Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken olabilir mi acaba ikimiz içinde tamam adet gününde öğrenenler var ama adet geçilmesinden 5 ile 7 gün sonra diyor teste çıkması için

Benim işte diğer hamilelğimde 4. Günü oda kanda öğrenmiştim. Bekleyelim bakalım inş kırmızıyı görmeyiz yaa

Ay canım ciddi misin elim ayağım titriyor 3 4 gün önce gebelik yaptım negatifti o yüzden şimdi cok korkuyorum yapmaya
Forumda gebeligini bu testlerle ögrenenlerin seninki gibi çıkmıstı canım yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap ama üzülceksen regli gununu bekle bakal insallah güzel haberler verirsin

Forumda gebeligini bu testlerle ögrenenlerin seninki gibi çıkmıstı canım yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap ama üzülceksen regli gununu bekle bakal insallah güzel haberler verirsin
İnşallah canım yarın sabah yapıcam yazarım hemen

inşallah vardır kuzu baya yüksek benim ateş düştü bence ama göğüs uçlarım hala çok acıyor umudumu tam yitirmedim
Bir de senin 8 nisan değil miydi sat 26 günde mi adet oluyorsun

İnşallah canım yarın sabah yapıcam yazarım hemen❤❤❤
Canım bu test farkli oldugu icin soruyorum C si T sini anlayamadım da daha koyu olan T cizgisi dimi gebelik olanların hep öyle çıkmıştı

inşallah vardır kuzu baya yüksek benim ateş düştü bence ama göğüs uçlarım hala çok acıyor umudumu tam yitirmedim
Bir de senin 8 nisan değil miydi sat 26 günde mi adet oluyorsun

Evet canım 8 nisan normalde 25 günde bir oluyorum:) bende şuan ateş basması dışında çok bi belirti de yok. Regl sancısı giriyor arada oldum sanıyorum gidiyorum bişey yok. Yarına kadar olamazsam gidip kan veririm artık. Eşim regl oldum sanıyorum. İnş vardırda baya sürpriz olur :)

Bence o yüzden senin hemen çıkmıyor canım 25 gün kısa bir döngü çünkü döllenmeden sonra 14 gün ya
Yaa ben de onu soracaktım ben de öyle yapmayı planlıyorum sağlıklı bir artış olana kadar regl oldum dicem

Ya aslında dün lekelenmem olunca oldum dedim sonra devamı gelmeyince söylemim bu sefer olunca tekrar hayal kırıklığına uğramasın dedim:) haklısın kısa oluyor regl döngüö onu hiç düşünmedim :) ay hadi inş güzel haberler verelim artık yaaaa

Azze gelll artık. Ama güzel haberlerle gel lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…