- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
İnşaallahTebrik ederim. Güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.
Aynı bende senim dediğin gibi yapıcam canım. Gün aşırı ilişki ovulasyon testi zaten hiç yapmadım bilmiyorum bu ay bu şekild yapıcam inşallah tutar olmazsa zaten tekrsr doktorla yumurtlama takibi yaparızCnm ben şimdiye kadar akışına bırakmıştım ilişkiyi olsun yıkamayı zaten 5 dk beklemiyordum. İlk kez bu ay günaşırı ilişki denicez eşimle adet bitiminden adet olana dekcünkü yumurtlama ne zaman bilmiyorum ovulasyon test de yapmadım hiç. Eşim günlük keçiboynuzu pekmezine başladı. İlişki öncesi kahve ve bitter çikolata tüketiyor. Sonrasındada min yarım saat mak. 1.5 saat uzanıcam yastık koyup duruma göre malum ramazan ayı. Bakalım kısmet Rabbim dilerse olur. Al eline telefonu bi instagrama girim desen yarım saate cıkamazsın zaten vakit gecer
Testim var ama Çarşamba yapmak istiyorum belki durduğu için böyle olmuştur şeytan başımdan gitmiyor bu konuda malum gebelik kayıplarına yaşadığım içincanım var gibi ama, elinde test varsa yeniden yapta, için rahat etsin, net olarak
hakkında hayırılısı olsun canım, umarım güzel sonuclanırTestim var ama Çarşamba yapmak istiyorum belki durduğu için böyle olmuştur şeytan başımdan gitmiyor bu konuda malum gebelik kayıplarına yaşadığım için
Eki Görüntüle 2629754 Gene olmadı
yaaa, e o zaman o damlalar neydi? daha öncede olmamıstı demiştinEki Görüntüle 2629754 Gene olmadı
Adet olana kadar hala umut var bekle bakalım
Ne olduğunu ben de anlamadım bugun 30.gun acaba biraz daha mı beklemeliyimAdet olana kadar hala umut var bekle bakalım
Bekle bakalım kaç gün daha. Tekrarla testi yineEki Görüntüle 2629754 Gene olmadı
Her hafta mı değer ölçtüreceğizAy çok sevindim. Güsel sonuçlarla gel bakalım. Bende bugün gidcem kontrole
Ne olduğunu ben de anlamadım bugun 30.gun acaba biraz daha mı beklemeliyim
Canım ben bu resimde hayalet cizgi goruyorum yaa sankiEki Görüntüle 2629754 Gene olmadı
Arkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı
Evet hamilelik belirtisi canım hadi insallah hamile haberlerini alalımKızlar ateş basması hamilelik belirtisi mi. Çok kötü sıcak basıyor kapı pencereyi açtım askılıyla duruyorum yanıyorum dkskdjsoeele şimdi ateşimi ölçüm 37 derece birde ay varımdır bişey ya öf :))
Evet hamilelik belirtisi canım hadi insallah hamile haberlerini alalım
Erken olabilir mi acaba ikimiz içinde tamam adet gününde öğrenenler var ama adet geçilmesinden 5 ile 7 gün sonra diyor teste çıkması içinCanım benim de dün olmam lazımdı olmadım daha sabah test yaptım negatif çıktı. Bende bekliyorum bakalım hayırlısı
Canım gebelik testin varsa yap hamilelik olabilirArkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?