Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of çok salağım ya. Gidip ağır kaldırdım belimin sol tarafına şimdi çok kötü ağrı girdi. Biraz akıntılı pembe leke geldi. İnş gelmez yaa
Daha dikkatli ol bundan sonra cnm, walla ben yumurtlamadan sonr leslie bile yapmıyorum, inşallah bebişin senınle dır cnm

Daha dikkatli ol bundan sonra cnm, walla ben yumurtlamadan sonr leslie bile yapmıyorum, inşallah bebişin senınle dır cnm

İnş canım inş çok Saol. Bundan sonra bende çok dikkat edicem

Canım sanmıyorum. Adetten 4 gün önce test yaptım. Silik çıktı. Hatta buradaki arkadaşlar hamilesin demişlerdi. 2 gün sonra adet oldum. Bilemedim. Bugün kesildi

BEnde goremedim zaten belki siz görürsünüz dedim Ya bu testler doğrumu ki erken gebelik testleri
En doğru sonucu kanda alırsın ınsallah hamilesindir bende 4 gün önce yaptim bu testten negatif çıktı ve halen adet olmadım

Arkadaşlar bat 3 mayıstı benim ne gelen var ne giden test yaptım negatif çıktı Akıntım da yoğun gibi ve sıfır adet belirtisi ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok

Sen bugun test yapmıcak mıydın
Dün normal gebelik testi negatif çıkınca bugün yapmadım canım erken gebeliği de alamadım eczaneden diğer çalışanlar hep ön taraftaydı yalnız kalamadım, bilmelerini de istemiyorum o yüzden kaldı artık yarın alırsam çarşamba yaparım belki

Daha önce kaçtı acaba daha önce ölçtünmü canım
Hayır hiç ölçmedim ama seninki 37 olunca benimki baya düşük geldi ya

Yaa canım benim teşekkür ederim inşallah öyledir ama gün yaklaştıkça insan sabırsızca bir an önce öğrenmek istiyor, sürekli bir yanıt arıyorsun. Bir sbredebilsem. Dün akşam arkadaşımda sen bi güzelleştin hamile misin yoksa dedi ama umarım içinize doğmuştur

merhabalar kizlar benim bat yarın ama bugün kalktığmdan beri bel ve kasık ağrım var regl olacakmışım gibi geliyor

Normalde sabah yataktan kalkmadan yapın diyorlar canım yarın sabah birde öyle dene

Diğer hamilelğimde arkadaşım da aynısını demişti. Ozaman hamile olduğumu bilmiyordum. İnş seninde öyle olur canım. Arkadaş çok güzel demiş belirti arama. İnş senden de güzel haberler alacağız

İnşallah canım çok sağolun ya moral oluyor başka kimseyle dertleşemiyorum böyle sen test yaptın mı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…