Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım normal gebelikle yine çıkmayabilir başka eczaneden erken gebelik al bence bir de bu yerleşme olduktan sonra başlamıyor mu hormon artışı acaba o yüzden mi daha çıkmıyor
YA oturduğum yer merkez değil yakında bitane eczane var bakalm merkeze inecek biri vardan aldıracam

Arkadaşlar merhaba bata 5 gün kala ovulasyonun bu şekilde cıkmasının sebebi ikinci bi yumurtlama olabilir mi ilk yumurtlamam 24 nisandı
Gebelik olabilir. Ovulasyon testleriyle de bata yakın çift çizgi ile ogrenebiliniyor gebelik. İnşallah güzel haberlerle dönersiiin

İnşallah canım inşallah mayıs bize bahar getirsin

ŞU silik çizgilerden nedir çektiğimiz bende testlerimim gelmesini bekliyorum hemen yaşacağım inşallah

Rüyamda meme uçlarım öylembir yanıyorduki bildiğin acısını hatırlıyprum dokunamıyprdum psikolojim bozulmaya gidiyor gerçekten yavaş yavaş

Rüyamda meme uçlarım öylembir yanıyorduki bildiğin acısını hatırlıyprum dokunamıyprdum psikolojim bozulmaya gidiyor gerçekten yavaş yavaş

Yalnız değilsin bende gebelik testi yapıyordum rüyamda ama sonunu göremeden uyandım :)

Ah inşallah üzerine kalmadır diyeceğim ama gecikince 3. Gun test yapmıştım negatifti

Pembe dizi gibi okuyorum valla test yaptım yapicam silik cikti çıkmadı ben daha icraata geçmedim ama ben de heyecanla bekliyorum bugün 15.gün daha yumurtlama olmadı 5-6ay önce yapmıştım ovuluasyon Testi 17. Gün yumurtlamistim bekliyorum yumurtlamayı ama hala bizim fare olayı devam ediyor fare evde oldukça olmaz annemi de bırakıp gidemiyoruz. "Çift çizgiyi gördüğüm günü ve ertesi 3 günü değerlendirmem gerekiyor değil mi?"

Merhaba ben de mayis ayinda hamile kalmayi umut edenlerdenim. 4 nisanda adet oldum. Bugun olmam gerekirdi diyemiycem cunki evlendikden sonra isin icine stres girince duzenim alt ust oldu. Pek duzenimde yoktu ama neyse. Surekli bebek haberi bekliyorlar. Artik her adrt bittiyinde cox fazla stres yapiyorum. Tabi o da etkiliyor. Son aylarki sorunum olgunlasdigi halde catlanadan buyugup kiste donus yumurtamin olmasi. Hamilelik testi neqativ bes gun daha bekliycem doktora gidicem. Zaten doktor mayisa kadar sure verdi deneyin olmazsa gelin diye. Hadi hayirlisi

Ama qazim ve kasikda batmam var gaz yuzunden de ola bjr batmalar ama bilemiycem. Bazen gaz batmasi gibi gelmiyor. Bir hafta icinde oyrenirim her halde sonucu. Ablalarim zaten ikisi de ayri bir vaka. Biri on gunden fazla gectikten sonra silik cizgiyi yakaladi ilk gebeliyinde. Diyer gebeliyinde adetten 3 gun knceki iliskiyle kaldi. Diyer ablama da doktor cocugun olmaz demisdi iki yil tedavi sonrasi. O ay hamile kaldi. Su an 3 cocugu var ve korunmadigi anda hame kaliyor. Cox shukur

Ben geçen ay 3 gün gecikince söyledim sonu hayal kırıklığı oldu çok sevindi çok heyecanlandi ertesi gün regl oldum o yüzden bir daha emin olmadan soylemiycem bende

Aynı bende senim dediğin gibi yapıcam canım. Gün aşırı ilişki ovulasyon testi zaten hiç yapmadım bilmiyorum bu ay bu şekild yapıcam inşallah tutar olmazsa zaten tekrsr doktorla yumurtlama takibi yaparız
İnşAllah canım yaa haa birde bu ay cok kararlıyım adetim gecmeden test yapmıcam. Gecen ayda boyle demiştim gerci dayanamadım. Ama. Bu ay kararlıyım elimde test yok zaten günüm gecmeden yapmicam inşallah birde iki aydır cok silik cıkıyordu boşuna umutlanıyorum albi ve one step test almayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…