Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar çok güzel gebelik haberleri alıyoruz bu sayfada darısı tüm isteyenlerin başına inşallah size bir sorum olacak aşağıda fotoyu koydum çatlama olmuş anlamına geliyor bu değil mi?

Eklentiler

• 20200504_160438.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
canm senin ilk yolladıgın resimler de hamile oldugun o kadar belliydi ki, bir sen inanmadın

Camlarım yardımınıza ihtiyacım var sırası ile ovulasyon testlerime bakar mısınız üzerinde numara olmayan 13. Gün yani yumurtlama günü üç güldür koyu sanki 15. Gün çatlama olmuş mu yoksa hala yumurtlama mı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DSC_0172.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
  • DSC_0173.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 41
  • DSC_0176.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 46
KIZLAr gittim erken gebelik aldım bundada çıkmazsa ben pes siz devam edin

anladım canım peki beklıcekmsn 3 ay yoksa denemeye basladnmı ben ilk adetten sonra baslamak ıstyrm bide soğan kürü içiomsn
Yok beklemiyorum nisan ayında iki kez adet oldum yeni bitti yeni başladım teste soğan ben hiç yiyemiyorum ondan suyunu da içemedim ama tavsiye ederim çok faydasını gören var

Henüz çatlama olmamış bence canım

Selam kızlar çok güzel gebelik haberleri alıyoruz bu sayfada darısı tüm isteyenlerin başına inşallah size bir sorum olacak aşağıda fotoyu koydum çatlama olmuş anlamına geliyor bu değil mi?

Oo çok güzel olmuş. Hemen değerlendir canım bugün. Çatlamış oluyor bildiğim kadarıyla :)

Yok beklemiyorum nisan ayında iki kez adet oldum yeni bitti yeni başladım teste soğan ben hiç yiyemiyorum ondan suyunu da içemedim ama tavsiye ederim çok faydasını gören var
kuzu ben nısanda kürtaj oldum ilk adetmden sonra sogansuyu denicem ve benım cok kanamam oldu kürtajdan sonra hala kendıme gelemedm ama cok bebek ıstıyorum korkuyorumda

Tebrik ederim canım benim. ❤

kuzu ben hamıle kalmstm aksam dısardaydım aldım merak ettm yaptım silik cıktı sabah daha belırgındı ama sılıkte olsa ckıo sonra dusuk yasadm malesef ama ınsallah yınekalrm dualarm sızımle
Sağol canım inşallah tekrar kalırsın

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…