Dayanamadım yaptım ve beklıyorum bakalminsallah canım senınde sonuclarını beklıorum güzel haberlerini ama 9.haftaya kdr kımseye soylemeyın sağlıklı beslenın hıc olumsuzluk dusunmeyn güzel gecsn gunlernz ınsallah
dualarım senınlee ay hadi insallahh ramazan ayı hürmetineDayanamadım yaptım ve beklıyorum bakalm
2 gundur değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diye salıya kadar değerlendirmeye devam inşallah tutar
Dayanamadım yaptım ve beklıyorum bakalm
Merhaba kızlar ben bugün test yaptım hamileymişim :) ama beta hcgm 85 çıktı, yani o silik çizgiler doğru olabiliyor umudunuzu kaybetmeyin. Bu arada hamile kalanlar için 2 gün gecikti adetim 85 düşük gibi geldi sizce ?
Malesef canımAaaayyy heyecan dorukta :)
Malesef canımne yapsam yok birşeyler içeyim de söküleyim bari
adetine kaç gün var kuzu dur dur hemen bısıler içme sabah bıdaha yaparsınMalesef canımne yapsam yok birşeyler içeyim de söküleyim bari
adetine kaç gün var kuzu dur dur hemen bısıler içme sabah bıdaha yaparsın
Bugünlerde olmam lazımdı elimde normal test var bında çıkmadıysa onda çıkarımıadetine kaç gün var kuzu dur dur hemen bısıler içme sabah bıdaha yaparsın
Sen bugun test yapmıcak mıydınBen de ateşimi ölçtüm kızlar az önce 36.2
Gebelik olsa daha yüksek olurdu heralde
ıkı gün gecsın sabah ilk ıdrarınla bıdaha yaparsn kuzu ılac ıcme smdi hemen
Ben de ateşimi ölçtüm kızlar az önce 36.2
Bence çok fazla belirti arayıp çok olumsuz düşünüyorsun. Kiminde yüksek olur kiminde düşük. Öyle şeylere takılıp olumsuz düşünme bence. Kendini yıpratırsın. Ne güzel aşılama yaptırdın olumlu düşün ki bu ay bana sen hamile olacakmışsın gibi geliyor. İnşallah hamilesindir bize de umut olursun. Klomenle olmazsa aşılama yaptırırım ben de diye umudum olurBen de ateşimi ölçtüm kızlar az önce 36.2
Canim sende nasil olduben de bu ay ki adetımden suphelndım 1 bucukgun sürdü,adetten once de resmen adet sancısı gubı 4 gun boyunca sancı cektım,oncekı gun test yaptım negatıf cıktı da,o yuzden merak ettımadet olup olmaıdıgını,az da olsa hamıleyken adet olan oluyormus ablanız da sanırımoyle olmus .
Canım fotoğraftan sanırım bişey göremedim gibi
BEnde goremedim zaten belki siz görürsünüz dedimCanım fotoğraftan sanırım bişey göremedim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?