Daha dikkatli ol bundan sonra cnm, walla ben yumurtlamadan sonr leslie bile yapmıyorum, inşallah bebişin senınle dır cnmOf çok salağım ya. Gidip ağır kaldırdım belimin sol tarafına şimdi çok kötü ağrı girdi. Biraz akıntılı pembe leke geldi.İnş gelmez yaa
Daha dikkatli ol bundan sonra cnm, walla ben yumurtlamadan sonr leslie bile yapmıyorum, inşallah bebişin senınle dır cnm
Canım sanmıyorum. Adetten 4 gün önce test yaptım. Silik çıktı. Hatta buradaki arkadaşlar hamilesin demişlerdi. 2 gün sonra adet oldum. Bilemedim. Bugün kesildiHamile olma ihtimalin var mı benim düşükten önce adet zamanı böyle çamur gibi kahverengi geliyordu ben hep bugün yarın diye bekledim bir hafta çoğunlukla kahve bazen az kırmızı gibi geliyordu geldi sonra gebelik testi yaptım hamileydim ama hep devam etti kahverengi siyah gibi bazen kırmızı gibi kırmızılık artınca düşük oldu. Seninki inşallah öyle değildir ama bir bak evde test varsa
Benım adet 1 bucuk gun surdu sonra leke leke geldı, simdi yumurtlama gununu beklıyorum bi kaç güne yumurtlarım herhalde adet bitince test yapmıstım negatıftıCanim sende nasil oldu
En doğru sonucu kanda alırsın ınsallah hamilesindir bende 4 gün önce yaptim bu testten negatif çıktı ve halen adet olmadımBEnde goremedim zaten belki siz görürsünüz dedimYa bu testler doğrumu ki erken gebelik testleri
Bişey oldu mu acaba diye de kafana takma sakın, bilincli bişey deildi sonucta,, her halikularda tutuncaktırİnş canım inş çok Saol. Bundan sonra bende çok dikkat edicem
Dün normal gebelik testi negatif çıkınca bugün yapmadım canım erken gebeliği de alamadım eczaneden diğer çalışanlar hep ön taraftaydı yalnız kalamadım, bilmelerini de istemiyorum o yüzden kaldı artık yarın alırsam çarşamba yaparım belkiSen bugun test yapmıcak mıydın
Hayır hiç ölçmedim ama seninki 37 olunca benimki baya düşük geldi yaDaha önce kaçtı acaba daha önce ölçtünmü canım
Yaa canım benim teşekkür ederim inşallah öyledir ama gün yaklaştıkça insan sabırsızca bir an önce öğrenmek istiyor, sürekli bir yanıt arıyorsun. Bir sbredebilsem. Dün akşam arkadaşımda sen bi güzelleştin hamile misin yoksa dedi ama umarım içinize doğmuşturBence çok fazla belirti arayıp çok olumsuz düşünüyorsun. Kiminde yüksek olur kiminde düşük. Öyle şeylere takılıp olumsuz düşünme bence. Kendini yıpratırsın. Ne güzel aşılama yaptırdın olumlu düşün ki bu ay bana sen hamile olacakmışsın gibi geliyor. İnşallah hamilesindir bize de umut olursun. Klomenle olmazsa aşılama yaptırırım ben de diye umudum olur
İnşallah olmazsın canımmerhabalar kizlar benim bat yarın ama bugün kalktığmdan beri bel ve kasık ağrım var regl olacakmışım gibi geliyor
Dün normal gebelik testi negatif çıkınca bugün yapmadım canım erken gebeliği de alamadım eczaneden diğer çalışanlar hep ön taraftaydı yalnız kalamadım, bilmelerini de istemiyorum o yüzden kaldı artık yarın alırsam çarşamba yaparım belki
Hayır hiç ölçmedim ama seninki 37 olunca benimki baya düşük geldi ya
Yaa canım benim teşekkür ederim inşallah öyledir ama gün yaklaştıkça insan sabırsızca bir an önce öğrenmek istiyor, sürekli bir yanıt arıyorsun. Bir sbredebilsem. Dün akşam arkadaşımda sen bi güzelleştin hamile misin yoksa dedi ama umarım içinize doğmuştur
Ya bende test aldirdim o bana ben ona bakıyorumEki Görüntüle 2629754 Gene olmadı
İnşallah canım çok sağolun ya moral oluyor başka kimseyle dertleşemiyorum böyleDiğer hamilelğimde arkadaşım da aynısını demişti. Ozaman hamile olduğumu bilmiyordum. İnş seninde öyle olur canım. Arkadaş çok güzel demiş belirti arama. İnş senden de güzel haberler alacağız
Bu çok net çıkartıyor diye biliyorum canım yap hadiii senden güzel haber alalım inşallahYa bende test aldirdim o bana ben ona bakıyorum
Gününüz geçti mi geçtiyse yapın☺Ya bende test aldirdim o bana ben ona bakıyorum
BEnım olmadı inşallah senin yüzün gülerYa bende test aldirdim o bana ben ona bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?