Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hemen yap güzel haberlerini bekliyoruz :)
CAnım biraz sıkışmayı beklıyorum ama sıkılacak gibi değilim daha gelmedi bile gelsin yapıcam bilerek fazla aldım ki ilk idrarlada yapayım sabah :))

Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben dün gece dayanamayıp test yaptım ilk 5 dk da hayali çizgi görüyordum ama çok net değildi şimdi uyandığımda baktım belirginlesme azda olsa var sonra aklıma geldi suya tütün eğer kırmızılık kaybolmazsa vardır dediğiniz bende suya tuttum ve sonuç bu bı bakın çok heveslenmek istemiyorum tabi Çarşamba günü testi yineliycem bakalım ne çıkacak

Eklentiler

• IMG_20200504_095928~2.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200504_095928.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 75
ben resmî açmadan gördüm

canım var gibi ama, elinde test varsa yeniden yapta, için rahat etsin, net olarak

Tebrik ederim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.

Canım görünüyor. Bugün tekrar yapsana

Günaydınn kimyasal olduğunu nasıl anladiniz? Sizi üzmez ise..
Kahverengi lekem geldi adetten önce ama başta onu yerleşme sandım çünkü testlerim pozitifti hep doktors gittim kands geneliktede pozitif cıkmıştı sonuç. Ama cok fazla karnım agrıyordu kramp giriyodu iki gün sonra tekrsr yaptırdıgımda hiç artmamıştı doktor kimyasal gebelik demiişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…