YA oturduğum yer merkez değil yakında bitane eczane var bakalm merkeze inecek biri vardan aldıracamCanım normal gebelikle yine çıkmayabilir başka eczaneden erken gebelik al bence bir de bu yerleşme olduktan sonra başlamıyor mu hormon artışı acaba o yüzden mi daha çıkmıyor
Ikıncı canımIlk idrarını yapmıstın dimi bu ikincisi ise ondan da cok silik olmus olabilor
İlk idrarla yap canım daha net çıkacaktırIkıncı canım
Gebelik olabilir. Ovulasyon testleriyle de bata yakın çift çizgi ile ogrenebiliniyor gebelik. İnşallah güzel haberlerle dönersiiinArkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı
İnşallah canım inşallah mayıs bize bahar getirsinYa aslında dün lekelenmem olunca oldum dedim sonra devamı gelmeyince söylemim bu sefer olunca tekrar hayal kırıklığına uğramasın dedim:) haklısın kısa oluyor regl döngüö onu hiç düşünmedim :) ay hadi inş güzel haberler verelim artık yaaaa
CAnım hamilelik olduktan sonra ilk idrarlada yapsan son idrarla da yapsan cıkıyooo tabi yşne demekte yarar var ama umutlar çöpİlk idrarla yap canım daha net çıkacaktırgüzel haberini bekliyoruz
Şubat ayında oldumeraba canım ne zaman düsük oldu
Rüyamda meme uçlarım öylembir yanıyorduki bildiğin acısını hatırlıyprum dokunamıyprdum psikolojim bozulmaya gidiyor gerçekten yavaş yavaş
Ah inşallah üzerine kalmadır diyeceğim ama gecikince 3. Gun test yapmıştım negatiftiCanım hormonelde oluyor sürekli korunmasız ilişki yaşadığımızda vajina kasılarak içerideki sıvıları (meni) atıyor bazen bu sancıya sebep oluyor. Ama şunu da eklemek istiyorum üzerine kalma gibi bir durum söz konusu çevremde çok şahit oldum üstelik 2-3 ay adet gören de olabiliyorRabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Ben geçen ay 3 gün gecikince söyledim sonu hayal kırıklığı oldu çok sevindi çok heyecanlandi ertesi gün regl oldumYa aslında dün lekelenmem olunca oldum dedim sonra devamı gelmeyince söylemim bu sefer olunca tekrar hayal kırıklığına uğramasın dedim:) haklısın kısa oluyor regl döngüö onu hiç düşünmedim :) ay hadi inş güzel haberler verelim artık yaaaa
Bende bu ay denemeye çalışayım. Yatmak neyse de ılık suyla duş diyorlar onu hiç beceremiyorumBende öyleyim valla koşa koşa duşama artık doktorda yatman gerekiyor deyince mecburen yatıyorum
İnşAllah canım yaa haa birde bu ay cok kararlıyım adetim gecmeden test yapmıcam. Gecen ayda boyle demiştim gerci dayanamadım. Ama. Bu ay kararlıyım elimde test yok zaten günüm gecmeden yapmicam inşallah birde iki aydır cok silik cıkıyordu boşuna umutlanıyorum albi ve one step test almayın kızlarAynı bende senim dediğin gibi yapıcam canım. Gün aşırı ilişki ovulasyon testi zaten hiç yapmadım bilmiyorum bu ay bu şekild yapıcam inşallah tutar olmazsa zaten tekrsr doktorla yumurtlama takibi yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?