Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay denemeye çalışayım. Yatmak neyse de ılık suyla duş diyorlar onu hiç beceremiyorum
Ilık suyla hiç yıkanamam sıcakca olmalı biraz ne bilim oyle olsa iki kere hamile kalmazdım heralde hep aynı yıkanırım çünkü

Merhaba benüm de bat 15.Ama artık içimden hiçbirşey gelmiyor 1 yıldır denemekten yoruldum. Geçem ay adetin 2. Günü test yap geldi doktor ama hafta sonu sokağa çıkma yasağına denk geldi sanırım bu ay da öyle olacak süreç uzadıkça ümitsizliğe kapılıyorum

Sen dün adet olmamıs mıydın kız :)

Canım kimyasal geçiriyor olabilir misin çünkü bebek olmadan pozitifi görmek imkansız kaç kere yaşadın bunu?

adetten 3 gun önceki ilişki demişsiniz ya adet oldu mu peki,yoksa adet te mı gecıktı

kuruma czgısı mı olusuyordu acaba,ilk 5 dk içinde misilikçizgi cıkıyordu?

adetten 3 gun önceki ilişki demişsiniz ya adet oldu mu peki,yoksa adet te mı gecıktı
Yok canim olmadi. On gun gecti test nehatifdi. Iki uch gun daha gecti israrimizla test yapyi pozitif oldu. Zaten doktorlar da hesaplayamiyorlardi. Iki hafta ireli cektiler adeti. Ama buyuk ablamda 3 4 ay gibi ara ara lekelenmesi olmusdu. Ikinci cocugunda hatirliyorum bize adet oldum demisdi. Sonra her zamanki gibi olmadim dedi. Hamileymis o sirada.

ben de bu ay ki adetımden suphelndım 1 bucukgun sürdü,adetten once de resmen adet sancısı gubı 4 gun boyunca sancı cektım,oncekı gun test yaptım negatıf cıktı da,o yuzden merak ettımadet olup olmaıdıgını,az da olsa hamıleyken adet olan oluyormus ablanız da sanırımoyle olmus .

En iyisi bir hafta sabr etmek. Ben de su an ikilemdeyim. Ama artik acabalarla kendimi ka dirmak ya da umitlendirmek istemiyorum. 5 gun sabredicem sonra da olmazsam test. Yine negatifse doktora gidicem. En saglami bu. Siz de oyle yapin. Bebek varsa InsaAllah ki vardir. Cok gecmeden kendini belli eder. Yoksa da Allahdan umit kesilmez. Yeni ay yeni umut ❤

Ovulasyon testini adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başlamamız gerekiyor?

öyle canımçok şükür ki umudum var,buna şükür görünür de birahatsızlıgım da yok
inşallah Allahım bize de nasıp eder

öyle canımçok şükür ki umudum var,buna şükür görünür de birahatsızlıgım da yok
inşallah Allahım bize de nasıp eder
Onemi olan da o. Mesela buyuk ablam 5 6 ayda adet gorurdu hep. Evlenmemisden once de doktorlara gittik duzelmedi. Pko vardi.ilaclar da işe yaramiyordu. Yumurtalik rahim falan hepsinde sorun vardi. En son doktor artik hic bir tedaviye yanit vermiyorsun hamike kalman cok zor mumkunsuz demisdi. Ama yine recete yazdi. Ablam kocasina izin vermedi almaya. O ay kaldi cok sukur. Sonra oglunun iki yasi oldugunda kizina hamile kaldi. Kizinin iki yasi oldugunda 3cu cocuguna hamile kaldi. Yine doktora gitse hep sorun var derler. Ama Allah nasib edince ediyor.

Gebelik olabilir. Ovulasyon testleriyle de bata yakın çift çizgi ile ogrenebiliniyor gebelik. İnşallah güzel haberlerle dönersiiin
Canım dayanamadım elimde normal bi gebelik testi yaptım aşırı silik bi çizgi cıktı cok heycanlıyım suan foto ceksem gözükmez gibi cok silik

Canım dayanamadım elimde normal bi gebelik testi yaptım aşırı silik bi çizgi cıktı cok heycanlıyım suan foto ceksem gözükmez gibi cok silik
Pardon yazmışın zaten. Normal gebelik testi ise silik çıkabilir zaten canım

Bisey sorabilirmiyim adet gecti 27 de yumurtlama oldu ve gelcek gibi degil adet iki gundur ovu testi yapiyim tekrar dedim koyulasma var bi kez dahami yumurtluorum yoksa guzel hbermi bu ? Koyulasmalar.

Erken gebelik testi mi canım kullandığın. Normal testse çıkmayabilir veya silik çıkabilir zaten
Erken gebelik değil canım normal test atıyorum bak

Eklentiler

• 703B9E5C-EBDE-463C-AA5A-0AA60F8D0DF9.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 156451A6-30DF-4860-9F2D-A56280B1E3BE.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 73
Ovulasyon testini adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başlamamız gerekiyor?
Bnm adetim duzensiz erken oldugum icin hep adet biter bitmez basladm ve ilk kez kullandigim icin. Ama internrtte 5 gun sonra kullanilmali yazio

öyle cnm,nasibinde varmıs Allahım ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…