Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı bende senim dediğin gibi yapıcam canım. Gün aşırı ilişki ovulasyon testi zaten hiç yapmadım bilmiyorum bu ay bu şekild yapıcam inşallah tutar olmazsa zaten tekrsr doktorla yumurtlama takibi yaparız

canım var gibi ama, elinde test varsa yeniden yapta, için rahat etsin, net olarak
Testim var ama Çarşamba yapmak istiyorum belki durduğu için böyle olmuştur şeytan başımdan gitmiyor bu konuda malum gebelik kayıplarına yaşadığım için

Ne olduğunu ben de anlamadım bugun 30.gun acaba biraz daha mı beklemeliyim

Canım benim de dün olmam lazımdı olmadım daha sabah test yaptım negatif çıktı. Bende bekliyorum bakalım hayırlısı

Kızlar ateş basması hamilelik belirtisi mi. Çok kötü sıcak basıyor kapı pencereyi açtım askılıyla duruyorum yanıyorum dkskdjsoeele şimdi ateşimi ölçüm 37 derece birde ay varımdır bişey ya öf :))

Arkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı

Eklentiler

• 1CF851EA-F7B5-4AB7-8D6A-B42FD475F261.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 42
  • AE20B180-08D5-4FE7-9661-CDDB491CF4E6.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı

Hamilelikte oluyormuş öyle olması

Evet hamilelik belirtisi canım hadi insallah hamile haberlerini alalım

Canım benim de dün olmam lazımdı olmadım daha sabah test yaptım negatif çıktı. Bende bekliyorum bakalım hayırlısı
Erken olabilir mi acaba ikimiz içinde tamam adet gününde öğrenenler var ama adet geçilmesinden 5 ile 7 gün sonra diyor teste çıkması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…