2. Hafif çizgiyi o kadar çok araştırdımki :) bence daha zamanı var. Bikaç gün daha sabredelim. Olacak inşallah.
Eki Görüntüle 2629748 GunaydınKızlar bugun test günüeczanede birtek bunu buldum iyimi ki bunlar erken gebelik yoktu
Bugün bat günün dü dmei. Kullanmıştım bundan ben. Varsa çıkar inşEki Görüntüle 2629748 GunaydınKızlar bugun test günüeczanede birtek bunu buldum iyimi ki bunlar erken gebelik yoktu
CAnım biraz sıkışmayı beklıyorum ama sıkılacak gibi değilim daha gelmedi bile gelsin yapıcam bilerek fazla aldım ki ilk idrarlada yapayım sabah :))Hadi hemen yap güzel haberlerini bekliyoruz :)
Yok canım bat gecikti 2 veya 3unde olmam gerekirdi sadece lekelendim herkes yerleşmeye benzetti bakalm hayırlısıBugün bat günün dü dmei. Kullanmıştım bundan ben. Varsa çıkar inş
ben resmî açmadan gördümKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben dün gece dayanamayıp test yaptım ilk 5 dk da hayali çizgi görüyordum ama çok net değildi şimdi uyandığımda baktım belirginlesme azda olsa var sonra aklıma geldi suya tütün eğer kırmızılık kaybolmazsa vardır dediğiniz bende suya tuttum ve sonuç bu bı bakın çok heveslenmek istemiyorum tabi Çarşamba günü testi yineliycem bakalım ne çıkacak
canım sni kendimden daha cok merak ediyorumCAnım biraz sıkışmayı beklıyorum ama sıkılacak gibi değilim daha gelmedi bile gelsin yapıcam bilerek fazla aldım ki ilk idrarlada yapayım sabah :))
Hemen yapppp.Eki Görüntüle 2629748 GunaydınKızlar bugun test günüeczanede birtek bunu buldum iyimi ki bunlar erken gebelik yoktu
canım var gibi ama, elinde test varsa yeniden yapta, için rahat etsin, net olarakKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben dün gece dayanamayıp test yaptım ilk 5 dk da hayali çizgi görüyordum ama çok net değildi şimdi uyandığımda baktım belirginlesme azda olsa var sonra aklıma geldi suya tütün eğer kırmızılık kaybolmazsa vardır dediğiniz bende suya tuttum ve sonuç bu bı bakın çok heveslenmek istemiyorum tabi Çarşamba günü testi yineliycem bakalım ne çıkacak
Tebrik ederim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben dün gece dayanamayıp test yaptım ilk 5 dk da hayali çizgi görüyordum ama çok net değildi şimdi uyandığımda baktım belirginlesme azda olsa var sonra aklıma geldi suya tütün eğer kırmızılık kaybolmazsa vardır dediğiniz bende suya tuttum ve sonuç bu bı bakın çok heveslenmek istemiyorum tabi Çarşamba günü testi yineliycem bakalım ne çıkacak
canım sni kendimden daha cok merak ediyorum
Kızlar lavobaya gitmiştim uyanınca şimdi yaparsam çıkarımı negatif görürsem cok üzülürüm cesaret edemıyorum offfHemen yapppp.
Kızlar lavobaya gitmiştim uyanınca şimdi yaparsam çıkarımı negatif görürsem cok üzülürüm cesaret edemıyorum offf
Kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben dün gece dayanamayıp test yaptım ilk 5 dk da hayali çizgi görüyordum ama çok net değildi şimdi uyandığımda baktım belirginlesme azda olsa var sonra aklıma geldi suya tütün eğer kırmızılık kaybolmazsa vardır dediğiniz bende suya tuttum ve sonuç bu bı bakın çok heveslenmek istemiyorum tabi Çarşamba günü testi yineliycem bakalım ne çıkacak
TAMAM beş dakka sonra görüşelimYaaa çıkar yap yaapp:)
Kız yap, negatif görmek belirsizlikten daha iyi, sonuca varıyorsun en azındanKızlar lavobaya gitmiştim uyanınca şimdi yaparsam çıkarımı negatif görürsem cok üzülürüm cesaret edemıyorum offf
Kahverengi lekem geldi adetten önce ama başta onu yerleşme sandım çünkü testlerim pozitifti hep doktors gittim kands geneliktede pozitif cıkmıştı sonuç. Ama cok fazla karnım agrıyordu kramp giriyodu iki gün sonra tekrsr yaptırdıgımda hiç artmamıştı doktor kimyasal gebelik demiişti canımGünaydınn kimyasal olduğunu nasıl anladiniz? Sizi üzmez ise..
Yaptım beklıyorumKız yap, negatif görmek belirsizlikten daha iyi, sonuca varıyorsun en azından
HCG 2 günde bir artıyor ya bide daha 1 hafta var regle o yüzden Çarşamba yapıyım diyorumbelirgin net bir şey görmek adınacanım var gibi ama, elinde test varsa yeniden yapta, için rahat etsin, net olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?