- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Hafif akışkan ve beyazdı ama son bi kac gündür sarıya döndü canımçok erken olmasına rağmen çıkması süper. Akıntın nasıl ki
canm senin ilk yolladıgın resimler de hamile oldugun o kadar belliydi ki, bir sen inanmadınMerhaba kızlar ben bugün test yaptım hamileymişim :) ama beta hcgm 85 çıktı, yani o silik çizgiler doğru olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada hamile kalanlar için 2 gün gecikti adetim 85 düşük gibi geldi sizce ?
ahaha ölemi diyorsun :) şimdide betahcgm düşükmü acaba diyorum benden adam olmaz :) asla tatmin olmuyorum.canm senin ilk yolladıgın resimler de hamile oldugun o kadar belliydi ki, bir sen inanmadın
anladım canım peki beklıcekmsn 3 ay yoksa denemeye basladnmı ben ilk adetten sonra baslamak ıstyrm bide soğan kürü içiomsnŞubat ayında oldu
meraklaa beklıoruz güzel haberini canım benımmKIZLAr gittim erken gebelik aldım bundada çıkmazsa ben pes siz devam edin
Bunu da sabah yapmak lazım dimimeraklaa beklıoruz güzel haberini canım benımm
Yok beklemiyorum nisan ayında iki kez adet oldum yeni bitti yeni başladım teste soğan ben hiç yiyemiyorum ondan suyunu da içemedim ama tavsiye ederim çok faydasını gören varanladım canım peki beklıcekmsn 3 ay yoksa denemeye basladnmı ben ilk adetten sonra baslamak ıstyrm bide soğan kürü içiomsn
Henüz çatlama olmamış bence canımCamlarım yardımınıza ihtiyacım varsırası ile ovulasyon testlerime bakar mısınız üzerinde numara olmayan 13. Gün yani yumurtlama günü üç güldür koyu sanki 15. Gün çatlama olmuş mu yoksa hala yumurtlama mı yardımcı olur musunuz?
kuzu ben hamıle kalmstm aksam dısardaydım aldım merak ettm yaptım silik cıktı sabah daha belırgındı ama sılıkte olsa ckıo sonra dusuk yasadm malesef ama ınsallah yınekalrm dualarm sızımleBunu da sabah yapmak lazım dimi
Selam kızlar çok güzel gebelik haberleri alıyoruz bu sayfada darısı tüm isteyenlerin başına inşallahsize bir sorum olacak aşağıda fotoyu koydum çatlama olmuş anlamına geliyor bu değil mi?
kuzu ben nısanda kürtaj oldum ilk adetmden sonra sogansuyu denicem ve benım cok kanamam oldu kürtajdan sonra hala kendıme gelemedm ama cok bebek ıstıyorum korkuyorumdaYok beklemiyorum nisan ayında iki kez adet oldum yeni bitti yeni başladım teste soğan ben hiç yiyemiyorum ondan suyunu da içemedim ama tavsiye ederim çok faydasını gören var
Tebrik ederim canım benim. ❤Merhaba kızlar ben bugün test yaptım hamileymişim :) ama beta hcgm 85 çıktı, yani o silik çizgiler doğru olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada hamile kalanlar için 2 gün gecikti adetim 85 düşük gibi geldi sizce ?
Sağol canım inşallah tekrar kalırsınkuzu ben hamıle kalmstm aksam dısardaydım aldım merak ettm yaptım silik cıktı sabah daha belırgındı ama sılıkte olsa ckıo sonra dusuk yasadm malesef ama ınsallah yınekalrm dualarm sızımle
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar ben bugün test yaptım hamileymişim :) ama beta hcgm 85 çıktı, yani o silik çizgiler doğru olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada hamile kalanlar için 2 gün gecikti adetim 85 düşük gibi geldi sizce ?
insallah canım senınde sonuclarını beklıorum güzel haberlerini ama 9.haftaya kdr kımseye soylemeyın sağlıklı beslenın hıc olumsuzluk dusunmeyn güzel gecsn gunlernz ınsallahSağol canım inşallah tekrar kalırsın
2 gundur değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diye salıya kadar değerlendirmeye devam inşallah tutarOo çok güzel olmuş. Hemen değerlendir canım bugün. Çatlamış oluyor bildiğim kadarıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?