Yarın sabah tekrarlıcam canımCanım ben bu resimde hayalet cizgi goruyorum yaa sanki
Ay canım ciddi misin elim ayağım titriyor 3 4 gün önce gebelik yaptım negatifti o yüzden şimdi cok korkuyorum yapmayaCanım gebelik testin varsa yap hamilelik olabilir
Ay ben gördüm.Eki Görüntüle 2629759 Hayalet mi var sanki
Ilk idrarını yapmıstın dimi bu ikincisi ise ondan da cok silik olmus olabilorYarın sabah tekrarlıcam canım
Erken olabilir mi acaba ikimiz içinde tamam adet gününde öğrenenler var ama adet geçilmesinden 5 ile 7 gün sonra diyor teste çıkması için
Forumda gebeligini bu testlerle ögrenenlerin seninki gibi çıkmıstı canım yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap ama üzülceksen regli gununu bekle bakalAy canım ciddi misin elim ayağım titriyor 3 4 gün önce gebelik yaptım negatifti o yüzden şimdi cok korkuyorum yapmaya
İnşallah canım yarın sabah yapıcam yazarım hemenForumda gebeligini bu testlerle ögrenenlerin seninki gibi çıkmıstı canım yarın sabah ilk idrarınla gebelik testi yap ama üzülceksen regli gununu bekle bakalinsallah güzel haberler verirsin
inşallah vardır kuzu baya yüksekKızlar ateş basması hamilelik belirtisi mi. Çok kötü sıcak basıyor kapı pencereyi açtım askılıyla duruyorum yanıyorum dkskdjsoeele şimdi ateşimi ölçüm 37 derece birde ay varımdır bişey ya öf :))
Canım bu test farkli oldugu icin soruyorum C si T sini anlayamadım da daha koyu olan T cizgisi dimi gebelik olanların hep öyle çıkmıştıİnşallah canım yarın sabah yapıcam yazarım hemen❤❤❤
Canım normal gebelikle yine çıkmayabilir başka eczaneden erken gebelik al bence bir de bu yerleşme olduktan sonra başlamıyor mu hormon artışı acaba o yüzden mi daha çıkmıyorYarın sabah tekrarlıcam canım
Aynen canım daha koyu olan kontrol cizgisi ama daha önce adete yakın hiç böyle cıkmamıstıCanım bu test farkli oldugu icin soruyorum C si T sini anlayamadım da daha koyu olan T cizgisi dimi gebelik olanların hep öyle çıkmıştı
O zamam güzel haberlerini bekliyorum canımAynen canım daha koyu olan kontrol cizgisi ama daha önce adete yakın hiç böyle cıkmamıstı
inşallah vardır kuzu baya yüksekbenim ateş düştü bence ama göğüs uçlarım hala çok acıyor umudumu tam yitirmedim
Bir de senin 8 nisan değil miydi sat 26 günde mi adet oluyorsun
Sanırım ateş de hamilelik belirtisi.Kızlar ateş basması hamilelik belirtisi mi. Çok kötü sıcak basıyor kapı pencereyi açtım askılıyla duruyorum yanıyorum dkskdjsoeele şimdi ateşimi ölçüm 37 derece birde ay varımdır bişey ya öf :))
Sağlıklı bir yğkselişmii diye betahcg istiyor dr taki kalp atımı duyana kadar.Her hafta mı değer ölçtüreceğiz
Bence o yüzden senin hemen çıkmıyor canım 25 gün kısa bir döngü çünkü döllenmeden sonra 14 gün yaEvet canım 8 nisan normalde 25 günde bir oluyorum:) bende şuan ateş basması dışında çok bi belirti de yok. Regl sancısı giriyor arada oldum sanıyorum gidiyorum bişey yok. Yarına kadar olamazsam gidip kan veririm artık. Eşim regl oldum sanıyorum. İnş vardırda baya sürpriz olur :)
Anladım canımSağlıklı bir yğkselişmii diye betahcg istiyor dr taki kalp atımı duyana kadar.
Bence o yüzden senin hemen çıkmıyor canım 25 gün kısa bir döngü çünkü döllenmeden sonra 14 gün ya
Yaa ben de onu soracaktım ben de öyle yapmayı planlıyorum sağlıklı bir artış olana kadar regl oldum dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?