Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay 3 gün gecikince söyledim sonu hayal kırıklığı oldu çok sevindi çok heyecanlandi ertesi gün regl oldum o yüzden bir daha emin olmadan soylemiycem bende

Benim yine çenem durmadı ya bu kadar dayanabildim

Ya canim niye çıkiyosun çıkma lütfen topigimiz ugurlu gelcek hepimize. Umarim azze nin de biter yasaği geri gelir hemen

aaa yerleşme şeysi mı ki :)

İnş öyledir diye umut ediyorum. Şimdi bi kaç iş yaptım hafif ağır kaldırdım. Sol tarafıma ağrı girdi bi damla kahverengi leke geldi. Öylemi ki acaba

A
Ayyy insallah vardir ki var gozukuo bna umut olucaksin cnku bnde de akinti var biraz kasik agrisi o kadar adet gecti bnm insallah mutlaka yaz
İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin benim akıntı beyazdı sarıya döndü 4 gündür ve suratımda sivilce cık 5 6 tane ama kasık ağrısı göğüs ağrısı giç birşey yok

İnşallah canım Allahım herkese nasip etsin benim akıntı beyazdı sarıya döndü 4 gündür ve suratımda sivilce cık 5 6 tane ama kasık ağrısı göğüs ağrısı giç birşey yok
Cok heycanlandim bole guzl hberlere.
Insallah bebisin seninledir ya

İnş öyledir diye umut ediyorum. Şimdi bi kaç iş yaptım hafif ağır kaldırdım. Sol tarafıma ağrı girdi bi damla kahverengi leke geldi. Öylemi ki acaba
sakın sakın iş yapma,adet gelene kadar insallah gelmez hamiş modunda olmalısın

sakın sakın iş yapma,adet gelene kadar insallah gelmez hamiş modunda olmalısın

Of çok salağım ya. Gidip ağır kaldırdım belimin sol tarafına şimdi çok kötü ağrı girdi. Biraz akıntılı pembe leke geldi. İnş gelmez yaa

Bende bu ay denemeye çalışayım. Yatmak neyse de ılık suyla duş diyorlar onu hiç beceremiyorum
Bende sıcak duş severim ama en son artık birazda olsa ılık suda duş almayı denedim ılıktan sıcaga yakın bi su tabi tam ılık değil Havalar ısındıkca dahafa ılıklaştırırım

Aynen bende canım gecikmeden yapmam hayatta çünkü belirtiler reglde de hamileliktede aynı o yüzden umutlanıp test yapmaya başlıyoruz hemen. Ben geçen ay regl gelmeden 1 hafta önce yapmaya başlamıştım bu sefer geçmeden yapmıcam

Kızlar merhaba bugün adetimin 19. günündeyim adetime sen yumurtlamama da çok var daha, bu sabah kahverengi akıntım oldu, ovulasyon testi yaptım silik çıktı yumurtlama değil yani ne olabilir sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…