağız?
Daha olmamış canım yumurtlamaKizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?