Bn goruorum masallah yaErken gebelik değil canım normal test atıyorum bak
Gördüm valla günün geçtimiErken gebelik değil canım normal test atıyorum bak
Sen dün adet olmamıs mıydın kız :)
Bende sıcak suyu severim havalar biraz daha isinirsa belki ilikla olurda şuan yapamıyorumIlık suyla hiç yıkanamam sıcakca olmalı biraz ne bilim oyle olsa iki kere hamile kalmazdım heralde hep aynı yıkanırım çünkü
Ben geçen ay 3 gün gecikince söyledim sonu hayal kırıklığı oldu çok sevindi çok heyecanlandi ertesi gün regl oldumo yüzden bir daha emin olmadan soylemiycem bende
Ya canim niye çıkiyosun çıkma lütfen topigimiz ugurlu gelcek hepimize. Umarim azze nin de biter yasaği geri gelir hemenKızlar ben konudan da siteden de çıkıyorum. En burada olmam günlerde sebepsiz yere engelleyerek tüm hevesimi kaçırdılar. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah hepiniz en kısa ve hayırlı zamanda kavuşursunuz evladınıza. Allah'a emanet olun.
Hayır canım 5 gün var ve akıntı dışında belirtim yokGördüm valla günün geçtimi
aaa yerleşme şeysi mı ki :)Oldum sandım yaww:) pembe lekelenme gelince normalde ardından da devam ederdi etmedi
Ayyy insallah vardir ki var gozukuo bna umut olucaksin cnku bnde de akinti var biraz kasik agrisi o kadar adet gecti bnm insallah mutlaka yazHayır canım 5 gün var ve akıntı dışında belirtim yok
aaa yerleşme şeysi mı ki :)
İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin benim akıntı beyazdı sarıya döndü 4 gündür ve suratımda sivilce cık 5 6 tane ama kasık ağrısı göğüs ağrısı giç birşey yokA
Ayyy insallah vardir ki var gozukuo bna umut olucaksin cnku bnde de akinti var biraz kasik agrisi o kadar adet gecti bnm insallah mutlaka yaz
Cok heycanlandim bole guzl hberlere.İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin benim akıntı beyazdı sarıya döndü 4 gündür ve suratımda sivilce cık 5 6 tane ama kasık ağrısı göğüs ağrısı giç birşey yok
Çok istiyoruz eşimle bebek hastasıyız çok seviyoruz inşallah kimyasal falan değildir hevesim kursağımda kalmazCok heycanlandim bole guzl hberlere.
Insallah bebisin seninledir ya
sakın sakın iş yapma,adet gelene kadar insallah gelmez hamiş modunda olmalısınİnş öyledir diye umut ediyorum. Şimdi bi kaç iş yaptım hafif ağır kaldırdım. Sol tarafıma ağrı girdi bi damla kahverengi leke geldi. Öylemi ki acaba
sakın sakın iş yapma,adet gelene kadar insallah gelmez hamiş modunda olmalısın
Bende sıcak duş severim ama en son artık birazda olsa ılık suda duş almayı denedim ılıktan sıcaga yakın bi su tabi tam ılık değilBende bu ay denemeye çalışayım. Yatmak neyse de ılık suyla duş diyorlar onu hiç beceremiyorum
Aynen bende canım gecikmeden yapmam hayatta çünkü belirtiler reglde de hamileliktede aynı o yüzden umutlanıp test yapmaya başlıyoruz hemen. Ben geçen ay regl gelmeden 1 hafta önce yapmaya başlamıştım bu sefer geçmeden yapmıcamİnşAllah canım yaa haa birde bu ay cok kararlıyım adetim gecmeden test yapmıcam. Gecen ayda boyle demiştim gerci dayanamadım. Ama. Bu ay kararlıyım elimde test yok zaten günüm gecmeden yapmicam inşallah birde iki aydır cok silik cıkıyordu boşuna umutlanıyorum albi ve one step test almayın kızlar
çok erken olmasına rağmen çıkması süper. Akıntın nasıl kiHayır canım 5 gün var ve akıntı dışında belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?